PosTer of PASARGOD film

سلام به دوستان عزيز.
من هومن هستم .
اين پوستر شايد در نگاه اول ساده بياد ولي قسمت هاي جالبي داره كه حيف از دست بدين
من اين پوستر كه مثلا پوستر فيلم هستش رو درست كردم و توضيح مختصري رو
درباره ي نحوه ي كارم ميدم !:paint:
اميدوارم مورد پسندتون قرار بگيره !!!!!!!!

poster---film.jpg

خوب شروع ميكنم . همون طور كه مي بينين من از چندين لايه براي ساختن اين پوستر استفاده كردم اولي لايه اي عكس هستش . شايد تو پوستر به نظر نياد ولي آسمون و ابر و ... فضاي مناسبي به من داد كه به تونم كارم رو شروع كنم.
frame-2.jpg

دومين عكسي رو مي بينين عكسي از تخته جمشيد هستش و توي google دنبالش گشتم سعي كردم كه آسمون اي عگس رو با عكس قبلي تعويض كنم و اين كار با لايه ماسك انجام دادم .
frame-5.jpg

اين عكس فروهر

frame-4.jpg

و اين عكس

frame-1.jpg

و از اين عكس هم توي اين پوستر ازشون استفاده كردم

frame-3.jpg

من روي سر اون آقاه سر خودم رو گذاشتم :Dو بعد كمي مو ها رو بلند كردم (چون موي خودم و آقاه كوتاه بودن )
اين كارو با ابزار هايي مثل : brush / healing brush / blur و غيره انجام دادم.

frame--learn-1.jpg

در مورد اي خال كوبي هم بايد بگم كه خيلي ساده انجام دادم اول فروهر رو سيا سفيد كردم بعد روي عكس بدن گذاشتم و Multiply رو به لايش دادم البته كمي هم جلوه هاي ديگه . . .

frame--learn-2.jpg

در آخر هم بالاي همه ي لايه ها يه لايه با رنگ قهوه اي دادم و اون لايه رو به حالت color در آوردم تا بتونم مثل شكل زير رنگ دلخواهم رو به دست بيارم .

frame--learn3.jpg

و در آخر هم اين كه نوشته هاي عكس رو از پوستر فيلم هاي ديگه بر داشتم.
و ديگه اين كه از فيلتر هايي مثل sharpten / cloud / blur/ ؤ ... نيز استفاده كردم.
راستي چند هزارتا هم غلط املايي و قواعدي انگيسي هم تو عكس هست كه به بزرگي خودتون ببخشيد!
:D
تموم شد.
اميدوارم استفاده برده باشين .​

سلام همومن جان
کارت خیلی عالی شده ممنون بابت توضیحاتی که دادی خودش یه آموزش هم هست .
موفق باشی.

EMIRATES

Active Member
با سلام

عالی شده مرسی

ولی فقط عکس بزرگ پوستر رو اگه میشه بذارید تا بهتر نظر بدیم.

با تشکر.

memol_515

Active Member
كار جالبي شده. اما خوب معلومه كه كار برده ديگه.

ما در نگاه اول فهميديم كار بده.

هر كار زيبايي حتما يا يه فكر عميق پشتش بوده، يا يه متريال قوي يا هر دوتاش !

از اينكه مراحل رو هم گذاشتي، ممنون.

موفق باشي:rose:

memol_515

Active Member

Morteza76

Member

ببخشید! کار بده یا کار برده؟

کار جالب و قشنگی شده ولی زیادی شلوغه اعصاب آدم رو میریزه بهم و در نگاه اول متوجه هیچ چیزی نمیشی!

Dark-M4N

Member
خوشگل با اون خالکوبی ئه خیلی حال کردم تمیز بود:dموفق باشی
ببخشید! کار بده یا کار برده؟

کار جالب و قشنگی شده ولی زیادی شلوغه اعصاب آدم رو میریزه بهم و در نگاه اول متوجه هیچ چیزی نمیشی!

:دی اینا واسه 1000 پسته شدنه دیگه

تند تند مینویسن برن تو کاره 2000 تا :دی(شوخی)

موفق باشید

جالب نیست می دونی چرا

چون رنگی نیست و مهارت شما رو نمیشه تشخیص داد . مثلا چطوری کله رو عوض کردی . عکس هایی که گذاشتی خوبه یا نه. و...

اون نوشته های بالا اصلا جالب نشده. بیشتر روش کار کنی نتیجه بهتری می گیری.

اگه بکش رو یه رنگی جالبی می زدی بهتره.

به هر حال کار قشنگی هست و ممنون که قسمت های کار رو توضیح دادی

abde abbas

Banned
اگه نظر من رو بخواهی...

سلام...

اول از همه باید بگم که از لحاظ تکنیک اجرا کار نسبتا قوی ای شده و از این لحاظ از شما تشکر می کنم، اما از لحاظ فرهنگی به نظر من اصلا کار مناسبی نیست، دلایل من این ها هستند:

1- نام پوستر شما « پادشاه پاسارگاد » است ، پس علاوه بر نمادهای دینی و آیینی ، لازم است از « پاسارگاد » به عنوان محل حکومت این شاه استفاده شود نه از « پارسه یا همان تخت جمشید»

2- در هیچ کجای هنر ناب ایرانی ، انسان ها برهنه نیستند. پوشش یکی از ویژگی های خاص هنر ایرانی نسبت به هنر یونانی - وبعدها رومی - است. البته در دوره های سلوکی و اشکانی با ورود فرهنگ یونانی به دربار این گونه موارد کم کم به وجود آمد. اما پیش از آن به هیچ وجه نمایش برهنه انسان در هیچ یک از شاخه های هنری و آثار بر جای مانده وجود ندارد. البته همان طور که می دانید پوشش زنان هخامنشی و ساسانی بسیار سرسختانه رعایت می شده و در واقع چادر ایرانی امروز ما یادگار آن دوران است.

3- آرایش چهره فردی که به عنوان نماد استفاده شده است، اصلا متناسب با آرایش پارسیان نیست. در آن دوران - که متاسفانه به جای فرهنگش و تاثیرپذیری از منش اش تنها به چند تکه سنگ و تصویر بناهایش افتخار می کنیم - محاسن صورت جزئی از هیبت و بزرگی او به حساب می آمد. برای توضیح این امر لازم است به این مسئله اشاره کنم که برای خائنان به لشکر هخامنشی دو مجازات وجود داشت مجرمان که می توانستند انتخاب کنند: یکی اعدام بود و دیگری این که محاسن (ریش و سبیل) خود را بتراشند و در میان سپاه حرکت کنند.

4- آریائیان پارس پوستی روشن داشته اند و سبزه نبوده اند.

5- البته این نکته را به عنوان پیشنهاد عرض می کنم؛ وقتی سخن از پادشاهان پاسارگاد است، بهتر است از خط و زبان انان نیز در طرح استفاده شود. نگارش خط میخی پارسی و یا خط زیبای فارسی خودمان می توانست در کنار طرح زیبای شما زینت بیشتری داشته باشد.

امیدوارم موفق و پیروز باشید... یاعلی

سلام .
خيلي ممنون از نظراتتون .
من اين پوستر رو توي ذهنم ساختم و منظور از كاركتر پوستر شاه نيست
بلكه يكي از شخصيت هاي فيلم هستش (اول)

اين عكس رو قهوه اي رنگ كردم تا كار سنگين تر و قديمي تر جلوه بده . رنگيش جالب نميشد به نظر خودم !:d
به هر حال ممنون . . .

[SOBHAN]

Active Member
كار بدي نشده ، ولي به نظر من اون پايين كار ديگه اضافه هست و ديگه كار رو بي خودي شلوغش كرده .

خسته نباشيد !

موفق باشيد
محمد حسين

AKdesign

Member
جالب بود!
ولي آموزش مراحل طراحيش از خودش جالب تره.
در هر حال موفق باشي...

koorosh3d

Member
خیلی قشنگ شده آفرین
ترکوندیا
ایشالا تو تموم مراحل زندگیت موفق باشی
قربانت
کورش

crycafe

Active Member
سرش خوب مچ نشده
خاکستری های صورتش هم با بدنش متفاوته
ولی بقیش بد نیست

MEGA WAVE

Active Member
سلام
راستش عکس صورتم کیفیتش کم بود با هزاتا فیلتر تونشتم اینجوری درش بیارم

سلام هومن عزیز <
یه نکته رو یاد آور میشم که هر وقت میخوای مثل اینجا دو صورت راو با هم یکی کنی یعنی سر خودتو جای یکی دیگه بزاری ، نیا سر خودتو کات کن و روی سر اون پیست کن ، این کار خیلی آماتور هست و هیچوقت نتیجه خوبی نمیده <
بجای اینکار عکس سر خودتو توی یه لایه جدید زیر شخصیتی که میخوای تغییر کنه دقیقاً قرار بده <
سعی کن چشمها و بینی و دهان دقیقاً روی هم باشند <
از نظر رنگی دو عکس رو با Match color و level ودیگر تنظیمات image adjustment به هم نزدیک کن که همرنگ بشن <
مرحله بعد عکس اصلیو که روی عکس خودته ماسک کن <
بعد خیلی حرفه ای و ظریف شروع کن به در اوردن اعضای صورته خودت از توی ماسک <
که این کارایی که گفتم فقط با تمرین و تمرین و تمرین نتیجه خوبی میده <
توی فتوشاپ فقط لازم نیست یه تکنیکو بدونی بلکه باید حسابی تمرین کنی دقیقاً مثل کسی که تازه میخواد با مداد طراحی کنه <
موفق باشی <<

آخرین ویرایش:

dr.mohammad

Member
سلام
تبریک، کار جالبی شده.
فقط یه چیزی چرا با اینهمه وقت گذاشتن سعی نکردی کار رو تکمیل کنی.
کارت فوق العادست ولی در حدی نیست که بشه به عنوان پوستر یک فیلم چاپ بشه (فکر کنم در این باره به من حق بدی)
شما با اینهمه توانایی میتونستی با بیشتر کار کردن (مثلا کار روی رنگ و پر کردن فضاهای سفید) یک کار کامل و قوی بسازی، ولی خوب در همین حد رهاش کردی.
البته پیشنهاد نمیکنم تکمیلش کنی چون فکر نکنم هیچ تهیه کننده ای حاضر باشه بر اساس این پوستر یه فیلم بسازه :D
ولی گذشته از این حرفها کار خوبی شده. مخصوصا میکس کردن سر خودت با بدن اون آقا خیلی خوب شده.:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا