piza pizeria menu

rohnaz

Well-Known Member
سلام
لوگوتایپ و منوی پیزا پیزریا .محیط رستوران کاملا چوبیه .سفارش دهنده یه کار خلوت و نه کاملا پتزایی خواسته بوده است.ایده ش هم از خودم نیس.
اجراش ai c4d ps
ممنون میشم که نظر میدین:rose:
البته یه لوگوی دیگه هم زده بودم که الان ندارمش.لوگوی فعلی حالت پاستا و فانتزیه.

پیوست ها

• pr1.jpg
    pr1.jpg
    262.4 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • pr2.jpg
    pr2.jpg
    362.9 کیلوبایت · بازدیدها: 50

MOSTAFA

کاربر فعال
تایپو جالبه ولی "ر" و "ز" با بقیه کار هماهنگ نیست اگه بشه فرمش رو مثل "پـ" یا "یـ" درآورد بهتر میشه
رنگبندی منو مناسب نیست رنگها کدر و مرده هستند و اون انرژی که معمولا باید در منو های رستوران ها باشه رو نداره
پیشنهاد میکنم از رنگبندی گرم تر و پرانرژی تری استفاده کنید همچنین کمتر از تکسچر های گرانج استفاده کنید...
رنگ متن 3 بعدی به نظر من به جای سفید ترکیبات نارنجی و قرمز باشه خیلی جذاب تره
توی منو بهتره عکس های از غذا های مختلف بذارید تا اشتها آور تر باشه
الان منو خیلی خشک و رسمی هست بهتره فانتزی تر بشه و همچنین از عکس ها و رنگ بندی و آلمان های گرافیکی شاد و پرانژی تر استفاده کنید
موفقیتـ:rose:

rohnaz

Well-Known Member
تایپو جالبه ولی "ر" و "ز" با بقیه کار هماهنگ نیست اگه بشه فرمش رو مثل "پـ" یا "یـ" درآورد بهتر میشه
رنگبندی منو مناسب نیست رنگها کدر و مرده هستند و اون انرژی که معمولا باید در منو های رستوران ها باشه رو نداره
پیشنهاد میکنم از رنگبندی گرم تر و پرانرژی تری استفاده کنید همچنین کمتر از تکسچر های گرانج استفاده کنید...
رنگ متن 3 بعدی به نظر من به جای سفید ترکیبات نارنجی و قرمز باشه خیلی جذاب تره
توی منو بهتره عکس های از غذا های مختلف بذارید تا اشتها آور تر باشه
الان منو خیلی خشک و رسمی هست بهتره فانتزی تر بشه و همچنین از عکس ها و رنگ بندی و آلمان های گرافیکی شاد و پرانژی تر استفاده کنید
موفقیتـ:rose:
مرسی مصطفای گل:rose:
اما گفتم که :سفارش دهنده یه کار خلوت و نه کاملا پتزایی خواسته بوده است.ایده ش هم از خودم نیس.
در مورد لوگو هم بگم که این یکم دست ازاد بوده.اما لوگویی که پیشنهاد خودم بوده رو توی دفترمون جا گذاشتم:-?بموقع قرار میدم تو پیج

abavafa

New Member
سلام .من بر عکس دوستمون فکر می کنم هم تایپو خیلی خوب و با یایده جالب و خوانا هستش (قرار نیست همیشه همه حروف خوانا باشه هر چند که هست و اگر هم نبود به نظر من شیرینی کار گرافیکی در اینه که خواننده یا بیننده به خودش زحمت بده هدف طراح یا طرحش رو تحلیل کنه ببینه طرف می خواد چی بگه و الا اگه قرار بود بیایم صاف ساده بنویسیم مثلا پیزاریا که دیگه نشد کار گرافیکی........) و هم پیاده سازی خوبی داره به عبارت دیگه در کل باید بگم بهتر از این نمیشه(ایده + طرح):)......

