Particle View In Max

ATRGT3

New Member
باسلام کسی منابع خوبی درباره Particle View رو تو مکس سراغ داره به ماهم معرفی کنه. من خیلی گشتم اصلا خیلی کم بحث شده در این باره تشکر

ATRGT3

New Member
آقا این چه وضعشه نزدیک 500 نفر بازدید کردن یعنی کسی منبعی نداره؟ :-?

ATRGT3

New Member
خوب مثل اینکه خودم باید دست به کار شم . نمونه کار رو قرار میدم
بازدید 1500 نفر ولی پاسخ یه نفر اونم خودم واقعا که.
www.aparat.com/v/OSRmN

اینم لینک آموزش

3dskipper.com/2011/07/particles/

IM+BF
تعداد ذرات 60000
زمان رندر 36ساعت و 26 دقیقه
تعداد فریم 2400
Subdivide 12
البته رندر نهایی رو Full HD گرفتم که حجمش حدود 10G می باشد.

آخرین ویرایش:

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

دوست خوب و عزیزم ATRGT3 ببخشید کمی دیر شد، یه چند تا کار واجب بود که باید سرو تهش رو هم میاوردم ...

خب قبل از هر چیز شما باید مراقب باشی حکایتتون شبیه اون عزیزی نشه که هر شب دست به دعا میشد و با اصرار از خدا طلب یه پول گنده میکرد که تو حسابش بیاد و اینقدر اینکار و تکرار کرد

تا آخر یه بزرگی به خوابش اومد و پیغام داد : عزیزم شما برو افتتاح حساب بکن که ما بتونیم پولو تو حسابتون واریز کنیم ... وای خدای من چه جک بی مزه ای :wink:

دوست عزیزم شما در تاپیک کمی دقت بفرمایید و اون رو اصلاح کنید که دوستان بیان و شما رو راهنمایی بکنن ... Particle flow نه Particle view ...

دلیلی که شما گشتی و به نتیجه نرسیدی این بوده که کلید واژه اشتباهی رو جستجو میکردی ... Particle View پنجره ای که در اون Node های مربوط به Particle flow رو بهم متصل میکن تا به نتیجه مورد نظرشون برسن نه نام خود اون Particle system... بگذریم

آموزشهای CgAcademy رو تهیه بفرمایید حسابی کارتون رو راه میندازه یا میتونید آموزشهایی که Allan mackay مدرس اونها بوده رو تهیه بفرمایید که تو این مباحث یه جورایی آخرشه ...

البته بدونید که قضیه پارتیکل و مشتقاتش و ترکیبش با بعضی پلاگین های دیگه مثل Fume FX و ... مثل سوراخ خرگوش تو سرزمین عجایب میمونه و تا وقتی نیفتی توش متوجه نمیشی که چقدر این سوراخ عمیقه

موفق باشید

آخرین ویرایش:

ATRGT3

New Member
با سلام،

دوست خوب و عزیزم ATRGT3 ببخشید کمی دیر شد، یه چند تا کار واجب بود که باید سرو تهش رو هم میاوردم ...

خب قبل از هر چیز شما باید مراقب باشی حکایتتون شبیه اون عزیزی نشه که هر شب دست به دعا میشد و با اصرار از خدا طلب یه پول گنده میکرد که تو حسابش بیاد و اینقدر اینکار و تکرار کرد

تا آخر یه بزرگی به خوابش اومد و پیغام داد : عزیزم شما برو افتتاح حساب بکن که ما بتونیم پولو تو حسابتون واریز کنیم ... وای خدای من چه جک بی مزه ای :wink:

دوست عزیزم شما در تاپیک کمی دقت بفرمایید و اون رو اصلاح کنید که دوستان بیان و شما رو راهنمایی بکنن ... Particle flow نه Particle view ...

دلیلی که شما گشتی و به نتیجه نرسیدی این بوده که کلید واژه اشتباهی رو جستجو میکردی ... Particle View پنجره ای که در اون Node های مربوط به Particle flow رو بهم متصل میکن تا به نتیجه مورد نظرشون برسن نه نام خود اون Particle system... بگذریم

آموزشهای CgAcademy رو تهیه بفرمایید حسابی کارتون رو راه میندازه یا میتونید آموزشهایی که Allan mackay مدرس اونها بوده رو تهیه بفرمایید که تو این مباحث یه جورایی آخرشه ...

البته بدونید که قضیه پارتیکل و مشتقاتش و ترکیبش با بعضی پلاگین های دیگه مثل Fume FX و ... مثل سوراخ خرگوش تو سرزمین عجایب میمونه و تا وقتی نیفتی توش متوجه نمیشی که چقدر این سوراخ عمیقه

موفق باشید

کاملا قانع شدم الان من
نمیخوام بحث کنم منم منظورم همون نمای پارتیکل ها بود وگرنه همه میدونن که تو ویندوز اون بالا اسم پنجره رو مینویسه
در ضمن اگه کسی نمیدونست چیه 1500 نفر بازدید کننده نداشت. این از این

سطر آخر منابعی رو که معرفی کردن عالی بود من و بقیه اعضای سایت اینا رو میخواستیم دیگه چرا داستان تعریف میکنین
و اینکه اگه بشینیم از دور تماشا کنیم که یاد نمیگیریم باید اونقدر باهاش ور بریم تا کامل یاد بگیریم

به خاطر منابع ممنون

ahura3d

Active Member
این تعداد بازدید و فقط 5 پاسخ نششون میده که چه تعداد فقط نقش کمین کردن توی انجمن رو دارند ;) فقط استفاده میکنند نه اینکه کار کسی رو راه بندازند. با تشکر ازATRGT3
:rose:

ATRGT3

New Member
این تعداد بازدید و فقط 5 پاسخ نششون میده که چه تعداد فقط نقش کمین کردن توی انجمن رو دارند ;) فقط استفاده میکنند نه اینکه کار کسی رو راه بندازند. با تشکر ازATRGT3
:rose:

لطف دارین بلی منم همین نظر رو دارم
البته 4 تاش که خودمم یکیش هم اومده یه چیزایی گفته رفته اونم سرش شلوغ بود.:lol:
یا اینکه بلد نیستن (این روان شناسیه تا بیان نظر بدن) و یا اینکه نمیخوان یاد بدن
ولی من به کارم ادامه میدم اجرش با آقا

آخرین ویرایش:

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،
البته 4 تاش که خودمم یکیش هم اومده یه چیزایی گفته رفته اونم سرش شلوغ بود.:lol:

دست شما درد نکنه ...

نمیدونم چرا تو این دوره و زمونه پذیرش اشباه اینقدر سخت شده ...

دوست خوبم دلیل عدم پاسخگویی دوستان رو خدمتتون عرض کردم، اما شما بجای پذیرش یه همچین مطلب ساده ای اصرار دارین که

نمیخوام بحث کنم منم منظورم همون نمای پارتیکل ها بود وگرنه همه میدونن که تو ویندوز اون بالا اسم پنجره رو مینویسه

اما گویا عنوان تاپیک و همینطور پست اولتون رو فراموش کردید

باسلام کسی منابع خوبی درباره Particle View رو تو مکس سراغ داره به ماهم معرفی کنه. من خیلی گشتم اصلا خیلی کم بحث شده در این باره تشکر

دوست عزیز جسارتا اگر شما نام مطلبی که در جستجوی اون بودید رو به شکل درست میدونستید با توجه به فرمایش خودتون نیاز به گشتن خیلی زیاد نبود و اتفاقا تا دلتون بخواد در این زمینه آموزش وجود داره

و با یه سرچ ساده میشد خیلی مطالب رو پیدا کرد ... این از این

در ضمن شما همین مطالبی که خدمتتون معرفی شد رو مطالعه بفرمایید بعد دنبال اضافیش بگردید

موفق باشید

ahura3d

Active Member
با سلام،

دست شما درد نکنه ...

دوست خوبم دلیل عدم پاسخگویی دوستان رو خدمتتون عرض کردم، اما شما بجای پذیرش یه همچین مطلب ساده ای اصرار دارین که

دوست عزیز جسارتا اگر شما نام مطلبی که در جستجوی اون بودید رو به شکل درست میدونستید با توجه به فرمایش خودتون نیاز به گشتن خیلی زیاد نبود و اتفاقا تا دلتون بخواد در این زمینه آموزش وجود داره

در ضمن شما همین مطالبی که خدمتتون معرفی شد رو مطالعه بفرمایید بعد دنبال اضافیش بگردید

موفق باشید
آقای Hidden Dragon همیشه کامل و جامع توضیح میدند. هیچ وضیفه ای هم ندارند ولی همیشه لطفشون شامل حال همه میشه :)

ATRGT3

New Member
با سلام،

دست شما درد نکنه ...

موفق باشید

ممنون که توضیح دادین ولی دیگه اسم شما (Hidden Dragon) همه جا هستش تو همه انجمن ها اونم همه جا سعی در تخریب دیگران دارین
سعی کنین رفتارتون رو خوب کنین
من نمیگم هرکی میخواد تو انجمن ها دنبال اسم شما بگرده میبینه پست های بزرگ با حالت نوشته های تخریبی رو نوشتین پس به جای بحث لطف کنین پست رو شلوغ نکنین تا دوستان و من اطلاعات کافی رو تو این مبحث یاد بگیریم

دستتون هم درد نکنه مطالب عالی بودن دارم مطالعه میکنم ولی سرچ ساده رو همه بلدن سرچ های غیرساده منظورم بود اگه پیدا کردین مشتاقانه منتظریم
دیگه بحث نمیکنم.

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

آینه چون نقش تو بتمود راست ... خود شکن آیینه شکستن خطاست

ببخشید که دیدن انعکاس رفتار خودتون باعث ناراحتیتون شد...

شما برای نپذیرفتن اشتباهی به این واضحی حاضرید چند هزار بازدید کننده رو متهم به بیسوادی و یا بخیل در ارائه دانسته هاشون بکنید و بعد انتظار دارید همه بشینن و براتون به خاطر این مطلب دست بزنن

اتفاقا به نکته خوبی اشاره فرمودید ... اگر دوستان در انجمن های مجید آنلاین مثل انجمن مربوط به فتوشاپ، افتر افکت ،کورل ،سافت ایمیج و همینطور انجمن مربوط به نرم افزار مکس و بخش آموزش و سخت افزار سری بزنن میتونن پستهای بنده رو دنبال کنن

اغلب پستهایی که توسط بنده ارائه شده و یا در اونها به دیگر دوستان پاسخگویی صورت گرفته یا برای انتشار خبر جدیدی در حیطه فعالیت اون انجمن بوده یا آموزش مطلبی و یا برای رفع مشکلی و اغلب بصورت مختصر و مفید و در چند جمله کوتاه بوده اما هستند پستهایی که دقیقا به خاطر

وضعیت مشابه همین پست و تفرعن پنهان در کلامشون و توهین بسیار گزنده اونها به بخش بزرگی از کاربران و بازدید کنندگان این انجمن نیاز داشتند تا جوابی در خور رفتار توهین آمیزشون با دیگر اعضاء دریافت کنن و هر چقدر که برای مخفی کردن خطاشون دست به دامن خطای بزرگتری بشن

پاسخ در خوری دریافت خواهند کرد تا بدونن نمیشه یه اشتباه رو با یه اشتباه بزرگتر و با بی حرمتی و بیسواد شمردن دیگران و فرافکنی لا پوشونی کرد ...

بگذریم ... بنده هم قضاوت رو به دوستان دیگه واگذار میکنم

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا