افزونه Object Creator for Epigraph Plugin

m javad

کاربر متخصص
Object Creator
for
Epigraph Plugin

با سلام به همه دوستان و آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون توی این ماه
برنامه ای که اینجا براتون گذاشتم تنها برای استفاده از پلاگین کتیبه هست
این برنامه امکان ساخت ساده و سریع اشیاء توسط پلاگین و استفاده اونها توی بیلدر رو فراهم میکنه
تو این برنامه شما میتونید هر شی رو که نیاز دارید توی صفحه بزارید و مشخصاتی رو براش تنظیم کنید
بعد از اتمام این کار برنامه کدهای مورد نیاز برای استفاده در بیلدر رو برای شما میسازه

این برنامه برای تمام نسخه های پلاگین کتیبه (ار نسخه 2.0.0.0) به بالا میتونه مورد استفاده قرار بگیره
توی برنامه سه نوع کد ساخته میشه:
Normal Scripts: این قسمت کد های مورد نیاز برای ساخت هر کدوم از اشیا رو ایجاد میکنه
Fast Create Scripts: این قسمت کدهای مورد نیاز برای ساخت اشیا رو میسازه با این تفاوت که بسیار خلاصه تر هست و قسمتهای بیشتری رو در یک کد کوتاه شده در بر داره
این قسمت تنها در نسخه های 2.7.0.0 و به بالا مورد استفاده قرار خواهد گرفت، این قسمت در حقیقت همون قسمت اول به صور ت فشرده شده هست که در زیر مثالی رو آوردم
Event Scripts: این قسمت کدهای لازم برای handler های مورد نیاز برای اشیا ایجاد میکنه

برای مثال Normal Scripts برای ساخت یک ادیت باکس با مشخصات زیر به این صورت خواهد بود:
کد:
var$='MMB|EditBox|5|5|100|21'
PluginSet("Epigraph","var$")
PluginRun("Epigraph","Create_Object")
var$='Object1|Member1|EditBox|Set_Text|Abtin CO'
PluginRun("Epigraph","Set_Param")
var$='Object1|Member1|EditBox|SetColor|204,255,255'
var$='Object1|Member1|EditBox|SetFontColor|0,0,255'
var$='Object1|Member1|EditBox|Disable'
var$='Object1|Member1|EditBox|Set_alignment|RightToLeft'
var$='Object1|Member1|EditBox|SetBorder|None'

اما تمام این کدها در نسخه جدید و در قسمت Fast Create Scripts به صورت زیر خواهد بود:
کد:
var$='MMB|EditBox|5|5|100|21|Abtin CO|204,255,255|0,0,255|R|0|0'
PluginRun("Epigraph","Create_Object")
و این هم یک تصویر از این برنامه

attachment.php

این برنامه رو خیلی سریع و با عجله آماده کردم
نسخه 1 اون رو زود نیمه تموم رقم زدم تا دوستان راحت تر بتونن از پلاگین کتیبه استفاده کنن
بعضی از قسمتها هنوز غیر فعال هست که حتما تو نسخه بعدی تکمیل میشه
ممنون میشم دوستان اگر باگ و یا مورد خاصی رو تو برنامه دیدن برام ایمیل بزنن تا تو نسخه بعدی برطرفشون کنم

اینم لینک دانلود خود پلاگین:

پلاگین کتیبه 2.7.0.0

پیوست ها

• Object-Creator.jpg
    Object-Creator.jpg
    88.9 کیلوبایت · بازدیدها: 252
  • Object Creator.zip
    930.2 کیلوبایت · بازدیدها: 285
آخرین ویرایش:

Shahim

Active Member
اگر بشه همین امکانات به شکلی باشه که توی خود mmb پیاده بشه خوب بود
مثلا یک دوتا پنجره باشه که این امکانات رو ب ه mmb بده

