pic

ghasemrayaneh

Active Member
بسیار زیباست .
یک سوال درباره قلم استفاده شده در این طرح داشتم ، آیا طرح خود شماست یا نرم افزار خوشنویسی است ؟

mf_sign

Member
بسیار زیباست .
یک سوال درباره قلم استفاده شده در این طرح داشتم ، آیا طرح خود شماست یا نرم افزار خوشنویسی است ؟

من آموزش خوشنویسی را نزد 3 استاد گذروندم 2 تای این عزیزان برای نستعلیق و یکی برای خط شکسته بعد از گذروندن این دوره ها به صورت حرفه ای تایپو گرافی انجام میدم در طراحی های عزیزانی که با خطوط نستعلیق انجام میدهند اشکالات زیادی هست که از نرم افزارهای چلیپا . خوشنگار . میر عماد و... استفاده میکنند. امیدوارم بتونم کمک کنم تا دوستان کرسی بندی خطوط را یاد بگیرند

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
بسیار زیباست. خسته نباشید.
درباره این کرسی بندی و کلاً قوانین خطوط نستعلیق، اگه بشه آموزشی رو ترتیب بدید و تو انجمن به اشتراک بذارید، لطف بسیار بزرگی کردید. حتماً استقبال خوبی میشه.
-----
موفق باشید؛ یا علی :rose:

mf_sign

Member
دوستان مایلید آموزش کرسی بندی و دانگ بندی و مد کشی خط نستعلیق را همینجا شروع کنم یا نه

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ

mf_sign

Member
پس از شنبه راس ساعت 6 عصر بخش مباحث آموزشی و مقالات آموزش را شروع میکنیم. سوالات را آماده کنید

ghasemrayaneh

Active Member
پس از شنبه راس ساعت 6 عصر بخش مباحث آموزشی و مقالات آموزش را شروع میکنیم. سوالات را آماده کنید

ممنون از شما ، فقط اگر تاپیک جدید برای این موضوع ایجاد میکنید آدرس تاپیک را اینجا هم قرار بدید تا به آموزش برسیم .

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا