problem mov file in 2d texture maya 2012 hotfix 4

rainbmaya

Active Member
دوستان یه مشکل تو مایا ورژن 2012 دارم. به رنگ متریال ، 2d texture mov میدم برای وارد کردن فایل فیلم روی آبجکت. ولی وقتی فایل فیلم میخوام لود کنم با مشکل مواجه میشم و فقط Image قبول میکنه و فایل MOV قبول نمیکنه. من رو 2013 تست کردم مشکلی نداشت. کسیMaya 212 SP2 نداره تست کنه ببینه مشکل داره یانه.من Hotfix 4 هم نصب کردم ولی بازم مشکل داره. راه حلی واسه اش باشه خوبه.
[URL=http://upcity.ir/]

[/URL]

آخرین ویرایش:

m2_farzan

Active Member
باید یه سری عکس رو بعنوان Image Sequence بهش بدید نه یه فیلم. بعد تیک Use Sequence داخل Attr Editor رو بزنید. فکر کنم اسم فایلها هم باید یه چیزی مثل name.#.ext باشه. اگرهم میخواید، فایل رو با fcheck مایا باز کنید بعد بعنوان IFF Sequence ذخیره کنید.

rainbmaya

Active Member
باید یه سری عکس رو بعنوان Image Sequence بهش بدید نه یه فیلم. بعد تیک Use Sequence داخل Attr Editor رو بزنید. فکر کنم اسم فایلها هم باید یه چیزی مثل name.#.ext باشه. اگرهم میخواید، فایل رو با fcheck مایا باز کنید بعد بعنوان IFF Sequence ذخیره کنید.
مرسی ولی اینکارو کردم و همون مشکل وجود داره .

ehsan_62

Well-Known Member
يه سوال دارم شما فايل را مستقيما به متريال وارد کرديد يا اينکه از نود movie ؟

پیوست ها

• sp2.jpg
    sp2.jpg
    312.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6

rainbmaya

Active Member
يه سوال دارم شما فايل را مستقيما به متريال وارد کرديد يا اينکه از نود movie ؟
از نود movie وارد کردم ولی فرمت Image فقط میگیره. تو 2013 این مشکل نیست. من قبلا با 2009 هم کار میکردم این مشکل نبود.اما 2012 مشکل داره؟!؟
عکسهای بالا رو ببینید متوجه میشید!

سلام، میشه بگین برای image sequence از چه فرمتی استفاده کردین و طریقه نام گذاری عکسهاتون چجوریه؟
استفاده از نود movie خیلی مرسوم نیست، بیشتر از همون image sequence استفاده میشه
دلیلش هم اینه که بعضی موتورهای رندر بعضی فرمت ها و بعضا نود movie رو قبول نمیکنن

جدیدترین ارسال ها

بالا