One-Step-To-Love

NaviD.R.R

Member
سلام دوستان . 1 ساعت بیکار بودم گفتم یه پوستر واسه دلم طراحی کنم . البته می دونم که جای کار داره . شما به بزرگی خودتون ببخشید .

One-Step-To-Love.jpg

mostafa_az

Well-Known Member
نوید خیلی قشنگ شده . اون آدرس سایتت متنش رو به حالت none در بیاری واضحتر خونده میشه . معمولا برای فونتای پیکسلی اینکار رو میکنن . البته تو سایزی که اصل سایزشون هست و توی اسمشون سایز اصلیشون زده شده .

مخلصیم
مصطفی

hamid ir

Well-Known Member
نوید خیلی باحال شده.
فقط یه چیزی.اون آدما رو با pen دروردی دیگه.یکمی بعضی قسمتاشون ناهمواره.یعنی سیخکی داره.حالا نمیدونم خودت خواستی اینطوری شه یا نه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نوید جان خیلی خوبه منتها خواهشا از کلمه بیکار بودم استفاده نکنید!!! ادم اینجوری فکر میکنه طرف برای گذروندن اوقات فراغتش میشه و میگه حالا چیکار کنم؟! خوب یه نقاشی بکشم!!!
wallbash[1].gif

اینجوری ارزش کار خودت رو پایین میاری وگرنه این طرحت خیلیم خوبه!
dirol.gif

Mandana

Active Member
sara_is_nice_girl گفت:
نوید جان خیلی خوبه منتها خواهشا از کلمه بیکار بودم استفاده نکنید!!! ادم اینجوری فکر میکنه طرف برای گذروندن اوقات فراغتش میشه و میگه حالا چیکار کنم؟! خوب یه نقاشی بکشم!!!
wallbash[1].gif

اینجوری ارزش کار خودت رو پایین میاری وگرنه این طرحت خیلیم خوبه!
dirol.gif
راس میگه ازین ببعد نگو بیکار بودم مثل سارا بگو بیکار هستم
283.gif

نوید خیلی خشنگ شده ایول.فقط یکی اینکه طرح رنجه شده.یهنی میدونی من از حالت خطهای بی هدف اینجوری که می کشن مثلا باهاش قلب می کشن خیلی خووشم میاد ها.اما یجورایی رنجه داره.
256.gif
اما خو گفتی بیکاری کشیدی عذرت موجهه.منکه بیکار باشم همونم نمی تونم بکشم
241.gif

راستی اون آدرس سایت هم که دادی فونتشو عوض کن دستت درد نکنه خیر ببینی.بقیه اش خیلی خشنگه دستت درد نکنه
281.gif

به نظر منم قشنگ شده.فقط:
اگه جای اون دایره های کوچولو قلبای کوچولو میذاشتی جالبتر میشد.
من با اون قلبای آدما حال نکردم. فکر کنم اگه بهشون radial blur و حالت zoom میدادی بهتر میشد . چون تپیدن قلب رو نشون میداد.
فونت آدرسشو اگه به نظر من جای O ها عکس قلب بذاری خوب شه. هرچند اینجوری کارت زیاد قلب قلبی میشه و شاید خوب در نیاد حالا امتاحانش ضرری نداره
.
.
.
یه سوال! من چه جوری از دست امضام واسه همیشه راحت شم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا