Picture Gallery

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .:)

از اسمش معلومه که در مورد چی هست دیگه نمی خوام زیاد توضیح بدم فقط اینو بگم که قصد من از ساختش بیشتر قسمت متحرک سازیش هست اگه گرافیکش براتون جالب نیست به بزرگی تون ببخشین .
دوما اینکه من اصلا نمی خواستم اینو تو سایت بذارم چون می خواستم روش بیشتر کار کنم تا بشه باهاش اسلاید شو ساخت و ذخیره کرد که حتی نمای ظاهری برنامش رو هم تو یه فایل بیلدر دیگه ساختم و برنامه نویسیش مونده حالا به خاطر دوتا موضوع این کار رو نکردم :

1 - اینو خیلی وقت پیش ساخته بودم دیگه کداش زیاد یادم نمونده که بتونم تکمیلش کنم و الانم وقت خوندن دوباره کدارو ندارم .
2 - چون به یکی از دوستان دیروز قول دادم کمکشون می کنم گفتم بذارم دوست عزیزمون استفاده کنه .

نواقص :
بزرگترین نقصش نداشتن Play که البته خیلی سادست اگه نیاز داشتین توضیح می دم .

امیدوارم براتون جالب باشه و سورسشم به دردتون بخوره . بازم شرمنده که بیشتر از این نتونستم تکمیلش کنم .

نکته !‌ فقط برای اینکه کار کنه کنارش یه پوشه به اسم Pic باز کنین و توش فایل های bmp و jpg بریزین البته هر نوع فرمتی رو که بریزین باز می کنه و با حالت خاصی نشونشون میده .

پیوست ها

• Picture Gallery.rar
    334.5 کیلوبایت · بازدیدها: 172
  • untitled.bmp
    943.8 کیلوبایت · بازدیدها: 43
آخرین ویرایش:

amiralavi74

Member
با تشکر از اسلاید شو فوق العادتون دوتا سوال:
1.نمیشه همون play رو داشته باشه و عکس ها اسلاید بشه ؟
نمیشه چندتا کلید گذاشت که هر دفعه یک تعداد عکس لود بشه مثلا کلید تهران رو بزنی عکس های همون جا بیاد؟
ممنون

amiralavi74

Member
دوست عزیز در پروژتون کلیدی به نام go وجود داره اگه بشه یک مکث 4 ثانیه ای بهش بدین در هر تغیر مشکل اول حل میشه !
ضمنا چرا هی عکس end رو میخواد با اینکه در پوشه pic عکس های پیوستی رو قرار دادم؟

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .

امیر جان گفتم برنامه نویسی Play خیلی سادست برای اضافه کردنش اینکار رو بکنین :

1 - یه متغیر به اسم allowautoplay تو قسمت برنامه نویسی خود صفحه با مقدار اولیه False بسازین . (allowautoplay=false)
2- این کد رو برای دکمه play بنویسین :
کد:
allowautoplay=true
runscript("playscr")

3-یه اسکریپت به اسم playscr بذارین تو صفحه و حالا این کد رو براش بنویسین :
کد:
if (allowautoplay=true & picnum<all) then
runscript("right")
scripttimer("playscr","4000")
end

4- حالا یه دکمه Stop هم خودتون بسازین و براش بنویسین :
کد:
allowautoplay=false

موفق باشین .

amiralavi74

Member
دوستان دوتا سوال در مورد اسلایدر که اعصابم رو به هم ریخته لطف کنین جواب بدید
1.چرا همش ارور میده که نتونسته عکس End.jpg رو پیدا کته در حالی که اونو در پوشه pic کپی کردم (طبق دستور)
2.چطور میتونم از این اسلایدر برای پلاگین wall plagin دستور بگیرم که عکس رو بک گراند سیستم کنه ؟
با تشکر

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .

امیر جان اولا می خواستم بدونم تونستین دکمه Play\Pause رو راه بندازین یا نه ؟

1- شما اصلا نباید جای End.jpg رو تغییر بدین و باید بغل فایل بیلدرش باشه ( همینطور other.bmp رو ) . البته این ارور یکی از اشکال های بیلدر هم هست که وقتی یه عکسی یا چیزی رو بهش اضافه می کنین ( تو خود برنامه ) باید برای اینکه درست کار کنه یه بار سیو کنین و ببندینش بعد دوباره باز کنین .
برای اطمینان هم همین الان خودم تستش کردم کاملا درست کار می کنه .

2 - خب کافیه تو مثالی که برای پلاگین هست به جای آدرس عکسش آدرس عکسی رو که خودتون می خواین رو قرار بدین ( آدرس عکسی رو که خودتون می خواین هم که فکر کنم منظورتون عکس وسطی باشه رو از کدهای دکمه View می تونین پیدا کنین )

amiralavi74

Member
با سلام بله من موفق شدم کلید play/pause رو راه بندازم اما حالا نمیدونم چطور باید برای اینکه عکس بک بشه از اسلایدر خروجی بگیرم من میخوام وقتی مخاطب روی کلید یک گراند کلیک کرد عکسی که در حال نمایشه (همون عکس وسطی) یک گراند دسکتاپ بشه پلاگین wall plagin هم در انجمن موجوده ممنون میشم پاسخ بدین

جدیدترین ارسال ها

بالا