php va jquery

maaha

Member

بچه ها تو این کد اگه بخوام از ومپ سرور استفاده کنم باید url اسکریپت php ام رو چی بنویسم؟
ضمن این که میخوام بدونم جرا این جا به جای div از dir استفاده کرده؟اصلا dir چیه؟​

$
(document).ready(function(){

$​
("button").click(function(){

var​
inputname = $('input#name').val();

$​
('#result').load('files/loadname.php',{name:inputname},finish_load);
});
});

function​
finish_load()
{

alert​
('load finish');
}

</​
script>

<​
body>

Please Enter Your Name :​
<​
input type="text" id="name" />
<
button>Click to Load Data</button>
<
dir id="result"></dir>

</
body>

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب اولا اگه بخواین از هر وب سروری استفاده کنین باید فایل loadname.php رو در پوشه file در کنار صفحه html قرار بدین...,و اینکه از تگ dir میشه استفاده کرد یا نه..در عمل میشه ولی کار استانداردی نیست..چون div برای تقسیم صفحه به کار میره و هدف از ایجکس هم تغییرات اجزایی از صفحه است که نیازمند تغییرند..
راستی من این تگ رو یک سرچ کوتاه که کردم چیزی پیدا نکردم مطمئنید کدی که گذاشتین..html 4ya5 هست...آخه شاید کد xml بوده باشه..
موفق باشید...

maaha

Member
باسلام..
خوب اولا اگه بخواین از هر وب سروری استفاده کنین باید فایل loadname.php رو در پوشه file در کنار صفحه html قرار بدین...,و اینکه از تگ dir میشه استفاده کرد یا نه..در عمل میشه ولی کار استانداردی نیست..چون div برای تقسیم صفحه به کار میره و هدف از ایجکس هم تغییرات اجزایی از صفحه است که نیازمند تغییرند..
راستی من این تگ رو یک سرچ کوتاه که کردم چیزی پیدا نکردم مطمئنید کدی که گذاشتین..html 4ya5 هست...آخه شاید کد xml بوده باشه..
موفق باشید...
ببینید من فایل loadname.php و html ام رو میذارم درون فایل www در ومپ.مشکل من فراخوانی این فایل هست.وقتی با ومپ اجرا میگیرم این فایل لود رو نمیتونه فراخوانی کنه.مثلا باید بنویسم
html:\\localhost\www\load.php
درسته؟من با این مشکل دارم:green:
اون dir مخفیه انگار.منم نتونستم ببینمش.وقتی روی کدش کلیک میکنی میفهمیم کجای صفحه قرار گرفته.واسه همین پرسیدم فرقش با دیو چیه:-?

Milad

Well-Known Member
به صورت عادی تو مرورگر آدرس رو بزنید ببینید فایلتون باز میشه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا