Osc2Nuke

a Truth Seeking

Active Member

guilanict

Member
من نصبش كردم البته بگم خيلي كار راحتي نيست شايد بشه فقط با كپي كردن برنامه رو بالا آورد اما من دستي تغييرات را دادم واسه اينكه بعضي تنظيمات دست نخوره.
اما اگر با خود برنامه oscommerce كار كرده باشيد اينم همونه با يكسري چيزهايي جالب مثلا ايجاد كاتالوگ pdf از محصولات فروشگاه و . . .
فارسي اش اما نيست هر چند مي تونيد با كپي فايلهاي نسخه فارسي oscommerce يه چيزهايي رو فارسي كنيد اما بعضي عبارات ديگر هم وجود داره و ضمنا مساله اضافه كردن اديتور و تاريخ هم هست.

a Truth Seeking

Active Member
من جايي در مورد فارسي سازي يا نسخه فارسي اين برنامه چيزي نشنيدم جالبه مخلوتي از برنامه هاي PHP Nuke و Oscommerce .

guilanict

Member
همانطور كه گفتم يه بخشي از فارسي سازي با كپي فايلهاي فارسي كل مي شه و راستش اديتور رو هم من چند جا اضافه كردم راحت بود مي مونه تاريخ كه اونم نبايد زياد سخت باشه. الان دارم رو يه سيستم ديگه كار مي كنم تموم شد شايد اين رو شروع كردم.

pboy

Member
آقا اين چرا سنگينه ؟؟؟ فكر كنم اگه درست گفته باشم‌ ... حدود 3.4 مگابايت يا 5 مگابايت بود
؟؟؟؟

guilanict

Member
آره حجمش زياده و تمام قابليتهاي نسخه اصلي رو داره يه چيزايي هم بيشتر.

pboy

Member
كسي نصب نكرده اينو؟؟؟ آخه مي خوام بدونم حجمش وقتي كه از زيپ در مي ياد چقدر مي شه

pboy

Member
7.79 مگابايت؟؟؟ مطمءني (همزه خرابه) آخه من كه ناك رو نصب كردم زيپش حدود 2 مگ بود ولي وقتي رو هاستم نصب كردم حدود 15 يا 16 مگا بايت بود!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا