Fa play , stop شدن یک فیلم

skyblu

Member
من یک دکمه و یک فیلم دارم می خواهم می خواهم وقتی یک بار کلیک می کنم فیلم play شود وقتی یکبار دیگر کلیک می شود عکس دکمه عوض شود و فیلم stop شود؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
میتونید با این کد کارتون رو انجام بدین :
کد:
Play=Play<>TRUE
If (Play) Then
  LoadText("TextBTN","Stop")
Else
  LoadText("TextBTN","Play")
End

skyblu

Member
من این کار را برای آهنگ background صفحه ام انجام دادم ، وقتی برنامه را اجرا می کنم آهنگ در حال پخش و دکمه play است . هنگامی روی د کمه play کلیک می کنم ، آهنگ stop می کند و دکمه play تبدیل به stop می شود . اما مشکل اینجاست وقتی دوباره روی دکمه stop کلیک می کنم نوشته دکمه تیدیل به play می شود اما آهنگ از ادامه پخش نمی شود چه کدی بنویسم تا آهنگ از ادامه پخش شود؟

m javad

کاربر متخصص
با سلام:rose:
از فرمانهای Audio استفاده کنید.
تو این دستورها کد زیر مشکلتون رو حل میکنه:
کد:
[LEFT]AudioPause()
[/LEFT]
موفق باشید

skyblu

Member
با سپاس ، من این کد را نوشتم ولی مشکل حل نشد؟
[FONT=&quot]Play=Play<>[/FONT][FONT=&quot]TRUE[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]If[/FONT][FONT=&quot] (Play) [/FONT][FONT=&quot]Then[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]LoadText[/FONT][FONT=&quot]("TextBTN","Stop")[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]BackgroundPause[/FONT][FONT=&quot]()[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]Else[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]LoadText[/FONT][FONT=&quot]("TextBTN","Play")[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]BackgroundPlay[/FONT][FONT=&quot]("c:\[/FONT][FONT=&quot]123[/FONT][FONT=&quot].mp3","[/FONT][FONT=&quot]2[/FONT][FONT=&quot]")[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]End[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

m javad

کاربر متخصص
از کد زیر استفاده کنید:
کد:
[LEFT]If (Play=0) Then
  LoadText("TextBTN","Pause")
  If (firstplay=0) Then
    BackgroundPlay("[COLOR=#010101][FONT=&quot]c:\[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=&quot]123[/FONT][/COLOR].mp3","LOOP")
    firstplay=1
  Else
    BackgroundPause()
  End
  Play=1
Else
  LoadText("TextBTN","Play")
  BackgroundPause()
  Play=0
End
[/LEFT]
موفق باشید

loo30fer

یک نمونه براتون پیوست کردم ضمنا تو کدنویسی بهینه شده.

پیوست ها

• sample.rar
    9.8 کیلوبایت · بازدیدها: 32

pcj

Member
از لوسيفر براى نمونه متشكرم. ولى دوستان مشكل حل شد ديگر ادامه ندهيد

loo30fer

فکر کنم دوستمون میخواست آهنگ از اول پخش نشه.
خوب فکر میکنم اصل کار رفع مشکل کار بوده و برای نمایش کار BackgroundStop یا BackgroundPause فرقی نمیکنه و خودشون میدونن که باید به BackgroundPause تغییرش بدن چون کدها خیلی واضحه.
این نمونه که گزاشتید هنوز مشکل داره
من که مشکلی تو کار ندیدم مخصوصا جناب pcj هم تستش کردن.

loo30fer

بفرمایین الان فکر میکنم دیگه درست و کامل کار میکنه

پیوست ها

• NewSample.rar
    19.7 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

skyblu

Member
با سپاس ، ببینید من این کد که دادید را در یک دکمه در صفحه اول نوشتم که به کاربر اجازه قطع و پخش مجدد موسیقی را می دهد
اما من می خواهم همین که صفحه اول load می شود آهنگ پخش شود و به کاربر اجازه بدهد که با کلیک دکمه موسیقی اجازه قطع و پخش مجدد موسیقی را بدهد من در page start صفحه چه کدی بنویسم تا با این کد داخل دکمه تداخل نداشته باشد؟؟؟؟؟؟؟

m javad

کاربر متخصص
اما من می خواهم همین که صفحه اول load می شود آهنگ پخش شود و به کاربر اجازه بدهد که با کلیک دکمه موسیقی اجازه قطع و پخش مجدد موسیقی را بدهد من در page start صفحه چه کدی بنویسم تا با این کد داخل دکمه تداخل نداشته باشد؟؟؟؟؟؟؟

خب این نمونه ای که آقای لوسیفر براتون گذاشتن کامل همونی هست که می خواهید

جدیدترین ارسال ها

بالا