Php و مجید آنلاین

abbasi_0912

Active Member
باسلام
دوستان من تازه می خواهم php رو شروع کنم به چند تا سایت هم سر زده ام و چند تا برنامه هم دانلود کرده ام ولی هنوز مشکلات زیادی دارم لطفا راهنمایی بکنید تا از کجا شروع کنم و چه چیز هایی نیاز دارم و برنامه هایی را که نیاز دارم را از کجا تهیه کنم و در مورد SQL هم توضیح بدهید که چگونه آن را ویرایش کنم و چه برنامه هایی برای SQL نیاز دارم البته من از Dreamweaver استفاده میکنم .

لطفا در همین جا توضیح بدهید و بعد از توضیح لینک به جاهای دیگه بدید

با تشکر

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
ببخشید یه چیزی یادم رفت .
اما در مورد مجید آنلاین . چطوری کار میکنه و چطور میتونم مثل این سایت انجمن درست کنم و اینکه من می خواهم برای سایت خودام یک قسمتی درست کنم که در آن بخش چیزی قرار بدهم تا اعضا به آن رای بدهند و بتونند به چیزی بهش اضافه کنند مثل این سایت که با کلیک روی پاسخ به مبحث به اون پاسخ بدهند و اون رو طوری برنامه ریزی کرد که تا یک تاریخ معین افراد بتونند با اون رای داده و چیزی اضافه کنند.

abbasi_0912

Active Member
لطفا با مطالعه که کتاب شروع کنید
در مورد کتاب های مرجع اینجا بحث زیاد شده، بگیردید تو فاروم
و سایت های کمکی
http://php.net
http://iranphp.net

--------------------
abbasi_0912
من کتاب دارم و شروع کرده ام به خواندن آن ولی توی کتاب چیز هایی معرفی کرده که سر در نمی آورم و وقت خیلی کمی هم دارم و می خواهم زود نتیجه بگیرم
یه سوال دیگه - چقدر طول می کشه تا بتونم در حد متوسط با php کار کنم ؟

این سوال را با در نظر گرفتن این که من دانشجوی رشته معماری هستم جواب بدهید و علاقه مند به رایانه و طراحی وب سایت معماری

Goroop.ir

Member
این دیگه بستگی با علاقه ی شما داره .

اگر میخای زود تر Php رو یاد بگیری باید با اسکریپت ها کار کنی و انها را ویرایش بدی و ببینی که این اسکریپت چطوری نوشته میشه و از چه تابع هایی و از چه حلقه هایی و از چه ارایه هایی و..... استفاده شده

من خودم هم از این راه شروع کردم و الان هم این سه سیستم رو ساختم
www.ads.Goroop.ir و www.yahoo.goroop.ir و www.goroop.ir

مشکلی داشتی در خدمتم دوست عزیز

jhoseini

Member
من پیشنهاد میکنم کتاب "آموزش گام به گام php" از "جعفرنژاد قمی" رو خرداری کنید،
این کتاب رو 1 ماهه میتونید تموم کنید + حدود 10% از مهمترین های php رو خیلی روان یادتون میده
کلاً در مورد کتاب زیاد بحث شده

siavashmusic

Active Member
سلام

دوست عزیز ورودتون رو به بخش php&mysql مجید انلاین تبریک میگم
قبل از هر چبزی لطفا قوانین رو مطالعه کنی این چه عنوانی هست که انتخاب کردید !؟
این موضوع بارها ادر انجمن سوال شده !

abbasi_0912

Active Member
با سلام
حق با شماست عنوان یک خورده عجیب غریب هست چون هم یه چیزی یادم رفت و هم قبل از پاسخ های شما خواستم اون را ویرایش کنم ولی یه ویروس گرفتم و بقیه ماجرا .............

در مورد مجید آنلاین باید بگم که منظور از این قسمت عنوان این بود که سایت من هم مثل این سایت همچین امکاناتی رو داشته باشه فقط برای قسمتی از سایت چون سایت معماری هست و باید در مورد بعضی از کارهای معماری قسمتی برای کاربران در نظر گرفته بشه که اون کار رو نقد کنند و برای مقالات سایت رتبه بندی از لحاظ خوب و بد بودن مقاله و ....

یک خواهش هم از همه شما دارم که در مورد کارهای من نظر بدید برام هم هست که بدون ، چون باعث پیشرفت من می شه

باز هم از همه شما ممنونم و حتما قوانین انجمن رو می خونم

abbasi_0912

Active Member
راستی دوستان در مورد SQL چیزی نگفتید و اگر باید چیزی برای یادگرفتن PHP/SQL دانلود کنم بگید چون به جای با سرعت بالا درست رسی یافتم که تا 100mb و 200mb راحت دانلود میشه در مورد برنامه ها و سی دی های مورد نیاز هم بگید از بابت کتاب هم ممنون

jhoseini

Member
تو کتابهای آموزشی php حتماً راجه به mysql ، mysqli ... بحث میشه و آموزشهای مقدماتی رو میده
اگه با english مشکلی ندارید پیشنهاد میکنم این کتاب رو بعنوان مرجع mysql دانلود کنید

abbasi_0912

Active Member
دوست عزیز Goroop.ir سایت هایی که شما طراحی کرده بودید دیدم جالب بود . راستی با چی قالب سایت رو ساخته بودی

من 3 cd در انقلاب (تهران) گرفتم که شامل ebook های خوبی بود که در آن کتاب آموزشی asp,mysql,php4 و چند تا کتاب دیگه در زمینه شبکه و ....... البته به زبان فارسی که بیشتر آنها ترجمه بود

3 DVD هم بود که ebook های خوبی داشت اگر بتوانید تهیه کنید بد نیست فقط برای اطلاع رسانی دوستان گفتم

راستی دوست عزیز jhoseini از بایت کتاب و لینک آن ممنون با english رابطه بدی ندارم میشه یه کاراش کرد دارم می رم همون جا که سرعت اش بالاست چون خونه نمی شه

می دونم اینجا جاش نیست ولی من چند تا فایل ASP توی انجمن مربوطه گذاشتم که شاید بتونه مشکل بعضی ها رو که هم PHP و ASP کار میکنند حل کنه »»»» ارسال فرم ارتباط با من به ایمیل های گوگل یا یاهو در asp

امیدوارم من هم تونسته باشم که کمک کوچکی به شما کرده باشم با تشکر از هم شما

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا