جلوه های ویژه Particle Man

امین تری دی

Active Member
سلام خدمت تک تک بچه های مجید انلاین :rose:

به علت یک سری مشکلات یک چند وقتی فرصت نشد خدمت شما عزیزان باشم :sad:

نمونه زیر یکی از کارهای من است که البته کمی قدیمی شده :wink:

ولی دیدنش خالی از لطف نیست :)

برای ساختن این کار از

3DMax
RealFlow
PFSource
Krakatoa
MentalRay
Fousion

استفاده شده

یا علی :wink:

دانلود ویدیو

http://clipfa.com/flvideo/697.flv

پیوست ها

• P M.jpg
    P M.jpg
    92 کیلوبایت · بازدیدها: 46

.:. soroosh .:.

Active Member
عالی بود امین جان.
بیشتر از ۳۰ بار هی زدم عقب تا جزئیاتش را بهتر ببینم.
آقا یه سوال:
این کاراکتر از زمان حرکتش تا لحظه ای که میخواد شروع به انفجار یا پودر شدن بکنه جداست و از اونجا به بعد یه فایل دیگست که با هم ترکیب شده؟!
در کل از حرکاتش ذرات و نوع پودر شدنش خیلی خوشم اومد.
یادمه یه بار یه دونه کاراکتر را با حرکت باد و ... ریختم روی زمین به صورت ذره ای اما اینقدر سیستمم اذیتم کرد که دیگه ولش کردم ( البته اون موقع سیستم خیلی ضعیف بود :D )
موفق باشی :rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به به، ببین کی اینجاست، جای خالیت توی گالری و مجیدآنلاین حس میشد.
خیلی خوب شده امین جان. عالیه. فقط کاش یه مدل جالب تر می ذاشتی واسه این کار. راستی کاش پوز حرکتش هم یه چیز دیگه بود. مثلا توی دویدن اگه این اتفاق براش میافتاد خیلی جالب می شه. مثلا توی برخورد با یه چیز مثل دیوار.
راستی در مورد روش انجام کار هم توضیح بده. اینکه مدل رو ریگ کردی و انیمتش کردی یا نه روش دیگه ای بوده؟ بعد هم سیمولیت ذرات کلا توی RealFlow بوده؟
در مورد Krakatoa که باید بگم مگه خوش یه موتور رندر نیست؟ چطوری هم از Krakatoa و هم از Mental Ray استفاده کردی؟
بازم تبریک کار قشنگی شده، موفق باشی.

alirezak4

Member
من کارتون رو دیدم
فکر کنم که زیاد روی این مسأله کار میکنید و جا داره بهتون خسته نباشید بگم
تو بین اکثر کارهای ثابت که انیمتی ندارن کارهایی که در اونها حرکت دیده میشه ارزشمند هستند
در رابطه با این کار هم خیلی خوب کار شده اما یه ایرادی داره و اون هم اینکه ذرات متلاشی شده حالتی ماده ای بین مایع و جامد رو دارند که زیاد جالب نیستند.
در کل امیدوارم کارهایی بعدیتون رو هم اینجا ببینم

امین تری دی

Active Member
خدمت شما عرض کنم که ترکیب رندر کراکاتوا و منتال ری با نرم افزار فیوژن انجام شده
و البته کار دوست خوبم اقای محمد صدری بوده
اگر دقت کرده باشید در زمان پودر شده دو Event انتفاق می افته در واقع دو تا سیستم ذره ای وجود داره که یکی متلاشی شده و دیگری پوز کاراکتر را تشکیل میدهد اون سیستم متلاشی شده با ریل فلو و اون سیستم ذره ای ثابت که رفته رفته بر روی زمین می افتد با PFSource مکس انجام شده

:)

در ضمن بچه ها خدمت شما عرض کنم که یک سری کار دیگه هم هست که در My Gallery گذاشتم لطفا اونها رو هم ببینید مرسی

• Like
Reactions: Fa

جدیدترین ارسال ها

بالا