Perl 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SOLO

Member
سلام به همه
شرمنده كه يه تاپيك ديگه زدم ولي بنا به تجربه حدس زدم كه اگه اونجا پست بزنم كسي سراغش نميره به هر حال اين ادامه قضيه همون Perl 1 هستش.
آقا ميلاد من دقيقا Perl رو براي MT ميخواستم و تمام اون چيزا كه تو وبلاگت بود مو به مو انجام دادم ولي 2 تا قضيه :

1- توي نصب MT همه جا گفتن كه CHMOD فايلهاي CGI كه داخل cgi-bin/mt هست بايد 755 باشه .من چه جوري اين كار رو انجام بدم

2- وقتي تمام اون كارا رو براي نصب انجام دادم و رفتم و mt-load.cgi رو اجرا كردم اين پيغام ها رو داد . اينا به خاطر چيه؟ :roll:

کد:
Loading initial data into system...

An error occurred while loading data:

Unsupported driver MT::ObjectDriver::DBI::mysql: Can't locate DBI.pm in @INC (@INC contains: g:\apache\cgi-bin\mt\extlib g:\apache\cgi-bin\mt\lib g:/Perl/lib g:/Perl/site/lib .) at g:\apache\cgi-bin\mt\lib/MT/ObjectDriver/DBI.pm line 9.
BEGIN failed--compilation aborted at g:\apache\cgi-bin\mt\lib/MT/ObjectDriver/DBI.pm line 9.
Compilation failed in require at g:\apache\cgi-bin\mt\lib/MT/ObjectDriver/DBI/mysql.pm line 9.
BEGIN failed--compilation aborted at g:\apache\cgi-bin\mt\lib/MT/ObjectDriver/DBI/mysql.pm line 9.
Compilation failed in require at (eval 3) line 1.
BEGIN failed--compilation aborted at (eval 3) line 1.
راستي ويندوز من XP و فايل سيستم هم FAT32 هستش , پس نميتونم از قضيه NTFS براي CHMOD استفاده كنم و اينكه من PHP ,PERL , APACHE , MYSQL و همه رو به دليل كمبود جا روي درايو :G ريختم ولي همه چي رو با هم تطبيق دادم و مشكلي از اون بابت نيست و ديگه چيزي يادم نمياد كه به عنوان اطلاعات بدم..

ممنون و منتظر

kami_mz

Well-Known Member
سلام.براي درست كردن chmod توي ويندوز بايد روي فايل كليك راست كرده و properties رو انتخاب كنيد. اونجا ببينيد كه فايل هم قابل خواندن و هم قابل نوشتن هست.
براي امتحان درست نصب كردن پرل اون فايل mtchec.cgi ( يا يه همچين اسمي) رو اجرا كنيد. :wink:

SOLO

Member
عمو كامي فرمايش شما متين ولي وقتي سيستم NTFS نباشه فقط 3 تا PROPERTies داريم يعني Archive,read only, hidden . چه جوري با اينا ميشه اون همه حالت رو ساخت؟
ولي كامي جان نظرت راجع به فايلهاي htaccess. چيه؟!
مرسي

kami_mz

Well-Known Member
سلام.1- منظورم همونه. فايله نبايد readonly باشه.
2- نظري ندارم!!!

saman_sweden

Active Member
SOLO گفت:
عمو كامي فرمايش شما متين ولي وقتي سيستم NTFS نباشه فقط 3 تا PROPERTies داريم يعني Archive,read only, hidden . چه جوري با اينا ميشه اون همه حالت رو ساخت؟
ولي كامي جان نظرت راجع به فايلهاي htaccess. چيه؟!
مرسي

قابل توجه SOLO و kami_mz

لطفا قوانين را بخونيد
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=25665
قانون شماره 13) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( یا سوال ) شود خودداری فرمایید. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید برای خودتان یک بحث عمومی باز کنید.

اما سوال شما
اول بگم من اينجا را قفل مي كنم و لينك پيام قبليتان را مي نوسم

پاسخ شما
اگر در local host كار مي كنيد نياز نداريد كه Cmod را عوض كنيد
اگر روي سرور همون هاستتان كار مي كنيد راههاي مختلف است ساده ترين راه را مينويسم بايد بدونم با چه برنامه اي فايلهايتان را آپ لود مي كنيد فرض كنيم شما از WS_FTP95 LE براي آپ لود استفاده مي كنيد
برنامه ها و فايلهايتان را اول آپ لود كنيدسپس آپ لود تمام شد روي فايلي را كه نياز به شماره 777 يا 755 يا هرچي دارد را با موس علامت مي گذاريد رنگ كه آبي شد سپس با كليد سمت راست ماوس را زده كه از توي پنجره جديد شما cmod)unix) را انتحاب كرده وخانه ها را پر مي كنيد هر خانه معرفي عددي است خودتون با كمي تمرين متوجه مي شويد
saman1.JPG

saman2.JPG

اين تايپك قفل شد
به اين آدرس رجوع شود
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=4750&highlight=

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا