psp slim و سر گربه

amirsss

Member
سلام به همه

این دو مدلو تو کمتر از یک ساعت و نیم با سینما4دی زدم...psp زیاد بد نشده اما کله گربه زیاد جذاب نیست به خصوص که اصلا متریل بلد نیستم بش بدم...البته با یه متریال درست و حسابی خیلی باید خوب شه...

کسی هست بتونه سراسر صورت گربه رو پر مو کنه ....کمکم کنید

این کله با فرمت c4d هست البته میشه به فرمت 3ds اکسپورتش کنم اما مدلینگش به هم میخوره ...اینم عکسش تو 3dsmax

پیوست ها

• pspslim.jpg
    pspslim.jpg
    120.5 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • c4dcat.jpg
    c4dcat.jpg
    157 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • 3dscat copy.jpg
    3dscat copy.jpg
    87.6 کیلوبایت · بازدیدها: 10

amin2001

Active Member
جالبه

فقط میشه راجع به عکس عکس psp سمت راست پایینی توضیح بدی ؟

گربه رو میتونی فایلشو بزاری تا همه امتحان کنن برا مو دادنش

موفق باشی

amirsss

Member
سلام این گربه با فرمت c4d

اون عکسی که میگی رفرنس کار:lol: ..حتما کارم خیلی زشته::D

پیوست ها

• cat.rar
    29.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3

amirsss

Member
مرسی بابت نظرات

ولی اون نوشته ها و عکسهای کوچیک مثل علامت باتری و مموری و.... رو چه جوری رو اون psp بزارم من فقط مدلسازی وریگینگ کار میکنم واصلا تو سینما 4دی بلد نیستم با uv edit کارکنم ....چه طور میشه من بتونم کل عکسها ی روی یه psp واقعی رو به این مدل به طور دقیق منتقل کنم؟؟؟؟
اگر کسی مینونه با uv edit و bodypaint کار کنه کمکم کنه..مرسی....من فقط به مدل زیر متریال دادم اونم خیلی بیسیک ولی چون اینکار از من بعید بود خیلی حال کردم باش..برای دیدنش اینجا برید :::::: http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=105103

Farrokh

Active Member
ببین
مدل سازیت خیلی جالب نشده در این حد که بخوای بری سراغ مراحل بعدی

مثلا اون حلقه ی پایین دستگاه
یا دکمه ها

انگار که دستگاه رو انداختی تو اسید و اسید خوردتش

کل استیلش مورد داره
تجربه ی چندمته ؟
اگه بارای اولته خوبه ها ولی اگه دفعه ی پنجم شیشمته باید بیشتر روش کار کنی

موفق باشی رفیق

amirsss

Member
کلا مدلها تو سینما4دی به خاطر اسموت خیلی پایه ای که داره صاف در نمیاد یه چیز مثل شکلات خمیری مثلا من فقط میخوام جاهای خاصی اسموت باشه وبعضی جاها سموت نباشه اما به محض دادن هایپر نربز همون مش اسموت کل کار اسموت میشه یا اصلا نباید از اسموت استفاده کرد یا اصلا باید شیوه مدلسازی عوض شه...مثل اینه که شما بخوای با خمیر بازی psp بسازی که سخته ولی ساخت چهره آدم و کلا مدلهایی که هندسه خیلی منظمی ندارند آسونه

Farrokh

Active Member
ببین مش اسموث مکس هم همینطوره
یه باکس رو در نظر بگیر
اگه بهش اسموث بدی یه چیزی مثل قلوه سنگ می شه
حالا همون باکس اولی رو گوشه های تیزشو یه پخ کوچیک که بزنی بعد مش اسموث بدی خواهی دید که حجم مکعبیشو حفظ کرده و لبه هاش هم یه ذره گرد شده

برای پی اس پی هم باید همین کار رو کنی
قبل از اسموث لبه ها رو پخ کن

آخرین ویرایش:

amirsss

Member
خیلی ممنون من فکر کردم اگر باکس رو تو سینما 4دی مثل چمفر باکس کنم و بعد بش مش هایپرنربز یا همون مش سموث بدم بازم فرقی نداره اما با راهنمایی شما کمک بزرگی به من مبتدی کردی بازم مرسی

Farrokh

Active Member
روی نت یه پی اس پی با حال دیدم برات می ذارم ایده بگیری

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
moz-screenshot-2.jpg
moz-screenshot-3.jpg
wfa5ehpg982d1e0lzdeu.jpg

viewer.php

آخرین ویرایش:

amirsss

Member
دوستان عزیز چنانچه کسی مدل سر گربه که گذاشتمو دانلود کرده و داره روش کار میکنه یه خبری بده تو همین تاپیکدوستان عزیز چنانچه کسی مدل سر گربه که گذاشتمو دانلود کرده و داره روش کار میکنه یه خبری بده تو همین تاپیک

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عجب psp زده طرف از واقعی هم واقعیتره..حلا با چه نرم افزاری زده این مدلو مکس یا مایا یا cinema4d

ولی من اینقدر حرفه ای کار نمیکنم و تففنی کار میکنم چون من تخصصم تو ریگینگ و بعدش مدلینگه اگر خودم بلد بودم بصورت حرفه ای متریالینگ کار کنم بازم تو زدن مدل دقت بیشتری به خرج میدادم.اما یه فکرهایی تو سرم هست (مثلا فکر هم میکنم!!!) به زودی یه سری آموزش هست که 6 تا والیوم داره به اسم 3d fluff نمیدونم اسمش رو شنیدی یا نه می خوام از نت دانلودشون کنم و درست و حسابی یادش بگیرم

Farrokh

Active Member
فکر کنم با مکس و ویری هست
تخصصت ریگینگه دلیل نمی شه کارای دیگه نکنی

کاری رو بکن که ازش خوشت میاد و بهش علاقه داری و تک بعدی هم فعالیت نکن
این رمز پیشرفته

amirsss

Member
من تک بعدی کار نمکنم با vue infinite و 3dmax هم مقداری بلدم کار کنم با crazy talk هم کار میکنم

با ملتی مدیا هم کار میکنم مثل dance ejay --fl studio- blaze media pro--uleed video و با نرم افزار پیانیتو با کیبردم پیانو هم میزنم

تازهگی هم میخوام دلفی که همون ویژوال پاسکاله یاد بگیرم

جدیدترین ارسال ها

بالا