PhotoImpact XL 8.5

Peyman-Pop

Active Member
این هم این برنامه گرافیکی‌ محبوب برای شما .

کد:
ftp://ftp.ulead.com/pub/Trial/PI8.5/UPIXL_T_E.exe

شاد باشید .

پیمان

123456

Member
دستت درد نکند

دستت درد نکند.
فقط پیمان جان یک سوال شما برنامه کامل فتوشاپ را دارید؟
چون من تا حالا چند بار تو توپیکها دیدم و وقتی نصب کردم دیدم فقط سی روز کار می کند و متاسفانه هیچکدام کامل نبود.
یک سوال هم دارم و آن اینکه من فتوایمپکت 8 را دارم , می خواستم بپرسم تفاوت زیادی با این جدیده که شما دادی کرده یا نه یکیه؟

Mandana

Active Member
پيمان ايشالله واسه نبيره هام جور ميشه.نميدونم ايراد از منه يا...؟از ساعت 4 تا 6:30 نشستم سر دانلودش 12 درصد پر كرده :roll:

Peyman-Pop

Active Member
123456 گفت:
دستت درد نکند.

اگر خواستی‌ می‌تونم برات بگردم نسخه کاملش رو گیر بیارم :wink:

یک سوال هم دارم و آن اینکه من فتوایمپکت 8 را دارم , می خواستم بپرسم تفاوت زیادی با این جدیده که شما دادی کرده یا نه یکیه؟

مطمئن باش اگه از لحاظ ظاهری تغیرات زیادی نکرده باشه از نسخه قبلش خیلی‌ بهتر و مفید تر عمل می‌کنه :wink:

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
abtin_khosravi گفت:
پيمان ايشالله واسه نبيره هام جور ميشه.نميدونم ايراد از منه يا...؟از ساعت 4 تا 6:30 نشستم سر دانلودش 12 درصد پر كرده :roll:

چون فایل روی FTP قرار داره یکم سرعت زمان دانلود پایین میاد ولی‌ اونقدر تفاوتی‌ نداره.

اما اشکالی‌ نداره این زمانی‌ که برای دانلود طول می‌کشه بیکار نشینید، دعا کنید به جون مخابرات ایران .

پیمان

123456

Member
دمت گرم

دمت گرم پیمان جان.
نصب کردم و حالش را بردم , فقط حیف که سی روز بیشتر نمی شود ازش استفاده کرد.
در مورد تغییراتش هم تا آنجاییکه من دیدم فیلترهای خیلی باحالی بهش اظافه شده.
ولی هنوز وقت نکردم کامل تستش کنم.
ولی دستت درد نکند.
در مورد فتوشاپ هم اگر دم دستت چیزی رسید بگذاری بد نیست. :wink:

Mandana

Active Member
چرا مخابرات؟شما رو دعا ميكنيم.نكنه با مخابرات قرارداد داري؟يه سوال.آقا اگه اينم 30 روزس دانلود نكنيم؟!!!

Peyman-Pop

Active Member
abtin_khosravi گفت:
چرا مخابرات؟شما رو دعا ميكنيم.نكنه با مخابرات قرارداد داري؟يه سوال.آقا اگه اينم 30 روزس دانلود نكنيم؟!!!
آره تریال هستش اما با یک سریال ساده که همه جا هست رجیستر می‌شه ;-)

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
abtin_khosravi گفت:
ميشه سريالشو همينجا بذاري؟

کد:
http://force.andr.net/andr-crack/u/Ulead.PhotoImpact.XL.8.5 English TBYB to FULL - Bidjan.zip

کد:
http://force.andr.net/andr-crack/u/Ulead.PhotoImpact.XL.8.5 Trial  English - Bidjan.zip

اینهارو با یک سرچ کوچیک پیدا کردم فکر کنم کارت رو راه بندازه .

پیمان

Saeid Taheri

Active Member
[123456=quote]دستت درد نکند.
چون من تا حالا چند بار تو توپیکها دیدم و وقتی نصب کردم دیدم فقط سی روز کار می کند و متاسفانه هیچکدام کامل نبود.
یک سوال هم دارم و آن اینکه من فتوایمپکت 8 را دارم , می خواستم بپرسم تفاوت زیادی با این جدیده که شما دادی کرده یا نه یکیه؟[/quote]

Adobe Photoshop CS (8.0)

B0000DBOBZ.01.MZZZZZZZ.jpg

امكانات جديد :

کد:
New Features Adobe Photoshop CS:

Improved File Browser 
Quickly preview, tag, and sort images; search and edit metadata and keywords; and automatically share batches of files from the improved File Browser.
Match Color command 
Achieve a consistent look between package shots, fashion photos, and more by instantly matching the color scheme of one image to another.
Histogram palette 
Monitor changes to your image in the Histogram palette, which dynamically updates as you make adjustments.
Shadow/Highlight correction 
Quickly improve the contrast of over- or underexposed areas of an image while preserving the overall balance of the photo using Shadow/Highlight correction.
Text on a path 
Create eye-catching typography by placing text on paths or within shapes. Edit the text at any time, even in Adobe Illustrator® software.
Integrated digital camera raw file support 
Get truer, higher quality output by working with the complete raw data files from most major digital camera models.
Comprehensive 16-bit support 
Perform more precise editing and retouching with expanded support for 16-bit images in core features, including layers, brushes, text, shapes, and more.
Layer Comps 
Create design variations for clients more efficiently by saving different combinations of layers within the same file as Layer Comps.
Macromedia Flash file export 
Use ImageReady CS to create Macromedia® Flash™ (SWF) animations, complete with vector artwork and variable text.
Customizable keyboard shortcuts 
Customize, save, and print a summary of your ideal set of keyboard shortcuts, so the functions you use most are always at your fingertips.

کد:
http://download.adobe.com/pub/adobe/magic/photoshop/win/8.x/AdobePhotoshopCS.zip

Size: 151 MB

سعيد . :wink:

123456

Member
این کامل است؟

این برنامه کامل فتوشاپ است یا تریال است؟ 8O
اگر کامل است که بابا عجب مرامی داری. :)
در ضمن سریالش هم می گذاشتی دیگر :wink:

Saeid Taheri

Active Member
Re: این کامل است؟

123456 گفت:
این برنامه کامل فتوشاپ است یا تریال است؟ 8O
اگر کامل است که بابا عجب مرامی داری. :)
در ضمن سریالش هم می گذاشتی دیگر :wink:

حقيقتش در اين موردش نميدونم !

ولي اگه تريال بود مثلما در فولدر Trial اف تي پي Adobe قرار مي گرفت ...

به هر حال اينم يك لينك ديگه ازش :

کد:
http://download.bas-net.by/get/AdobePhotoshopCS.zip

اينم سريالش :

کد:
1045- 1756- 2071- 0999- 3438- 3575

سعيد . :wink:

123456

Member
نه نشد

نه داداش متاسفانه این هم تریال وریون بود.
اما باز هم دستت درد نکند.
من تو کازا برنامه کاملش را گرفتم اما فقط 7 را داشت. :cry:
ولی در کل خیلی جاها گشتم و خیلی جاها زدن که برنامه کامل است ولی وقتی آدم می گیرد و نصب می کند می بینید که تریال اسا.
البته این را برای بچه های ایران می گویم که سرعتشان کم است و باید کلی هزینه بدهند.
وگرنه من 20 دقیقه ای می گیرمش و نصب می کنم و اگر آنی نبود که می خواتسم پاکش می کنم.
اما باز هم دستت درد نکند سعید جان. :)

Saeid Taheri

Active Member
Re: نه نشد

123456 گفت:
نه داداش متاسفانه این هم تریال وریون بود.
اما باز هم دستت درد نکند.
من تو کازا برنامه کاملش را گرفتم اما فقط 7 را داشت. :cry:
ولی در کل خیلی جاها گشتم و خیلی جاها زدن که برنامه کامل است ولی وقتی آدم می گیرد و نصب می کند می بینید که تریال اسا.
البته این را برای بچه های ایران می گویم که سرعتشان کم است و باید کلی هزینه بدهند.
وگرنه من 20 دقیقه ای می گیرمش و نصب می کنم و اگر آنی نبود که می خواتسم پاکش می کنم.
اما باز هم دستت درد نکند سعید جان. :)

ميخواي حالا اينم يك تست بكن :

کد:
http://www.sergant666.fatal.ru/russ/PhotoshopCSv8.rar

جدیدترین ارسال ها

بالا