SOLO
Member
سلام به همه
شرمنده كه يه تاپيك ديگه زدم ولي بنا به تجربه حدس زدم كه اگه اونجا پست بزنم كسي سراغش نميره به هر حال اين ادامه قضيه همون Perl 1 هستش.
آقا ميلاد من دقيقا Perl رو براي MT ميخواستم و تمام اون چيزا كه تو وبلاگت بود مو به مو انجام دادم ولي 2 تا قضيه :
1- توي نصب MT همه جا گفتن كه CHMOD فايلهاي CGI كه داخل cgi-bin/mt هست بايد 755 باشه .من چه جوري اين كار رو انجام بدم
2- وقتي تمام اون كارا رو براي نصب انجام دادم و رفتم و mt-load.cgi رو اجرا كردم اين پيغام ها رو داد . اينا به خاطر چيه؟ :roll:
راستي ويندوز من XP و فايل سيستم هم FAT32 هستش , پس نميتونم از قضيه NTFS براي CHMOD استفاده كنم و اينكه من PHP ,PERL , APACHE , MYSQL و همه رو به دليل كمبود جا روي درايو :G ريختم ولي همه چي رو با هم تطبيق دادم و مشكلي از اون بابت نيست و ديگه چيزي يادم نمياد كه به عنوان اطلاعات بدم..
ممنون و منتظر
شرمنده كه يه تاپيك ديگه زدم ولي بنا به تجربه حدس زدم كه اگه اونجا پست بزنم كسي سراغش نميره به هر حال اين ادامه قضيه همون Perl 1 هستش.
آقا ميلاد من دقيقا Perl رو براي MT ميخواستم و تمام اون چيزا كه تو وبلاگت بود مو به مو انجام دادم ولي 2 تا قضيه :
1- توي نصب MT همه جا گفتن كه CHMOD فايلهاي CGI كه داخل cgi-bin/mt هست بايد 755 باشه .من چه جوري اين كار رو انجام بدم
2- وقتي تمام اون كارا رو براي نصب انجام دادم و رفتم و mt-load.cgi رو اجرا كردم اين پيغام ها رو داد . اينا به خاطر چيه؟ :roll:
کد:
Loading initial data into system...
An error occurred while loading data:
Unsupported driver MT::ObjectDriver::DBI::mysql: Can't locate DBI.pm in @INC (@INC contains: g:\apache\cgi-bin\mt\extlib g:\apache\cgi-bin\mt\lib g:/Perl/lib g:/Perl/site/lib .) at g:\apache\cgi-bin\mt\lib/MT/ObjectDriver/DBI.pm line 9.
BEGIN failed--compilation aborted at g:\apache\cgi-bin\mt\lib/MT/ObjectDriver/DBI.pm line 9.
Compilation failed in require at g:\apache\cgi-bin\mt\lib/MT/ObjectDriver/DBI/mysql.pm line 9.
BEGIN failed--compilation aborted at g:\apache\cgi-bin\mt\lib/MT/ObjectDriver/DBI/mysql.pm line 9.
Compilation failed in require at (eval 3) line 1.
BEGIN failed--compilation aborted at (eval 3) line 1.
ممنون و منتظر