شما از قدماي اين فاروم هستيد اگه اشتباه نكنم ...
اول نشناختم انگار يوزرت عوض شده ...
عكسش كامل هنوز برام باز نكرده ...ولي قشنگه
موفق باشي
ايليا
وای اینا چقدر قشنگن!![]()
مرسی نویدی.![]()
من از اون آقاهه که کراوات قرمز زده بیشتر از بقیه خوشم اومد.![]()
میشه یه توضیحی بدی نیما؟! اینا یه جای مشخص بودن؟ مثلا مسابقه ای چیزی بوده یا عکسا از جاهای پراکنده بودن؟!
بله دوست من ، یوزرم عوض شده ! کاره مانیه ، البته خودم ازش خواستم!!
navidrahimirad بود قبلا یوزرم . . .
هاین؟وای اینا چقدر قشنگن!
مرسی نویدی.
من از اون آقاهه که کراوات قرمز زده بیشتر از بقیه خوشم اومد.
میشه یه توضیحی بدی نیما؟! اینا یه جای مشخص بودن؟ مثلا مسابقه ای چیزی بوده یا عکسا از جاهای پراکنده بودن؟!
اون آخری دسته چپیه خیلی باحاله
اگه اشتب نکرده باشم مجسمه های ایستره
فلن
بچه ها من به ايراني بودنم افتخار ميكنم. شما چطور؟ بعضي وقتها به بعضي ذهن هاي خلاق غبطه ميخورم !
كارها واقعا زيبا بودن. نويد جان،كار شما هم از همه زيباتر كه كارها رو براي بازديد عموم اينجا گذاشتين. دستت درد نكنه.
موفق باشي
اوه اینجا که دیگه نمیشه اسپم کردولی آقا خداییش بدون شوخی همون فردوسی هه از همه قشنگ تر شده
تریپ همشهری و اینا![]()
![]()
خواهش می کنم خواهش می کنمحداقل اسمت رو توی امضا بنویس که بقیه بشناسند ات![]()
![]()
هاین؟هوم؟
نیماه؟![]()
![]()
پ.ن: امضای گالا رو! چه خوشمل شدی امشب![]()
من یکسالو نیمه دنباله اینم .... کار به جایی رسید که خودم خواستم بسازمش و به دلایل مختلف اعم از امکانات و حوصله خودم ولش کردم تا پیروزا داشتم در موردش با دوستم( که اتفاقن اسمه اونم مانیه البته ماندانا نه ها مانی فقط ) صحبت میکردم که یهو گفت : زرشک من که اینو تو گوشیم دارم .... بعد نزدیک بود کارش به بیمارستان بکشه چون داشتم خفش میکردمامضای گالا رو! چه خوشمل شدی امشب
نوید جان شما چه کارهای خودت رو بذاری چه عکس از برف بذاری چه نذاری هر کار دوست داری بکن .... ما دوست داریم ...
نویدی جان قولی که دادی یادت نره مگه شما چیکار میکنی که اینقدر سرتون شلوغه...
همه عکس مجسمه ها هم زیبا هستن ...خب شما هم میرفتید با فتوشاب با برف یه طراحی میکردید دیگه ...کل جایزه هم می بردید...
موفق باشی
بای