SajadCG

کاربر فعال
قشنگ شده.تبریک
فقط آگه لوگو هم مثل پس زمینه یک حالت گرانچ میدادی بهتر میشد
الان لوگو زیاد با بکگراند مچ نیست.
اون دود ی هم که از لوگو بلند شده زیاد جالب نشده و همینطور با کار هم نمیخونه.
موفق باشید.

rohnaz

Well-Known Member
سلام .من بر عکس دوستمون فکر می کنم هم تایپو خیلی خوب و با یایده جالب و خوانا هستش (قرار نیست همیشه همه حروف خوانا باشه هر چند که هست و اگر هم نبود به نظر من شیرینی کار گرافیکی در اینه که خواننده یا بیننده به خودش زحمت بده هدف طراح یا طرحش رو تحلیل کنه ببینه طرف می خواد چی بگه و الا اگه قرار بود بیایم صاف ساده بنویسیم مثلا پیزاریا که دیگه نشد کار گرافیکی........) و هم پیاده سازی خوبی داره به عبارت دیگه در کل باید بگم بهتر از این نمیشه(ایده + طرح):)......
ممنونم
مدت زیادی نیس که علم تاپوگرافی رو یاد میگیرم.اکثرا هم بیننده کار هستم.در نتیجه نمیتونم که ازش انتقاد کنم.فقط میتونم همین رو بگم که.تاپو کارای ایرانی نیاز به یه ریکاوری دارن که از کارای کلیشه ای در بیان.:rose:

rohnaz

Well-Known Member
قشنگ شده.تبریک
فقط آگه لوگو هم مثل پس زمینه یک حالت گرانچ میدادی بهتر میشد
الان لوگو زیاد با بکگراند مچ نیست.
اون دود ی هم که از لوگو بلند شده زیاد جالب نشده و همینطور با کار هم نمیخونه.
موفق باشید.
مرسی سجاد از انتقاد درستت ممنونم
تست میکنم:rose:

30min

Banned
rohnaz با اینکه شاید تکرار مکررات باشه اما بر من خورده مگیر من عشق نظر دادن روی اینگونه کارها رو دارم .
به نظر من اول از همه خوبی کارت اینه که تکرار رنگ های کلیشه ای زرد و قرمز رستوران ها و فست فودها و .... نیست .
طراحی روی منو هم خیلی خوب هستش و تنها قسمتی که به نظرم کارت رو یک کمکی ویران کرده آرم و همون تایپوگرافی کار هست .
به نظر من این دست مشتری که میره مطمئنا از طرح خوشش میاد و حداقل چند ثانیه ای رو به طرحت نگاه میکنه .
خیلی خوبه که تایپو پیچیده باشه تا بیننده رو به فکر فرو ببره اما در اون حالت خوبه که شخص مورد نظر بعد از کمی تامل به متن مورد نظر شما برسه که در اینجا فکر نمیکنم اینطور باشه و در عین حال اجرای منحنی ها هم ایراد داره و دارای شکستگی هست و اون توازن رو نداره که البته شاید زیاد روش نخواستی دقت کنی فعلا .
عناوین هم که داخل منو هست ساده و شیک البته مطمئنا میشه با اضافه کردن اشکال بیشتر یا تجدید نظر در متن بهترش رو هم اجرا کرد .
ببخشید خیلی وقت بود نظر نداده بودم روی کارها گفتم سر شما خالی کنم عقده هام رو !!! :shock:
حالا بگو برای من پیتزا سبزیجات با دنر کباب پرس گوشت بیارن . نوشابه زرد باشه و البته سس رعنا !!!!!!!! :wink:
موفق باشید .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
من تقريبا نظرات رو خوندم

اين كه ميگيد ايده از خودتون نيست دقيقا يعني چي ؟؟‌ميشه يكم توضيح بديد ؟

در مورد تايپو هم به نظر من ميتونست يه متريال گرم بگيره اين كار ... الان يه مترال سفيد و خيلي ساده كه ازش بخار بلند شده اصلا چيزي رو نميرسونه به نظر من

در مورد اون مخلفات هم يكم جسارت بايد داشته باشيد توي طراحي يكم بزرگ تر با سايز رئال ميگذاشتيد
الان اگر دقت كنيد اون فلفل دلمه تقريبا با قارچ يه ساز هست كمي بزرگ تر
اون منو هم كه تيكت كرديد اون بالا رنگش آبي نباشه بهتره كلا رنگ آبي اشتها رو كم ميكنه به نظر من به كل استفده نشه خيلي بهتره
اما تكسچر كار جالب بود ميتونست يه فلورال نارنجي پيوسته يه گوشه يا پشت كار قرار بگيره كه خيلي هم خلوت نباشه

