OSCOMMERCE فارسي

miladmovie

Active Member
سلام
خوب هستيد؟
راستش من اولين بار اسم اين چيز رو شنيدم(تا به حال دنبالش نبودم)
ولي ديتابيسش رو نگاه مي كنم اگر تاريخ رو به صورت ثانيه نگه داشته باشه يكي دو روزه سعي مي كنم كدش رو در بيارم :wink:

zfarhad2003

Member
با سلام
من مي‌تونم روي تاريخ شمسي كار كنم اگه لطفي كنه بزاري يكجايي تا من فارسي شده اش رو بردارم و رو تاريخ شمسي اون كار كنم البته مي‌توني با ايميل من هم تماس بگيري

[email protected]
باتشكر فرهاد

overcrash

Active Member
بابا خيله خوب تاريخ شمسي كردنش با من :wink:
باهام تماس بگير سريع رديفش كنيم واسه ملت برن حالشو ببرن (البته همه كارا به اسم خودت چون اين تيكش كاري نداره :wink: )
آقا من اين صفحه رو نديده بودم در هرصورت اگه آقا فرهاد زحمتشو ميكشه كه موفق باشيد 8)

Mamali

Member
در مورد فارسي كردن تاريخش jdf.php خيلي كار‌ها رو آسون كرده. دستش درد نكنه هر كي ساختتش . براي فارسي كردن تاريخ بهتره توي انجمن‌هاي خود oscommerce يه پست بزنه يكي و بپرسه كه كجا توابع تاريخ استفاده شدن. مثلا توي Xoops توي فايل functions.php يا توي e107 از فايل class2.php استفاده شده. يه پرسش خيلي كار‌ها رو جلو مي‌ندازه.

zfarhad2003

Member
ببخشيد پس اين فايلها چي شد اگه مي‌خواين تاريخ رو فارسي كونم يكم سريعتر جواب بدين

سلام! آقا ببخشيد من يكي دو روز كار داشتم اينجا سر نزدم

فارسي سازي اين كاري نداشت چون RTL رو خيلي خوب ساپورت ميكنه
براي تاريخ شمسي احتياجي به فايلهاي فارسي نيست ولي من ميفرستم
اين فايل رو در includes/languages همينطور كه هست unzip كنيد! سپس توسط كنترل پنل مديريت خود oscommerce زبان فارسي رو install كنيد:
در ضمن خود oscommerce رو از اينجا بگيريد:
Download OSCOMMERCE

آقا پس يك نفر بياد اينجا بگه كه اون ميخواد اين كار رو انجام كه ديگه ..... :wink:

در آخر :‌ ممنون از همتون :oops:

مجددا سلام!

آقا يه فايل هست در فولدر : includes/functions به نام general.php اين فايل حاوي تمام فانكشن هاي اين برنامه هست دو تا فانكشن داره به نامهاي:
tep_date_long و tep_date_short
و همه جا ازش استفاده شده!

فكر كنم تابع مركزي تاريخش همين باشه!

يه نگاهي بهش بندازين!

Mamali

Member
devilscholar گفت:
مجددا سلام!

آقا يه فايل هست در فولدر : includes/functions به نام general.php اين فايل حاوي تمام فانكشن هاي اين برنامه هست دو تا فانكشن داره به نامهاي:
tep_date_long و tep_date_short
و همه جا ازش استفاده شده!

فكر كنم تابع مركزي تاريخش همين باشه!

يه نگاهي بهش بندازين!
خب ديگه كار خيلي راحت تر هم شد. فقط كافيه توابع jdate رو جانشين اين توابع كنيم. من هنوز نديدم ولي اگر تونستم درستش كنم حتما اين‌جا قرار مي‌دم.

spsgorgan

Active Member
devilscholar گفت:
آقا من خودم الان چكش كردم!

شديدا دانلود ميشه !!!!
devilscholar عزيز
بله مشكل از من بود . آقا يه سوال اين فايل ها رو ما ميتونيم به عنوان يه زير شاحه از سايت نصب كنيم . يعني مثلا تجارت الكترونيك بعنوان زير شاخه اي از سايت .
تاريخ فارسي رو چه جوري تو سايت بزاريم ؟

spsgorgan

Active Member
دوست عزيز من موقع نصب بايد به كدوم فولدر مراجعه كنم . من به catalog رفتم و وقتي خواست نصب كنه خطاي زير رو نشون داد .
FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!

اين مشكل از كجا هست .

spsgorgan گفت:
دوست عزيز من موقع نصب بايد به كدوم فولدر مراجعه كنم . من به catalog رفتم و وقتي خواست نصب كنه خطاي زير رو نشون داد .
FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!

اين مشكل از كجا هست .
آقا سلام!

اين بيچاره خودش داره ميگه چه مشكلي داره!!!

شما بايد بري تو فايل php.ini

و register_globals رو on كني!
همين! :eek: :)

zfarhad2003

Member
آقا من سريعا روي قسمت تاريخش كار مي‌كنه و خيلي زود نتيجه رو مي‌گم البته چندتا قسمت ديگه هم داره كه بايد روش كار بشه

spsgorgan

Active Member
اويل جان
من فايل رو پيدا كردن . انيبل هم كردم ولي دوباره همون خطا مياد . من فايل رو براي شما ميفرستم اگه زحمتي نيست يه نگاه بهش بنداز . فك كنم تو خط 365 هست . البته اين فايل براي easy php هست .

ممنونم

spsgorgan

Active Member
spsgorgan گفت:
اويل جان
من فايل رو پيدا كردن . انيبل هم كردم ولي دوباره همون خطا مياد . من فايل رو براي شما ميفرستم اگه زحمتي نيست يه نگاه بهش بنداز . فك كنم تو خط 365 هست . البته اين فايل براي easy php هست .

ممنونم
عزيز من منتظر هستم .

سلام! آقا ببخشيد باز من نبودم!

شما بايد فايل php.ini رو در دايركتوري windows اصلاح كنيد!
چون apache از اين فايل در دايركتوري ويندوز استفاده ميكنه!
در ضمن اين فايل كه شما فرستادي فايل default هست كه در دايركتوري php هست! اگه دقت كني يه -dist آخرش داره!

پس شما بايد فايل موجود در دايركتوري ويندوز را اصلاح كني! راستي حتما بايد بعد از اصلاح فايل يك بار RESTART كني

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا