Pegah-حامد طالبانی

hamex

Member
سلام :)
این کارو همون طور که می بینید واسه صنایع شیر پگاه زدم
واسه طراحی شخصیتها از عکس میوه استفاده کردم و روشو digital paint کردم...یه جور matt painting
pegah.jpg

NAKOOT

Well-Known Member
سلام حامد جان ...
چه عجب ما شما رو زیارت کردیم ... کم پیدایی عزیز ...
مثل همیشه توپس ...
47b20s0.gif

من از رنگ نوک دماغشون خیلی خوشم اومد
126fs3186991.gif

پاینده باشی.

mostafa_cs

Well-Known Member
حامد جان مثل همیشه عالی شده ولی خوب توت فرنگیه از این بهتر هم میشد:)

kambiz.elf

Member
سلام
آقا حامد كارت درسته خيلي قشنگ شده ولي من نميدونم چرا پاكت شير به دلم نشست . ميوه ها كه حرف ندارن فوق العاده شدن بقول شهرام نوك دماقشون خيلي بحال شده .

h.khafan

Active Member
سلام:

کم پیدایی ؟

عین همیشه عالی فقط خود پاکت شیره یکم زیادی خالی نیست ؟

سلام آقا حامد ..کارت هميشه درسته...فقط يه پيشنهاد داشتم...اگه توت فرنگي رو مونث مي کشيدي و دماغش رو هم کمي عمل مي کردي فکر مي کنم بهتر مي شد...البته شما خودتون استادين....

Mandana

Active Member
به! سلام حامد چطوری برادر؟:دی
آقا کار واقعا حرفه ای شده.خیلی نازه و حرف نداره
فقط یه مورد که دوستان گفتن و در مورد خالی بودن پاکت بود.
و یکی هم من میگم و همانا نوشته ی روی پاکت ه
pleased.gif

اگه دقت کنی پاکت شیر هرچی اومده به سمت بالا لبه هاش پهن تر شده
اما نوشتههای روی پاکت اونجوری نیستن که پایینشون کوچیکتر از بالا باشه.برای همین آدم احساس می کنه نوشته های روی پاکت کمی به سمت عقب متمایل شدن
auskosten.gif

اگه این مشکل حل بشه فکر نکنم مشکلی بمونه.خیلی خوشگله
content.gif

موفق باشی
curtsey.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حامد جان مثل بقیه کارات عالی شده.

به نظر منم اگر 3 تا مورد رعایت بشه خیلی خوبه:

1- استروک دور کل کاراکترا یکمی متناسبتر با رنگ زمینه خودشون بشه. البته برای کارای فانتزی کشیدن استروک مشکی دور کل کاراکترا هیچ اشکالی نداره ولی تو این کار بخاطر رنگبندی فوق العاده کاراکترا اون استروک یه مرز بین هر کاراکتر با اون یکی کاراکتر ایجاد کرده و یکمی طرحا رو از هم جدا کرده.

2- اون پاکت شیر اگر طرح واقعی پاکتها روش کار بشه عالی میشه. یعنی همون طرحی که تو واقعیت روی پاکت شیرهاشون هست. اون موردی رو هم که مانی گفت درسته و باید رعایت بشه.

3- مصطفی نظر جالبی داد. معمولا تا اینجور کارای فانتزی که 2 کاراکتره کار میشه برای جلب توجه هم که شده طراح یه تفاوتی بین 2 تا کاراکتر ایجاد میکنه. تو این طرح توت فرنگی رو میتونستی مونث کار کنی. بقول مصطفی یکمی بینیش رو رو به بالا و یکمی هم ابروی نازک براش میذاشتی با همین چشمای آبی میتونست یه شخصیت فوق العاده بشه.

در کل کارات همیشه عالی بود و هست و خواهد بود.
موفق باشی.

saeid.g

Member
سلام خسته نباشی.
کارت خیلی خیلی عالی شده.
واقعا زیباست.
اما نگفتی کار چیه.پوستره آره؟
شرکت ما هم یه نرم افزار مالتی مدیای 3 زبانه (فارسی - عربی - انگلیسی) برای پگاه فارس کار کرد که اخیرا تحویل دادیم.اما خون به جیگر شدیم.
یه ایراد.تعجبه اگه کسی یا خصوصا خود پگاهیا ندیده باشن.
من از بس که با این کلمه توی نرم افزار کار کردم.دیدم و شنیدم و طرح زدم دیگه مردم.
Pegah fars غلطه ......... میشه Fars Pegah
چون کاملش اینه دیگه .
....Fars Pegah Pasteurized Milk Company

جدیدترین ارسال ها

بالا