اما دركل كار خوبي شده

موفق باشيد

rohnaz

Well-Known Member
rohnaz با اینکه شاید تکرار مکررات باشه اما بر من خورده مگیر من عشق نظر دادن روی اینگونه کارها رو دارم .
به نظر من اول از همه خوبی کارت اینه که تکرار رنگ های کلیشه ای زرد و قرمز رستوران ها و فست فودها و .... نیست .
طراحی روی منو هم خیلی خوب هستش و تنها قسمتی که به نظرم کارت رو یک کمکی ویران کرده آرم و همون تایپوگرافی کار هست .
به نظر من این دست مشتری که میره مطمئنا از طرح خوشش میاد و حداقل چند ثانیه ای رو به طرحت نگاه میکنه .
خیلی خوبه که تایپو پیچیده باشه تا بیننده رو به فکر فرو ببره اما در اون حالت خوبه که شخص مورد نظر بعد از کمی تامل به متن مورد نظر شما برسه که در اینجا فکر نمیکنم اینطور باشه و در عین حال اجرای منحنی ها هم ایراد داره و دارای شکستگی هست و اون توازن رو نداره که البته شاید زیاد روش نخواستی دقت کنی فعلا .
عناوین هم که داخل منو هست ساده و شیک البته مطمئنا میشه با اضافه کردن اشکال بیشتر یا تجدید نظر در متن بهترش رو هم اجرا کرد .
ببخشید خیلی وقت بود نظر نداده بودم روی کارها گفتم سر شما خالی کنم عقده هام رو !!! :shock:
حالا بگو برای من پیتزا سبزیجات با دنر کباب پرس گوشت بیارن . نوشابه زرد باشه و البته سس رعنا !!!!!!!! :wink:
موفق باشید .
مرسی 30min عزیز
لوگوی فاینالی که اجرا کرده بودم این نیست.متاسفانه این کار تایید شده:-?چونکه الان کارش رو ندارم نمیتونم در موردش چیزی بگم.اما اون کار دست آزاد نیست و سعی کردم که گرید بندی و تعادل بصری توی کار رو رعایت کنم.پیشنهاد من 2تا کار لوگو بوده که یکیش اینه کا استانداردهارو کموبیش دور زده و کار بعدی(که الان تو فایلام نبوده متاسفانه)بلعکس با رعایت استاندارد و کلیشه ی فعلی:sad:.من دوست دارم کارا فانتزی و شکسته و منحنی کنار هم باشن.سبک عوض بشه.
ممنونم که توجه داشتید و زحمت کشیدد:rose:

rohnaz

Well-Known Member
من تقريبا نظرات رو خوندم

اين كه ميگيد ايده از خودتون نيست دقيقا يعني چي ؟؟‌ميشه يكم توضيح بديد ؟

در مورد تايپو هم به نظر من ميتونست يه متريال گرم بگيره اين كار ... الان يه مترال سفيد و خيلي ساده كه ازش بخار بلند شده اصلا چيزي رو نميرسونه به نظر من

در مورد اون مخلفات هم يكم جسارت بايد داشته باشيد توي طراحي يكم بزرگ تر با سايز رئال ميگذاشتيد
الان اگر دقت كنيد اون فلفل دلمه تقريبا با قارچ يه ساز هست كمي بزرگ تر
اون منو هم كه تيكت كرديد اون بالا رنگش آبي نباشه بهتره كلا رنگ آبي اشتها رو كم ميكنه به نظر من به كل استفده نشه خيلي بهتره
اما تكسچر كار جالب بود ميتونست يه فلورال نارنجي پيوسته يه گوشه يا پشت كار قرار بگيره كه خيلي هم خلوت نباشه

اما دركل كار خوبي شده

موفق باشيد
ممنون که وقت گذاشتین
خوب ایده کار رو از توی نت سرچیدم.چون زمان کافی واسه پیدا کردن ایده نداشتم.ولی از قبل شروع علاقمند بودم که از c4d هم استفاده کنم.
با توجه به پشت زمینه تیره ای که داد ه بودم ریسک کمتر کردم توی انتخاب رنگ.
به این نکته دقت نکرده بودم.ممنونم که فرمودید(مخلفاتو میگم)
میتونم رنگ تیکت رو به سرخ آبی نزدیکتر کنم(رنگ اشتها آور):wink:
بازم ممنونم که نظر دادید.:oops:خوشحالم

main

Well-Known Member
خوب و جالب کار کردی...
با نظر دوستان هم موافقم.
موفق باشی.

MohammadGh

Well-Known Member
بنظرم زیبا و خوف شده
فقط یه ریزه کاری هایی هست ، که دوستان گفتن
موفق باشی