PHP MYSql Rollback

bono056

Member
سلام
من میخوام چندتا کوئری update رو بهم باند کنم. که یا باهم اجرا شن یا اگه وسطش مشکلی پیش اومد rollback بشه. مشکل معمولا اوقاتیه که مثلا 3 تا کوئری رو میخوام اجرا کنم. رو کوئری دوم سرور هنگ میکنه یا timeout میده. میدونم که میتونم از begin و rollback استفاده کنم. ولی وقتی صفحه Php تایم اوت میده دیگه به دستور آخر که rollback ه نمیرسه قاندتا. یه نفر توضیح میده قضیه رو؟

Masoud1365

مدیر انجمن
سلام
من میخوام چندتا کوئری update رو بهم باند کنم. که یا باهم اجرا شن یا اگه وسطش مشکلی پیش اومد rollback بشه. مشکل معمولا اوقاتیه که مثلا 3 تا کوئری رو میخوام اجرا کنم. رو کوئری دوم سرور هنگ میکنه یا timeout میده. میدونم که میتونم از begin و rollback استفاده کنم. ولی وقتی صفحه Php تایم اوت میده دیگه به دستور آخر که rollback ه نمیرسه قاندتا. یه نفر توضیح میده قضیه رو؟
دوتا یا سه تا کوئری که به timeout نمیرسه ! تایم اوت معمولا 30 ثانیه هست یه حلقه بنویسید که همینجوری تا یه عددی بره و میبینید که حلقه تا 100000000 ( شاید بیشتر بره ) پس برای این کاره شما تایم اوت نمیشه !

omid_p30

Member
فکر نکنم راه دیگه ای برای transaction تو mysql وجود داشته باشه. من خودم این کار رو با سه تا کوری انجام دادم مشکلی نداشته. احتمالا مشکل خود کوری ها باشه.
می تونی اینجا کوری ها رو بنویسی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا