Portfolio Design

MOSTAFA

کاربر فعال
چرا از فونت با رنگ سیاه استفاده کردید؟ رنگ فونتون رو باید روشن انتخاب کنید
در کل قالب ساده و شیکی هست، البته هنوز هم میشه روش کار کرد!
موفقیتـ

SoheilxD

New Member
امتحان کردم؛ رنگ روشن روی قالب نمی‌شینه. نوشته‌ها از سطح قالب جدا می‌شن و حالت جالبی نیست. فک کنم فونت مشکی کاملا خوانا باشه.

ممنون از نظرت دوست عزیز.

1991i

Member
نوشته‌ها خونده نمی‌شه اخوی. بهتره از سفید استفاده کنی و یا اگه نمی‌شینه رو کار [واقعا؟!] می‌تونید از رنگ‌های روشن دیگه استفاده کنید.

SoheilxD

New Member
البته یک رنگ نه خیلی روشن امتحان کردم دیدم بهتر شد.
ممنون از انتقاد سازنده :)

Leoric

Active Member
خیلی زیبا ،ساده و شیک ! اگه فقط فونت ها رو با نظر دوستان تغییر بدی من خودم ، شخصا اولین قربانی طرحتم :دی

Leoric

Active Member
خوب عزیز دل .. جیگر طلا . من که با ته استکانی ننم هم نمی تون اینه About Me رو به خونم . دستت نمی ره رو رنگ طرح و بده خودم ردیفش

می کنم !.

hsajj

Member
ساده و زیباس
یکم زیادی ساده و خلوته (نظر شخصی)
موفق باشید :rose:

سلام.
به نظر حقیر...
glow برای فونت کوچیک و حتی تیتر کوچیک یه ریسک و خطره
در مورد سادگی و جا افتادگی کار تایید میشه
در مورد رنگ بندی و خوانایی و کاربردش شما میتونی با ابهام جلب نظر کنی اما اگه جوابش سخت باشه مخاطبت رو میپرونی. توی طرح خودتو قربانی ایده هایی نکن که کامل نیستن. برای خوب بودن از هیچ تبلیغاتی اغوا نشو. یه گرافیست از جذابیت های کارش گول نمیخوره و خروجی رو به شرط بی نقصی ارائه میکنه
برا خلبانا طراحی نکن. اکثر مردم این شغله نیستن و خیلی ها مثل ما چهرچشمی اند.
یا علی

Mj

Well-Known Member
خیلی خوشگل شده
خوشم اومد آفرین
فقط یه هدر جینگول کم داره....
موفق باشی:)<

SoheilxD

New Member
سلام.
به نظر حقیر...
glow برای فونت کوچیک و حتی تیتر کوچیک یه ریسک و خطره
در مورد سادگی و جا افتادگی کار تایید میشه
در مورد رنگ بندی و خوانایی و کاربردش شما میتونی با ابهام جلب نظر کنی اما اگه جوابش سخت باشه مخاطبت رو میپرونی. توی طرح خودتو قربانی ایده هایی نکن که کامل نیستن. برای خوب بودن از هیچ تبلیغاتی اغوا نشو. یه گرافیست از جذابیت های کارش گول نمیخوره و خروجی رو به شرط بی نقصی ارائه میکنه
برا خلبانا طراحی نکن. اکثر مردم این شغله نیستن و خیلی ها مثل ما چهرچشمی اند.
یا علی

سهیل جان طرح رو از پایه خودتون طراحی کردید ؟

سپاس
آره سعید خان :]

جدیدترین ارسال ها

بالا