Papervision3D is dead!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بله همان طور که شاید دوستانی هم از این موضوع با خبر شده باشند
متاسفانه شاهد مرگ Papervision3D هستیم و نسخه ای برای Molehill برای آن رائه نمی شود.

خوب باورش برای بنده سخت بود ، کلی پرس و جو کردم این بخشی از جوابی است که یکی از توسعه دهندگان اصلی آن به بنده داد :

Yeah, Papervision3D is dead. :(
At least: there's no plans for a Molehill version.

واقعا جای تاسف دارد ، بنده که خیلی به نظم و ساختار جالب و امکانات کاملی که Papervision3D داشت علاقه داشتم ، این مورد را خیلی های دیگر در مورد مدیریت لایه ها و امکانات دیگر برای اشاء و... در مطالب مربوطه اشاره کرده بودند و در کنار آن نبود راه انجام این کارها در دیگر موتور ها نیز اشاره شده بود...

و این که کتاب های زیادی هم برای Papervision3D نوشته شده است که بنده یکی دوتای آن را دیده ام که واقعا کامل هستند و برنامه نویس را به اشراف خوبی می رسانند..

به هر حال همین که برای MoleHill نسخه ای ایجاد نمی شود خودش به تنهایی مرگ آن را در آینده تضمین خواهد نمود ، حال اگر قصد یادگیری و کار با Papervision3D را هم اکنون دارید ، شاید بهتر باشد تجدید نظر کنید...

البته هنوز برای پروژه های کوچک تر امکان استفاده را مانند قبل دارد... و من به شخصه از آن استفاده خواهم کرد...

در مطالبی که جستجو می کردم در مقایسه ای که بین Papervision3D و Away3D انجام داده بودند همه بر قدرت و سرعت بهتر Papervision3D نظر مثبتی داشتند ، و البته ایراداتی کلی به Away3D گرفته بودند که امیدوارم با نظر استفاده کنندگان در آینده بهبود داده شود.

در مواردی هم دیده بودم که کاربران فعالی گفته بودند نسخه ای را به صورت شخصی برای Papervision3D و ورژن Molehill ارائه می کنند که البته فکر می کنم بیشتر در حد حرف باشد تا عمل.

حال بهترین گزینه های که می توانند آینده خوبی داشته باشیند Alternetiva3D و Away3D می باشد که متاسفانه برای Alternetiva3D کتابی موجود نیست (یا بنده ندیده ام ، اگر هم باشد احتمال به انگلیسی نخواهد بود! )
که خودش یک ضعف می باشد ، هر چند منابعی خوبی در وب هست ولی هیچ وقت مانند یک کتاب جامع برنامه نویس را به اشراف بر موتور نمی رساند...

خوب این مطلب هم جنبه اطلاع رسانی و هم معرفی کلی داشت

موفق و پیروز باشید.

armanbm

کاربر VIP
ای عجب!
اما بنظرم هنوز هم برای تصمیم گیری زود هست که بگوییم پیپیر ویژن فوت کرد!
بنظرم بهتره بگیم standby شده!
اوپن سورس که هست.
شاید ادامه دار هم شد.
از دنیای فلش با برنامه نویسان خلاقش هیچ چیز بعید نیست!!!

arjmand200

Member
خبر بدی بود اما اینده 3d از آن انجینهایی هستش که performance بهتری داشته باشند که متاسفانه pv برنامه نداشت واسه این مورد ، اجبارا این اتفاق باید می افتاد

++Hadi++

Active Member
حقشه
با اینکه اولین بوده و خیلی خوب داشته پیش می رفته ولی من پیارسال وقتی باهاش کارم یکردم ، پدرم در می اومد ...
پرفرمنسش واقعا افتضاح بود . بچه ها یا رو away سویچ کنین یا رو Alternativa من به شخصه دومی رو پیشنهاد می دم .

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

راستش من نمونه ها و انیمیشن های زیبا با Away3D دیدم. اما اکثرً تو تاپیک های خارجی که دیدم اتفاق نظر داشتن که Alternativa

بهتره. راجع به اینکه منبع خوبی واسه Alternativa نیست. به نظرم سایت خود برنامه خودش 1 منبع خوبی هست api ها و class ها

و ... با توضیحات وجود داره.

بد نیست به اینجا هم سر بزنن اونایی که نرفتن

http://www.thetechlabs.com/tech-tutorials/3d/alternativa-3d-getting-started/

++Hadi++

Active Member
جناب استاد ارجمند عزیز (arjmand200) آقا عرض ارادت خیلی وقت بود خبری از شما نبود ...
اقا ما تخصص papervision رو مدیون شما هستیم ها ...:rose:

arjmand200

Member
سلام هادی جان ، مرسی ازت اختیار داری ، راستش این چند مدت به خاطر مشغله های زیاد نمیتونستم زیاد سر بزنم انشالله از این به بعد زود زود سر میزنم به انجمن .

++Hadi++

Active Member
عزیزم
تو سروری ، تاج سری ...:rose:
می دونم که مشغله هاتون یا به خاطر درس بوده یا یه چنتا پروژه توپ انجام دادین نه ؟؟؟
در کل اقا ما خیلی عرض ارادت داریم ...
ما یه سری برنامه ها رو در مورد خبرگان فلش داریم دیگه چه کسی خبره تر از شما . البته هنو درست و حسابی راش ننداختیم ولی فک کنم جای شما وسط این مجلس واقعا خالیه ...

arjmand200

Member
عزیزم
تو سروری ، تاج سری ...:rose:
می دونم که مشغله هاتون یا به خاطر درس بوده یا یه چنتا پروژه توپ انجام دادین نه ؟؟؟
در کل اقا ما خیلی عرض ارادت داریم ...
ما یه سری برنامه ها رو در مورد خبرگان فلش داریم دیگه چه کسی خبره تر از شما . البته هنو درست و حسابی راش ننداختیم ولی فک کنم جای شما وسط این مجلس واقعا خالیه ...

مرسی هادی جان ، مرسی
نه راستیتش پروژه ها زیاد توپ نبودن ، بیشتر مشغله های درسی و ادامه تحصیل بود
دیگه الان کاملا ازاده ازادم :دی
ما که در برابر بچه های خبره این انجمن بخصوص خودتون چیزی نیستیم ولی اگه کمکی از دستم بر بیاد حتما در خدمتم

++Hadi++

Active Member
خواهش می کنم ... من به شخصه بسیار خوشحالم که فرد متخصصی مثل شما هم در این گروه باشند ...
انشاءال... به زودی شما رو هم در این جمع خواهیم دید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا