phpيه سوال كوچك درمورد شروع

farzadx1

New Member
با سلام به همه اعضاي مجيد آنلاين
و همچنين تشكر از آقا مجيد براي ايجاد اين مكان
و آقا سامان!
سوال من در مورد اينه كه ترتيب نصب phpدر حالت loca آيا مهم است واگر مهم است به چه ترتيبي است.
آيا mysqlcc هم بايد نصب شود . جه موقع؟
من phpnuke فارسي (farsinuke) رو ميخوام نصب كن
براي ايجاد فرم آيا phpbb را هم بايد نصب كنم (منظورم روي phpnuke)

2-چه نسخه اي از phpmyadmin را استفاده كنم بهتر است .اگه ميشه نام ورژن و پسوند رو كامل بنويسيد.
متشكرم.
البته بايد از آقا سامان تشكر كنم چون ايشون لينكهاي دانلود رو برام گذاشتند اما در مورد phpmyadmin ورژن اونو نگفتند.
آقاسامان بازم ممنون.
همچنين از كساني كه لطف ميكنند و پاسخ مرا ميدهند.

پاينده باشيد.

saman_sweden

Active Member
farzadx1 گفت:
با سلام به همه اعضاي مجيد آنلاين
و همچنين تشكر از آقا مجيد براي ايجاد اين مكان
و آقا سامان!
سوال من در مورد اينه كه ترتيب نصب phpدر حالت loca آيا مهم است واگر مهم است به چه ترتيبي است.
آيا mysqlcc هم بايد نصب شود . جه موقع؟
من phpnuke فارسي (farsinuke) رو ميخوام نصب كن
براي ايجاد فرم آيا phpbb را هم بايد نصب كنم (منظورم روي phpnuke)

2-چه نسخه اي از phpmyadmin را استفاده كنم بهتر است .اگه ميشه نام ورژن و پسوند رو كامل بنويسيد.
متشكرم.
البته بايد از آقا سامان تشكر كنم چون ايشون لينكهاي دانلود رو برام گذاشتند اما در مورد phpmyadmin ورژن اونو نگفتند.
آقاسامان بازم ممنون.
همچنين از كساني كه لطف ميكنند و پاسخ مرا ميدهند.

پاينده باشيد.
ترتيب نصب مهم نيست
آن مهم است اينكه شما php و apachi و mysql را در رايانه خود نصب كنيد
براي ورژون phpmyadmin من اينو پيشنها مي كنم براي اينكه همه زبانها و از جمله فارسي هم داره و نسبت يه ورژون قبلي تكميل شده است اين برنامه را در اون رووت كه درست مي كنيد مي گذاريد

phpMyAdmin-2.5.6-rc1.zip (2022 kB) MD5: 7032caaba9bed81c45777f1382072317

اگر بتوانيد خود ماي اسكويل را خودتان دستي تنظيم كنيد بهتره براي اينكه ياد مي كيريد چي به چي است اين برنامه mysqlcc همون كار نصب براتون انجام ميدهد در واقع نيازي بهش نيست اينو آقا محمد براي معرفي كرده اند كه يك عده از دوستان نحون كار با ماي اسويل را آشنا نيستند اين برنامه كار را ساده مي كنه منكه شخصا باهاش اشنايي ندارم عمرا ازش استفاده نكرده ام
بقيه هم فكر كنم دوباره به پاسخ اون pm تان رحوع كنيد
در ضمن پيشنهاد مي كنم از phpnuke فارسي (farsinuke) فقط براي ياد گيري در لوكال هاست اسفاده كنيد براي ساختي سايت در سرور ديگري صلاح نمي دونم براي اينكه ورژون 6.5 اشكالات امنيتي داره

جدیدترین ارسال ها

بالا