photoshop elements

mjan53

Member
دوستاني كه اطلاعات دارن لطف كنن در مورد photoshop elementsوphotoshop album توضيح بدن كه اصلا كارشون چيه و به چه دردي ميخورن؟

kambiz-g

Member
Adobe Photoshop Album
نرم افزاری خوب و قوی برای مديريت تصاوير و ساخت آلبوم های زيبا و کامل از تصاوير ديجيتالی شما با توانايی بسيار ميباشد! اصول کار اين برنامه در 3 بخش زير خلاصه ميشه:
Easily share memories with family and friends: توسط اين نرم افزار ميتونيد به آسونی تصاوير خود را با دوستان و آشنايان خود به اشتراک بگذاريد! ميتونيد هر تصويری رو که ميخواهيد به آسانی به Email دوستان بفرستيد و سايز هم اصلا مهم نيست خود برنامه اون رو تنطيم ميکنه! قدرت فوق العاده ای در ساخت انواع SlideShow داره که ميتونيد تصاوير زيباتون رو همراه با انواع افکت و عنوان و آهنگ ومتن وغيره به يک Slide Show زيبا تبديل کنيد.ميتونه تصاوير رو به آسونی برای چاپ مهيا کنه و هر تعداد رو که ميخواهيد برای چاپ روی A4 يا سايز های ديگر آماده نماييد خود برنامه تصاوير رو به گونه ای مي چيند که با کيفيت وکامل چاپ بشوند(اين تصوير). کارت تبريک های زيبا به همراه تقويم های جالبی که ميسازه هم در نوع خودش بسيار جذاب و مفيد هستند که ميتونين هنر خودتون رو روی اونا پياده کنين!تقويم های زيبايی که ميسازيد ميتونه به شما هر چيزی رو که ميخواهيد ياد آوری نيز بکنه! اين برنامه ميتونه از هر طريقی که بخواهيدP30World تصاوير رو به شما برسونه حتی ميتونه از طريق فرستادن آنها به گوشی موبايل شما و يا فرستادن به Email شما و يا حتی فرستادن رو وب! و يا رايت آنها روی CD اونا رو به شما تحويل بده.

Fix flaws in seconds: گرفتن ايراد های تصاوير در چند لحظه.
خود به خود ميتونه ايرادهای تصاوير چه از لحاظ نور يا تنظيم رنگ و يا قرمزی چشم و .... رو برطرف کنه. ساير کارهای مثل Rotate, Crop و ... رو هم انجام ميده.

Find your photos fast: به سرعت تصاوير طبقه بندی شده ی خودمون رو پيدا ميکنيم!!
تصاوير در اين برنامه چون بر اساس مشخصات گوناگونی طبقه بندی ميشن. بنابراين پيدا کرنشون بسيار آسونه. ميتونيد تمامی تصاوير درون هارد از پوشه های مختلف رو در يک جا با هم مشاهده کنيد!

Mandana

Active Member
فتوشاپ آلبوم برای ساختن آلبوم با این برنامه هستش.
توضیح:

Discover the basics of photo editing and sharing with Adobe® Photoshop® Album Starter Edition software, the free software that makes it easier than ever to view, find, fix, and share your photo memories. It's fast, easy, and best of all

فتوشاپ المنتز خیلی تبلیغات اش گسترده اس و انقدر ظاهرش خوشگله که آدم فکر می کنه واو چه برنامه ی توپی ئه.من مدتی پیش ار روی فضولی رفتم دانلود کردم اما فقط یکبار نصبش کردم.کلن چرت ئه :دی

در کل اینجا رو ببین:
http://www.adobe.com/products/photoshopelwin/

اینم توضیح به نقل از ویکی پدیا:

is the consumer version of the Adobe Photoshop raster image editing product, sold at a fraction (roughly 1/6th) of the cost of the professional product or bundled with related hardware such as scanners and digital cameras.

Originally introduced alongside Photoshop version 7, Photoshop Elements targets photography enthusiasts and thus lacks many features that make it useful in a proper print production environment. For example, Photoshop Elements cannot export files in the CMYK color mode, supports a simplified color management system, and excludes detailed soft-proofing. It also either eliminates completely or offers simplified versions of some of the more powerful plug-ins, along with a number of features aimed at non-experts (such as removing the red-eye effect or changing the skin tone in a picture). An example of a redesigned feature would be the Variations correction dialog. Some versions can, however, open, edit, and save PDFs.

Photoshop LE (Limited Edition) was Adobe's consumer raster image editing product prior to the introduction of Elements. Photoshop LE had similar limitations to Elements.

لینک:http://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Photoshop_Elements

موفق باشی

kambiz-g

Member
Adobe Photoshop Elements نرم افزار بسیار قدرتمندی هستش برای کار با تصاویر دیجیتال با امکانات گسترده و ویژگیهای بینظیر
این نرم افزار از امکانات گسترده ای برای ویرایش و اصلاح تصاویر دیجیتالی و ساخت آلبومهای عکس سود میبره . در این نرم افزار تعداد زیادی افکت و فیلتر مختلف وجود داره که جلوه خاصی به عکستون میده
به کمک Adobe Photoshop Elements میتونید بسادگی قرمزی چشم تصاویر رو از بین ببرید و یا اینکه نور و رنگ تصاویر رو کنترل کنید مثلا اگه عکسی رو در شب و بدون نور کافی گرفته باشید با چند کلیک ساده و تعیین مقدار مورد نیاز میتونید بسادگی تصویری شفاف با نور کافی و کاملا واقعی از خروجی دریافت نمایید
با این نرم افزار شما به تعداده زیادی فیلتر حرفه ای و هنری دسترسی خواهید داشت که اونها رو حتی تو فتوشاپ هم نمیتونید پیدا کنید.
اینطور که نوشتن سازندگانش این نرم افزار تمامیه ویژگیهای محصولات گرافیکی شرکت adobe که در زمینه عکس هستش رو یکجا داره که البته یه سری امکانات اضافی هم نسبت به اینها هستش مثلا اینکه این برنامه از تکنولژی فلش سود میبره که شما رو به این توانایی میرسونه که بتونید گالری های عکس فلش ایجاد کنید
همچنین میتونید عکسها و اسلاید هاتون رو به DVD تبدیل کنید! همچنین امکاناتی رو هم برای ویرایش تصاویر ویدئویی داره خودم ه امتحان نکردم اما سازندگانش ادعای حرفه ای بودن این امکانات رو دارند

h.khafan

Active Member
فتوشاپ المنتز خیلی تبلیغات اش گسترده اس و انقدر ظاهرش خوشگله که آدم فکر می کنه واو چه برنامه ی توپی ئه.من مدتی پیش ار روی فضولی رفتم دانلود کردم اما فقط یکبار نصبش کردم.کلن چرت ئه :دی

منم دادم یه بنده خدا برام دانلود کرد از رو فضولی.

البته اول فکر میکردم یه سری امکاناته که به فوتوشاپ اضافه میشه نمیدونستم یه برنامه ی مستقله.

خیلی ت.و چشم شبیه فوتو ایمپکت میزد حالا نمیدونم اینم برای کاربرای خونگیه آیا یا نه. ؟
در کل اصلا حال نکردم. خیلی هم سرعتش کم بود از فوتوشاپ سی اس هم سنگینتر بود !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كلا اين 2 تا برنامه بيشتر از اينكه به درد گرافيستا بخوره به درد عكاسا ميخوره. 2 تا برنامه براي مديريت عكس و اعمال يه سري كارا روي عكسن. يه چيزي شبيه ACDSee اما با قابليتاي بيشتر.

جدیدترین ارسال ها

بالا