با سلام،
دوست خوب و عزیزم ATRGT3 ببخشید کمی دیر شد، یه چند تا کار واجب بود که باید سرو تهش رو هم میاوردم ...
خب قبل از هر چیز شما باید مراقب باشی حکایتتون شبیه اون عزیزی نشه که هر شب دست به دعا میشد و با اصرار از خدا طلب یه پول گنده میکرد که تو حسابش بیاد و اینقدر اینکار و تکرار کرد
تا آخر یه بزرگی به خوابش اومد و پیغام داد : عزیزم شما برو افتتاح حساب بکن که ما بتونیم پولو تو حسابتون واریز کنیم ... وای خدای من چه جک بی مزه ای
دوست عزیزم شما در تاپیک کمی دقت بفرمایید و اون رو اصلاح کنید که دوستان بیان و شما رو راهنمایی بکنن ... Particle flow نه Particle view ...
دلیلی که شما گشتی و به نتیجه نرسیدی این بوده که کلید واژه اشتباهی رو جستجو میکردی ... Particle View پنجره ای که در اون Node های مربوط به Particle flow رو بهم متصل میکن تا به نتیجه مورد نظرشون برسن نه نام خود اون Particle system... بگذریم
آموزشهای CgAcademy رو تهیه بفرمایید حسابی کارتون رو راه میندازه یا میتونید آموزشهایی که Allan mackay مدرس اونها بوده رو تهیه بفرمایید که تو این مباحث یه جورایی آخرشه ...
البته بدونید که قضیه پارتیکل و مشتقاتش و ترکیبش با بعضی پلاگین های دیگه مثل Fume FX و ... مثل سوراخ خرگوش تو سرزمین عجایب میمونه و تا وقتی نیفتی توش متوجه نمیشی که چقدر این سوراخ عمیقه
موفق باشید
این تعداد بازدید و فقط 5 پاسخ نششون میده که چه تعداد فقط نقش کمین کردن توی انجمن رو دارند فقط استفاده میکنند نه اینکه کار کسی رو راه بندازند. با تشکر ازATRGT3
البته 4 تاش که خودمم یکیش هم اومده یه چیزایی گفته رفته اونم سرش شلوغ بود.
نمیخوام بحث کنم منم منظورم همون نمای پارتیکل ها بود وگرنه همه میدونن که تو ویندوز اون بالا اسم پنجره رو مینویسه
باسلام کسی منابع خوبی درباره Particle View رو تو مکس سراغ داره به ماهم معرفی کنه. من خیلی گشتم اصلا خیلی کم بحث شده در این باره تشکر
آقای Hidden Dragon همیشه کامل و جامع توضیح میدند. هیچ وضیفه ای هم ندارند ولی همیشه لطفشون شامل حال همه میشهبا سلام،
دست شما درد نکنه ...
نمیدونم چرا تو این دوره و زمونه پذیرش اشباه اینقدر سخت شده ...
دوست خوبم دلیل عدم پاسخگویی دوستان رو خدمتتون عرض کردم، اما شما بجای پذیرش یه همچین مطلب ساده ای اصرار دارین که
اما گویا عنوان تاپیک و همینطور پست اولتون رو فراموش کردید
دوست عزیز جسارتا اگر شما نام مطلبی که در جستجوی اون بودید رو به شکل درست میدونستید با توجه به فرمایش خودتون نیاز به گشتن خیلی زیاد نبود و اتفاقا تا دلتون بخواد در این زمینه آموزش وجود داره
و با یه سرچ ساده میشد خیلی مطالب رو پیدا کرد ... این از این
در ضمن شما همین مطالبی که خدمتتون معرفی شد رو مطالعه بفرمایید بعد دنبال اضافیش بگردید
موفق باشید
با سلام،
دست شما درد نکنه ...
نمیدونم چرا تو این دوره و زمونه پذیرش اشباه اینقدر سخت شده ...
دوست خوبم دلیل عدم پاسخگویی دوستان رو خدمتتون عرض کردم، اما شما بجای پذیرش یه همچین مطلب ساده ای اصرار دارین که
اما گویا عنوان تاپیک و همینطور پست اولتون رو فراموش کردید
دوست عزیز جسارتا اگر شما نام مطلبی که در جستجوی اون بودید رو به شکل درست میدونستید با توجه به فرمایش خودتون نیاز به گشتن خیلی زیاد نبود و اتفاقا تا دلتون بخواد در این زمینه آموزش وجود داره
و با یه سرچ ساده میشد خیلی مطالب رو پیدا کرد ... این از این
در ضمن شما همین مطالبی که خدمتتون معرفی شد رو مطالعه بفرمایید بعد دنبال اضافیش بگردید
موفق باشید