بی بی کد Post production

Farrokh

Active Member
بهتر شده

ولی به نظرم خیلی خیلی می تونست بهتر بشه

توصیه می کنم تیوتوریال های فوتوشاپی برای پست پروداکشن رو از رو نت پیدا کنید تا بتونید حرفه ای تر عمل کنید

موفق باشید

اگه میشه بهم معرفی کنید تا دانلود کنم حجمشم مهم نیست هر چقدر باشه دانلود میکنم.من تازه پست پ شروع کردم به کار.ممنون از نظرتون .دوستان دیگه نظری ندارن؟

*farshid*

کاربر VIP
اگه میشه بهم معرفی کنید تا دانلود کنم حجمشم مهم نیست هر چقدر باشه دانلود میکنم.من تازه پست پ شروع کردم به کار.ممنون از نظرتون .دوستان دیگه نظری ندارن؟
سلام
من دو بار اومدم نظر نوشتم و لی هر بار database error داد

کاش رندر خام رو هم پیوست میکردی تا ببینیم چقدر فرق کرده ( من رندر خامشو ندیدم تو پست های قبلی)

با مدارکی که روو کردی به نظر یکم زیاده روی کردی مخصوصا در مورد افکت سراسری که به کار دادی ( همون افکتی که به نظر ترکیبی از نویز و موشن بلور عمودیه )

میتونی آبجکت هم اضافه کنی مثلا درختی برای foreground یا چند تا پرنده برای آسمون و حتی افکت dirt و splatter و حتی dof
با element zdepth هم میتونی یه مقدار افکت مه به کارت اضافه کنی.

افکت لنز و ... هم که به سادگی میتونی به کار اعمال کنی...
اگه با فوتوشاپ تازه شروع به کار کردی توصیه میکنم photoimpact رو هم امتحان کنی. ( کار کردن باهاش راحت تره و نیاز به تخصص فوق حرفه ای هم نداره)

خودمو کشتم نتونستم zdepth توی فتوشاپ به کارم اعمال کنم اصلا بلد نیستم خواهشا کمکم کنید

*farshid*

کاربر VIP
خودمو کشتم نتونستم zdepth توی فتوشاپ به کارم اعمال کنم اصلا بلد نیستم خواهشا کمکم کنید

فرهاد جان با zdepth میخوای چیکار کنی؟
مه یا عمق میدان؟؟

این tutorial برای ایجاد مه هستش.

http://www.ronenbekerman.com/adding-fog-using-vrayzdepth-render-pass/

برای dof از همون vray camera استفاده کنی...( نتیجه dof با zdepth معمولا زیاد جالب نمیشه یه حالت glow تو کار ایجاد میکنه)

جدیدترین ارسال ها

بالا