office 2010

shuvvan

Member
با سلام و خسته نباشید...!!!
من می خوام بیلدر رو یاد بگیرم و از پروژه ی خودم شروع بکار کنم...!!!
یعنی آتوران نصب فتوشاپ!!!
اول از همه من یه مشکل دارم که هرچی گشتم نتونستم تو انجمن آموزش ساختشو پیدا کنم...؟!

---> قبل از ورود به word2010 یه مینی پیج نشون داده می شه که من می خوام قبل از ورود به پروژه چنین چیزی نشون داده بشه با همون انیمیشن؟!!

میشه راهنمایی کنید ؟!
لطفاً با مثال و آموزش!!!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

اگه تا حالا با mmb كار نكردين و هيچ تجربه اي تو اين زمينه ندارين بگيد تا از اولين مرحله طراحي يك اتوران تا پايان ماجرا قدم به قدم شما رو راهنمايي كنيم.
در ضمن در زمينه آموزش بيلدر يك كتاب جامع و فوق العاده مفيد توسط جناب silvercover ارائه شده. پيشنهاد ميكنم به اين آدرس يه سري بزنيد و اين كتاب رو مطالعه كنيد.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=123477

اما اگه تجربه كار با اين برنامه رو داريد و الان تو قسمتي از اجراي پروژتون دچار مشكل شدين لطفا سوالتون رو واضح تر بگين تا متوجه منظورتون بشيم.

در ضمن لطفا عنوان تاپيكي رو كه ايجاد مي كنيد رو متناسب با موضوع بنويسيد (البته مديران سايت تذكر خواهند داد كه به قوانين سايت توجه كنيد، من قصد فضولي تو كارشون رو نداشتم، همينجوري يادآوري كردم)

موفق باشيد

shuvvan

Member
چرا از رو مثال ها یه چیزایی بلدم و اتوران هایی ساختم ولی نه به این حرفه ای که می خوام اینو شروع کنم در ضمن کتابم دارم ...!!! ولی فک کنم با انجمن بیشتر یاد بگیرم
حالا از ستارت آپ ورد 2010 لطفاً

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اینطور که من متوجه شدم شما چیزی مثل Splash Screen نیا دارید که قبل از نمایش صفحه ی اصلی نشون داده بشه، و میخاید که به سبک Office 2010 باشه.
مسئله اینه که مثلاً من به شخصه Office 2010 ندارم، و نمیدونم که این Splash Screen به چه شکلی هست !!
پس لازمه بیشتر توضیح بدید....

shuvvan

Member
دوست عزیز ممنون از همکاریت...!!!
از Splash Screen افیس یه عکس گرفتم که اینجا واستون پیوست می کنم ولی اون قسمت رنگی پایینش که از چندین رنگه به صورت فلش هستش !!! راهنمایی کنید ممنون می شم..!!
attachment.php

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    22.2 کیلوبایت · بازدیدها: 32

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
چیزی که از این عکس پیداست.
تا جایی که به MMB مربوطه، این یه صفحه ی سادست که فقط Custom Shape هست و خیلی ساده هست (Transparent نیست)
فقط میمونه اون طیف رنگی پایین که ظاهراً بصورت انیمیشن هست و بقول خودتون فلش هست، که اون رو هم باید در فلش ایجاد کنید و در MMB استفاده کنید ازش.

shuvvan

Member
مرسی !!!
نوشته starting هم که سه نقطه داره ؟ چی ؟ اونم با فلش؟!!!
در ضمن می خوام پسوردم داشته باشه؟!!
آیا پسورد در mmb قابل هک هستش؟؟!!!
اگه میشه واسه فلش هم (طیف رنگی ) یه پیج تو فروم معرفی کنید !!!
چون هرچی گشتم نیافتم!!!
مرسی از همکاریتون...!!!
مرجع پسورد گذاری هم ممنون می شم بدید!!:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اون قسمت Starting و سه تا نقطه ها در واقع نوعي Loding هست كه ميتونه با فلش طراحي شده باشه. loading زماني طراحي ميشه كه بارگذاري اطلاعات برنامه شما مدتي طول ميكشه و اين انتظار براي كاربر ناخوشاينده بنابراين با loading هاي مختلف سعي ميكنن به كاربر اطلاع بدن چه مقدار از برنامه بارگذاري شده و چه مقدار ديگه بايد صبر كنه و به شكلي اون فضاي خشك رو كمي تلطيف مي كنن.

در مورد پسورد هم بله قطعا مي تونيد پسورد داشته باشيد و روشهاي مختلفي براي پسورد گذاري فايلهاتون ميتونيد داشته باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا