پشتیبانی Old Man

mojtaba 3d

Member
سلام.امیدوارم حاله همگیتون خوب باشه.امیدوارم کار قابل قبولی ارائه داده باشم.البته این اولین کار پرتره من بود به همین خاطر هنوزتو زمینه پوست دهی و تکسچرش تخصصی کافی رو پیدا نکردم.امیدوارم در آینده شاهد کارهای بهتری از من باشید.موفق باشید
راسی یادم رفت از علی رضایی هم تشکر کنم.دمت جیز علی جون
برنامه ها:
zbrush-photoshop

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام همشهری خودم . خوبی؟
کارت خیلی 20 شده ولــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:
1. دهنش ایراد داره
2.specular که دادی خیلی بد شده کار
3.رندرت خوب نیست
4.کامپوزیتی که کردی و معلمومه کله رو بریدی تو فتوشاپ گزاشتی روی این عکس. حداقل اینجوری به نظر میرسه

راستی توضیح هم در مورد کار بده. برنامه ها؟ و ...

بقیه عالیه :) حسابی پیشرفت کردی و معلومه آموزش های خیلی خفنی داری میبینی ناقلا.

mojtaba 3d

Member
ممنون حمید جان حتما امتحان میکنم . راستش نور پردازیم زیادخوب نیس ( نه که مدلسازیت خیلی خوبه:green:) .ممنون از نظرت.
موفق باشی

mojtaba 3d

Member
سلام همشهری خودم . خوبی؟
کارت خیلی 20 شده ولــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:
1. دهنش ایراد داره
2.specular که دادی خیلی بد شده کار
3.رندرت خوب نیست
4.کامپوزیتی که کردی و معلمومه کله رو بریدی تو فتوشاپ گزاشتی روی این عکس. حداقل اینجوری به نظر میرسه

راستی توضیح هم در مورد کار بده. برنامه ها؟ و ...

بقیه عالیه :) حسابی پیشرفت کردی و معلومه آموزش های خیلی خفنی داری میبینی ناقلا.

ایراد هایی که گرفتی حرف نداشت به مولا دمت گرم انگار خودت ساختیش :lol:.

نمیدونم ولی من که پیشرفتی نمیبینم :soot: .نه بابا همش یه دونه آموزش دیدم برا زیبراش اونم همون کاراکتری بود که اول ساخته بودم آموزش کجا بود آدم باید خودش یه تکونی بخوره دیگه ( آره خیر سرت معلومه چه تکونی خوردی:lol:)

Ali_CG

Well-Known Member
سلام داداش :green:
این یکی رندرت خیلی بهتر شده و جزییاتش مشخص تر شدن . . .
فقط کاش ایرادای مدل رو هم برطرف میکردی . . .
ایشالای کارای بعدیت بهتر میشن . . .
جیگرتو :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا