OnScreenShortcut - نمایش کلید های میانبر در صفحه نمایش

f@rh@d

Member
سلام
کسانی که فیلم های آموزشی می سازن معمولا وقتی کلیدی یا میانبری رو می زنید باید برای بیننده نام ببرید ! و اگه یادتون بره بیننده گیج می شه و می بینه که یه اتفاقی افتاده ولی نمی دونه چطوری ! :mad:
مدیر سایت maltaannon.com یه برنامه نوشته بود (Key Snatcher) که قرار بود بده بیرون منم هی منتظر موندم ولی فکر کنم یارو مرده ! :green:
خیلی گشتم تو مک یه چیزی پیدا کردم (KeyCastr) ولی واسه ویندوز نه ! :-?
تا اینکه تصمیم گرفتم خودم یه کاری کنم ! :cool:
رفتم خودم آستین بالا بزنم ! یه سری سورس هم پیدا کردم و تقریبا کاراش داره تموم می شه قبل ارائه خواستم ببینم کسانی که تجربه دارن تو ساخت آموزش ها چیزی نکته ای به ذهن اونا نمی رسه بگه بهم ؟ :shock:

اسم برنامه رو گداشتم OnScreenShortCut .:lol:
کسی اگه نیاز داره بگه بهش بدم تست کنه تا بیبینم چی می شه !:)

734539342551412.jpg

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
خوبه اتفاقا

چون برنامه معروف کمتاشیا که تو قسمت افکتش فقط کرسر mouse رو دار و خبری از shortcut screen نیست

گه بتونی همراه این نرم افزار paint مستقیم روی ظبط کردن رو هم بزای عالی میشه .. ینی من دارم آموزش میدم میخوام با یه خط قرمز یه قسمتی رو خط بکشم ...

به علا تنظیماتی که تو برنامه های دیگه هست ... مثل اضافه کردن کپشن و تظیمات رکورد ...

ممنون
موفق باشی

f@rh@d

Member
خوبه اتفاقا

چون برنامه معروف کمتاشیا که تو قسمت افکتش فقط کرسر mouse رو دار و خبری از shortcut screen نیست

گه بتونی همراه این نرم افزار paint مستقیم روی ظبط کردن رو هم بزای عالی میشه .. ینی من دارم آموزش میدم میخوام با یه خط قرمز یه قسمتی رو خط بکشم ...

به علا تنظیماتی که تو برنامه های دیگه هست ... مثل اضافه کردن کپشن و تظیمات رکورد ...

ممنون
موفق باشی

این چیزی که می خوای هست هم Snagit هم تو خیلی از نرم افزار ها ! Pen Drew . ولی بزار این تموم بشه تا بعد !!

همین بیچارم کرد ! شما وقتی کنترل رو مثلا تگه می داری که یه دکمه دیگه رو بزنی ویندوز اونو تکرار می کنه تو برنامه یهو 100 تا کنترل می زد مردم تا ردیفش کردم !

a tool for showing clicking and typing on screen

سلام

من بصورت اتفاقی یه برنامه نسبتا کامل تو این زمینه دیدم. برنامه uvlayout یه برنامه عجیب و شلوغ بود برای آنرپ کردن. چیزی که یادگیریش به نظر خیلی سخت میومد. اما سازنده این برنامه یه ابتکاری زده بود. فیلمهای آموزشی! البته میگین که این کار رو همه میکنند. اما نکته مهم در این برنامه اینه که نحوه کار با ماوس و کیبورد توش فرق میکنه و واقعا متفاوته و پره از hotkey های مختلف. ابتکار سازنده اینه که یه برنامه کمکی ساخته برای نمایش اطلاعات کیبورد و کلیدهای ماوس. این برنامه یه نوار باریک هست که کلید های زده شده رو توش نشون میده و کلید های تازه پررنگه و قبلی ها کم کم عقب میفتن و فید میشن. از طرفی کلیدهای ماوس هم به حالت سه دکمه توخالی هستند که به محض زده شدن هر کدوم روشن میشن. این نمایشگر میتونه انواع حروف لاتین چه کوچک و چه بزرگ رو نشون بده - تمام کلیدهای F - اعداد - shift - ctrl - alt - space - arrowkeys - home - end - pgup - pgdown رو نشون میده. مثلا اگه کنترل رو نگه داری بعد A بعد S بزنی کنترل رو روشن نگه میداره و یه a اضافه میشه و بعد درهمون حالتی که کنترل روشنه a خاموش میشه و یه s یه لحظه روشن میشه.
این برنامه نود و پنج درصد اطلاعات رو میده. اگه برنامه به زبون روسی هم بود با این روش میشه فهمید که آموزش چیه و نکاتش چجوری اجرا میشه.
چند تا عکس ازش براتون میذارم.
این برنامه مستقل هم اجرا میشه ولی باید برنامه اصلی نصب باشه (پرتابل نیست) حالت always on top نداره و خودش با پنجره کوچک کار میکنه توی فیلم تا دیده بشه. حروف رو درشت نشون میده . بعضی از کلیدها رو ساپورت نمیکنه مثل دکمه ویندوز یا caps lock . دکمه های راست یا چپ رو هم تشخیص نمیده (بعضی میونبرها توی این طرف و اون طرف فرق میکنند) زبون رو هم ساپورت نمیکنه. چه جالب میشد که مثلا فارسی رو هم بفهمه و استاد فارسی زبان بتونه کلمات مهم رو تایپ کنه. برای تکمیلش میشه این رو هم اضافه کرد که میتونه حرکت ماوس رو به صورت یه خط ممتد نشون بده : این کار میتونه نوع رفتار سریع رو آموزش بده. دیگه اینکه میتونه توی یه برنامه خاص کلیدهای مکرر رو بشناسه و اونها رو به صورت یه کلید واحد نشون بده مثلا با رنگ متفاوت. میشه مثل کمه های ماوس برای space , shift , ctrl و هر دکمه مهم دیگه ای یه دکمه توخالی همیشه باشه و وقت استفاده روشن بشه: این برای استفاده از یه دکمه کمکی وقتی مدتی پایینه مناسبه.
برنامه های دیگه ای که دیدم همه ناقص تر بودند. اساتید میتونند بهترین نمونه موجود رو با آپدیت این ابزار ایجاد کنند. پیشنهاد میکنم حتما این رو تست کنی.

پیوست ها

• uvlayout_ kbstate 1.png
    uvlayout_ kbstate 1.png
    31.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • uvlayout_ kbstate 2.PNG
    uvlayout_ kbstate 2.PNG
    51.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • uvlayout_ kbstate 3.PNG
    uvlayout_ kbstate 3.PNG
    62.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

جدیدترین ارسال ها

بالا