plz help

pa_darya

Member
با سلام
من در ویندوز7 از PartitionMagic 8.0 استفاده کردم تا یکی از درایوامو ظرفییتشو بیشتر کنم متاسفانه آخرین درایوم کلآ نیامد مجبور شدم ویندوز xp نصب کنم درایوم ظاهر شد ولی علاوه بر درایو c,d,e 2 تا درایو با ظرفیت 8 مگا بایت ظاهر شد حالا در PartitionMagic 8.0 هر کاری می کنم آنها را merg کنم نمیشه قبلا درایوام c:20 gig
و d:80gig و e:80 gigf بود ولی حالا شده
c: 8 meg d:19.5 gig
e:80gig,
f:80 gig
g:8meg
چکار کنم که با هم ادغام شوند در ضمن دیگه ویندوز 7 نصب نمیشه
یعنی ممکنه PartitionMagic 8.0 مشکل داشته باشه آخه با ویندوز 7 مشکل داشت:shock:
لطفا کمک کنید

the_king

مدیرکل انجمن
خدا بیامرز PartitionMagic خیلی قدیمی شده و با ویندوز های Vista و 7 ناسازگاره و پارتیشن ها رو در این ویندوز ها
خراب می کنه.

اگه اطلاعات روی هارد دیسک مهم نیست و پاک شدنشون ایرادی نداره موقع شروع نصب شدن ویندوز 7 همه
پارتیشن ها رو پاک کنید و از نو پارتیشن بندی نمایید. اما اگه اطلاعاتی روی هارد دیسک دارید که باید حفظ بشه
فعلا هیچ کاری روی هارد دیسک نکنید. از سیستم جدایش کنید و به سیستمی متصل کنید که یک هارد دیسک
اصلی دیگه داره و رویش یک نرم افزار بازیابی اطلاعات نصبه و با اون نرم افزار هر چی اطلاعات قابل بازیابی است
در هارد دیسک اصلی (نه هارد دیسک مشکل دار) ذخیره کنید. وقتی دیگه اطلاعات بیشتری برای بازیابی وجود نداشت
پارتیشن های روی هارد دیسک تون رو با خیال راحت پاک کرده و از نو پارتیشن بندی کنید. البته اینبار با یک ابزار مدرن.

رجوع شود به :
پارتیشن بندی بدون از دست دادن ویندوز

pa_darya

Member
با سلام

من همین کارو کردم از ابتدا پارتیشن بندی کردم و از فایلهایم backup داشتم ولی بعضی هاشونو از دست دادم الان که پارتیشن بندی کردم آیا میشه اطلاعات از دست رفته را بازیابی کنم
مرسی از شما

pa_darya

Member
راستی اگر فقط یک درایو داشته باشی و روی آن win7 نصب باشه آیا باز هم میشه پارتیشن ها را زیاد کرد بدون اینکه ویندوز از دست بره

the_king

مدیرکل انجمن
راستی اگر فقط یک درایو داشته باشی و روی آن win7 نصب باشه آیا باز هم میشه پارتیشن ها را زیاد کرد بدون اینکه ویندوز از دست بره

بله، اول حجم اون پارتیشن رو کم می کنید، فضای خالی پارتیشن بندی نشده بعد از اون ایجاد میشه.
بعد با اون فضای خالی یک یا چند پارتیشن جدید می سازید.

the_king

مدیرکل انجمن
چطوری میشه انجام داد؟بیشتر توضیح می دهید

ترکیب کلیدی کلید ویندوز + کلید R رو فشار دهید و عبارت diskmgmt.msc رو در پنجره Run نوشته و OK کنید.
در پنجره Disk Management روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه Shrink رو انتخاب کنید.
اونقدر صبر کنید تا ویندوز بررسی فضای خالی موجود رو تموم کنه. میزان فضای خالی رو مشخص کرده و تایید کنید.
سپس روی فضای خالی ایجاد شده (unallocated) راست کلیک کرده و گزینه New Partition یا New Logical Drive
یا New Simple Volume رو انتخاب کنید. نوع پارتیشن و حجم اش و مشخصاتش رو انتخاب کرده و تایید کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا