Pure Christmas

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام
ما هم نظر ميدهيم.
به قول دوستان شبيه عروس مردگان شده .بعد فضاي سبز پشت كار زياد جالب نيست . من با بخيه هاي روي بدن زياد حال نكردم .راستي يادم رفت تعريف كنم از كار تا مدير حالمو نگيره(شوخي بود) كار خوبي شده تبريك ميگم سارا خانم.

ممنون کامبیز جان. راستش من اصلا انتظار هیچ تعریف و تمجبد الکی رو ندارم و اصلا هم خوشم نمیاد از اینکار. اینم چون اولین طرحم با قلم نوری بود مطمئنم که اشکالای زیادی داره.

در مورد اون بخیه های روی بدن گفته بودی. اونا میخواد فقر بیش از حد کاراکتر رو نشون بده. یعنی کاراکتر اونقدر فقیره که نه تنها لباساش که بدنش هم پر از وصله و بخیه شده! همونطوری که گفتم تو سبک کاریکاتور و کمیک بعضی چیزا بیش از حد معمول نشون داده میشن و این خاصیت این سبکها بحساب میاد.

در مورد فضای پشتش هم چون موضوع با کریسمس هم یجورایی در ارتباط بود میخواستم یه حالت رویایی ایجاد بشه.

kambiz.elf

Member
سلام
سارا خانم من موردي كه به چشمم اومد گفتم .حالا درست يا غلط نظرم بود. از كارشما هم در حدي كه بود تعريف كردم.

album

Member
لول ایول سارا من اینو ندیده بودم ایول استاد احساس حماقت میکنم وقتی خودمو گرافیک کار معرفی میکنم
4628.gif

Xplode

New Member
خیلی قشنگ شده منم میخام یاد بگیرم
crying.gif

اون جلا و ریزه کاریهای روی موها رو چه جوری پیاده کردی؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی قشنگ شده منم میخام یاد بگیرم
crying.gif

اون جلا و ریزه کاریهای روی موها رو چه جوری پیاده کردی؟

ممنون عزیز. اون حالتهای براق رو خیلی راحت میشه با ابزار Dodge Tool بدست اورد. کافیه شما اول اون قسمت روشن مو رو بصورت معمولی یا فلت رنگ آمیزی کنی بعد هم با ابزار Smudge Tool یکمی پخشش کنی و در آخر هم با ابزار Dodge Tool اون حالت براق رو بهش اضافه کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا