من ريختم و فكر كنم كه بسيار كسهاي ديگه. در بعضي سرورهاي IIS يك سري پرابلمها ايجاد ميكنه كه بنده از دو يا سه ماه، علتش را دريافتم. و آن اينكه ايدر ها با زبان فارسي درست كار نمي كردند.
بايد تموم فايلهاي lang-farsi.php را با برنامه html-kit باز كني، و در اول هر فايل قبل از علامت <? يه چيزهاي استش كه بايد حذف كني. البته با ديگر برنامه ها ديده نميشن.
اما در كل ممكنه توي IIS به يك سري باگها بر بخوري...
من اولين بار كه phpNuke رو گرفتم روي IIS نصب كردم و هر كاري كردم بالا نيومد از اونجا ديگه با آپاچي آشنا شدم و روي اون نصب كردم و بدون مشكل اومد بالا..
اخه نوك از يك سري Library استفاده ميكنه كه IIS اونها رو نميتونه ساپورت كنه
فرموده آقا مجيد كاملاً بجاست، اما در ضمن تغييراتيكه توي فايل هاي زبان، كه قبلاً به آن اشاره كردم، بايد انجام بدهي، با كمي دستكاري ديگه ميشه ازش كار گرفت.
مثلاً توي فايل modules\Your_Account\index.php در خط 737 بايد به جاي اين خط:
من منظورم اين بود كه رو سرور هم اين چيزا رو امتحان كردين و جواب گرفتين؟
چون اينا كه شما ميگين منم تجربه كردم . رو Xp جواب گرفتم ولي رو 2000 جواب نميده.
بلي. اين سايت يكي از همان سايتهاي است كه برات مي گم. روي ويندوس 2000 سيرور است.
ببين : http://www.paymanemeli.com
صرف تا هنوز كمي پرابلم در قسمت Forum دارم كه كارش با sessions.php درست نيست كه هنوز رويش كار نكردم، اما فكر كنم كه اينم ميشه درست كرد.
منم همه قسمتها رو بدون اشكال جواب گرفتم .
فقط كاربر وقتي وارد ميشه آفلاين نشون ميده و به عنوان عضو نميشناسه.(ثبت نام و فعالسازي اكانت و ... هيچ اشكالي نداره)
الان قسمت معلومات كاربران را فعال كردم و ميتوانيد ببيند. منم در ابتدا همين پرابلم كه شما گفتيد داشتم كه كاربران را آفلاين نشون ميداد، اما بعداً درست كردمش و فكر كنم كه مال فايل modules\Your_Account\index.php هستش كه در نامه قبلي شرح داده بودم.