hooman_designx
Member
سلام به دوستان عزيز.
من هومن هستم .
اين پوستر شايد در نگاه اول ساده بياد ولي قسمت هاي جالبي داره كه حيف از دست بدين
من اين پوستر كه مثلا پوستر فيلم هستش رو درست كردم و توضيح مختصري رو
درباره ي نحوه ي كارم ميدم !
اميدوارم مورد پسندتون قرار بگيره !!!!!!!!
خوب شروع ميكنم . همون طور كه مي بينين من از چندين لايه براي ساختن اين پوستر استفاده كردم اولي لايه اي عكس هستش . شايد تو پوستر به نظر نياد ولي آسمون و ابر و ... فضاي مناسبي به من داد كه به تونم كارم رو شروع كنم.
دومين عكسي رو مي بينين عكسي از تخته جمشيد هستش و توي google دنبالش گشتم سعي كردم كه آسمون اي عگس رو با عكس قبلي تعويض كنم و اين كار با لايه ماسك انجام دادم .
اين عكس فروهر
و اين عكس
و از اين عكس هم توي اين پوستر ازشون استفاده كردم
من روي سر اون آقاه سر خودم رو گذاشتم
و بعد كمي مو ها رو بلند كردم (چون موي خودم و آقاه كوتاه بودن )
اين كارو با ابزار هايي مثل : brush / healing brush / blur و غيره انجام دادم.
در مورد اي خال كوبي هم بايد بگم كه خيلي ساده انجام دادم اول فروهر رو سيا سفيد كردم بعد روي عكس بدن گذاشتم و Multiply رو به لايش دادم البته كمي هم جلوه هاي ديگه . . .
در آخر هم بالاي همه ي لايه ها يه لايه با رنگ قهوه اي دادم و اون لايه رو به حالت color در آوردم تا بتونم مثل شكل زير رنگ دلخواهم رو به دست بيارم .
و در آخر هم اين كه نوشته هاي عكس رو از پوستر فيلم هاي ديگه بر داشتم.
و ديگه اين كه از فيلتر هايي مثل sharpten / cloud / blur/ ؤ ... نيز استفاده كردم.
راستي چند هزارتا هم غلط املايي و قواعدي انگيسي هم تو عكس هست كه به بزرگي خودتون ببخشيد!

تموم شد.
اميدوارم استفاده برده باشين .
من هومن هستم .
اين پوستر شايد در نگاه اول ساده بياد ولي قسمت هاي جالبي داره كه حيف از دست بدين
من اين پوستر كه مثلا پوستر فيلم هستش رو درست كردم و توضيح مختصري رو
درباره ي نحوه ي كارم ميدم !

اميدوارم مورد پسندتون قرار بگيره !!!!!!!!

خوب شروع ميكنم . همون طور كه مي بينين من از چندين لايه براي ساختن اين پوستر استفاده كردم اولي لايه اي عكس هستش . شايد تو پوستر به نظر نياد ولي آسمون و ابر و ... فضاي مناسبي به من داد كه به تونم كارم رو شروع كنم.

دومين عكسي رو مي بينين عكسي از تخته جمشيد هستش و توي google دنبالش گشتم سعي كردم كه آسمون اي عگس رو با عكس قبلي تعويض كنم و اين كار با لايه ماسك انجام دادم .

اين عكس فروهر

و اين عكس

و از اين عكس هم توي اين پوستر ازشون استفاده كردم

من روي سر اون آقاه سر خودم رو گذاشتم
اين كارو با ابزار هايي مثل : brush / healing brush / blur و غيره انجام دادم.

در مورد اي خال كوبي هم بايد بگم كه خيلي ساده انجام دادم اول فروهر رو سيا سفيد كردم بعد روي عكس بدن گذاشتم و Multiply رو به لايش دادم البته كمي هم جلوه هاي ديگه . . .

در آخر هم بالاي همه ي لايه ها يه لايه با رنگ قهوه اي دادم و اون لايه رو به حالت color در آوردم تا بتونم مثل شكل زير رنگ دلخواهم رو به دست بيارم .

و در آخر هم اين كه نوشته هاي عكس رو از پوستر فيلم هاي ديگه بر داشتم.
و ديگه اين كه از فيلتر هايي مثل sharpten / cloud / blur/ ؤ ... نيز استفاده كردم.
راستي چند هزارتا هم غلط املايي و قواعدي انگيسي هم تو عكس هست كه به بزرگي خودتون ببخشيد!
تموم شد.
اميدوارم استفاده برده باشين .