باقی نرم افزارها چنین امکانی رو دارند ولی نمی دونم mmb رو هم شامل می شن یا نه

sajadms

Member
سلام واقا عالیه خیلی زحمت کشیدین حتما ورژن بعدیش کامل تر میشه

ولی چند تا سوال یا پیشنهاد
1- قسمت انتخاب color تو انتخاب بعضی قسمت ها از جمله انتخاب buton فقط رنگ سفید رو انتخاب میکنه که شاید باید غیر فعال بشه
2-تو قسمت انتخاب چک باکس ها قابلیت تغییر سایز فونتها وجود داره یا نه؟
3-فکر کنم قسمت right to left رو buton ها کار خاصی رو انجام نمیده و باید غیر فعال بشه
4- امکان حذف یه شی وجود داره؟
5- امکان اینکه بشه یه صفحه جدید رو باز کرد وجود نداره و با بستن کادر و زدن مجدد new باز هم همون صفحه قبلی اجرا میشه نه یه صفحه خالی
6-رو قسمت StringGrid انتخاب disabel وright to left فعال میشه که کار خاصی رو انجام نمیده و شاید باید غیر فعال بشن

+Mohammad+

Well-Known Member
خسته نباشی جواد جان ... برنامه رو خیلی خوب طراحی کردی ... خیلی کارآمد هستش .. (کمکی چیزی خواستی در خدمتیم)
یه سری پیشنهادات کوچیک دارم :
:rose:

معمولا توی این نوع برنامه ها یکی از مهمترین چیزها قابلیت تنظیم دستی آبجکت ها هستش... من برنامه رو تست می کردم ، دیدم فقط فرم هستش که قابلیت تنظیم دستی داره...
ظاهرا قابلیت افزودن فرم هم غیرفعال هستش...
استفاده از Grid هم توی این برنامه خوبه .. ترتیبی لحاظ کن که کاربر بتونه از Grid استفاده بکنه...
البته با اون ابزاری که گذاشتی که x و y رو میگیره شاید خیلی ها نیازی به Grid نداشته باشند ولی خب بعضیا با Grid راحت تر هستند
امکان حذف اشیاء هم نبود .. شاید هم بوده و من ندیدم!
اما اگه نگذاشتی هم یه دکمه براش بزار هم این که با صفحه کلید بشه Delete رو بزنیم و حذف بشه
ممنون از زحماتت محمد جواد جان
:rose:

m javad

کاربر متخصص
یه پیشنهاد ساده اینکه ترتیبی بدین که اگر در حین خروج ناگهانی کارها ذخیره نشده بود یک پیام نمایش بده.
ممنون به روی چشم ، حتما اضافه خواهم کرد
راسش این نسخه رو خیلی سریع آماده کردم، اون دکمه های Save و Open حتما فعال خواهد شد چون واقعا لازم هست

اگر بشه همین امکانات به شکلی باشه که توی خود mmb پیاده بشه خوب بود
مثلا یک دوتا پنجره باشه که این امکانات رو ب ه mmb بده

باقی نرم افزارها چنین امکانی رو دارند ولی نمی دونم mmb رو هم شامل می شن یا نه
بعید بدونم این امکان موجود باشه، هرچند که زیاد هم تفاوتی نداره ، با قابیلت Insert Background كه گذاشتم میتونید تصویر دقیق فرمتون رو (با اشیا داخلش) بیارید تو این برنامه و نسبت به اون در جاهای دلخواه اشیا رو بسازید و بعد توی بیلدر ببرید

ولی چند تا سوال یا پیشنهاد
1- قسمت انتخاب color تو انتخاب بعضی قسمت ها از جمله انتخاب buton فقط رنگ سفید رو انتخاب میکنه که شاید باید غیر فعال بشه
2-تو قسمت انتخاب چک باکس ها قابلیت تغییر سایز فونتها وجود داره یا نه؟
3-فکر کنم قسمت right to left رو buton ها کار خاصی رو انجام نمیده و باید غیر فعال بشه
4- امکان حذف یه شی وجود داره؟
5- امکان اینکه بشه یه صفحه جدید رو باز کرد وجود نداره و با بستن کادر و زدن مجدد new باز هم همون صفحه قبلی اجرا میشه نه یه صفحه خالی
6-رو قسمت StringGrid انتخاب disabel وright to left فعال میشه که کار خاصی رو انجام نمیده و شاید باید غیر فعال بشن

1-فعلا به این صورت گذاشتم چون شاید بخوام تو نسخه های بعدی نوع دیگری از دکمه ها رو اضافه کنم که بتونه png بخونه و ترنسپرنت باشه، اگر اضافه نکردم ، این قسمت حتما باید غیر فعال بشه ، ممنون
2-تو این برنامه برای هیچ شی ای امکان تغییر سایز فونت موجود نیست ولی این چیزی از امکانات پلاگین کم نمیکنه و توی پلاگین برای تمام اشیا این امکان موجود هست و باید به صورت دستی کد نویسی بشه، اگر شد تو نسخه های بعدی این قسمت رو اضافه میکنم
3- در مورد خود buton حق با شماست ولی در مورد Speedbuton اين امکان میتونه تصویر دکمه رو به چپ یا راست منتقل بکنه که باز هم گذاشتن تصویر برای Speedbuton باید با کد دهی دستی انجام بشه ، ممنون
4- فعلا همونطور که میبینید دکمه delete غیر فعال هست و تو نسخه بعد حتما اضافه میشه
5-در مورد اینکه یه صفحه جدید باز کنه ، بعید بدونم نیازی به MultiPage بودنش باشه ، ولی در مورد اینکه صفحه رو خالی نمیکنه حق باشماست و دلیلش هم این هست که فعلا امکان Open و Save رو فعال نکردم، و تو نسخه بعد که اون قسمت تکمیل میشه این قسمت نیازش حس میشه و اون هم اصلاح خواهد شد، باز ممنون
6-disabel وright to left هر دو امکانی هستند که برای این شی موجود هستند، غیر فعال شدن توی این برنامه قابل دیده شدن نیست ولی در برنامه بیلدر قابل مشاهده خواهد بود و ما اینجا تنها کدش رو ایجاد میکنیم و راست چین کردن هم درست عمل میکنه!

یه سری پیشنهادات کوچیک دارم :

معمولا توی این نوع برنامه ها یکی از مهمترین چیزها قابلیت تنظیم دستی آبجکت ها هستش... من برنامه رو تست می کردم ، دیدم فقط فرم هستش که قابلیت تنظیم دستی داره...
ظاهرا قابلیت افزودن فرم هم غیرفعال هستش...
استفاده از Grid هم توی این برنامه خوبه .. ترتیبی لحاظ کن که کاربر بتونه از Grid استفاده بکنه...
البته با اون ابزاری که گذاشتی که x و y رو میگیره شاید خیلی ها نیازی به Grid نداشته باشند ولی خب بعضیا با Grid راحت تر هستند
امکان حذف اشیاء هم نبود .. شاید هم بوده و من ندیدم!
اما اگه نگذاشتی هم یه دکمه براش بزار هم این که با صفحه کلید بشه Delete رو بزنیم و حذف بشه
ممنون از زحماتت محمد جواد جان

در مورد تنظیم دستی ، حتما تو نسخه بعد قابلیت Move By Drag رو برای اشیا اضافه خواهم کرد، ممنون
فعلا افزودن فرم و member ها رو اضافه نكردم ، حتما تو نسخه بعد اضافه خواهد شد
در مورد Grid هم انشاءالله تو نسخه بعد، باز هم ممنون
امکان حذف، دکمش موجود هست ولی فعلا غیر فعال هست که تو نسخه بعد فعال میشه

و در آخر ممنون بابت توجهی که دوستان دارن
در کل این نسخه رو تنها به این دلیل با این شرایط آماده کردم که حس کردم تا همین قسمت از کار میتونه به دوستانی که دارن از پلاگین استفاده میکنن خیلی کمک میکنه و کاراشون رو راحت تر میکنه
و خب تو نسخه بعد هم انشاءالله این موارد رو برطرف میکنم

باز هم ممنون از همه

m javad

کاربر متخصص
Object Creator

با سلام به همه دوستان
این روزها خیلی گرفتارم و کم میام تو فروم
ولی دورادور مباحث فروم رو دنبال میکنم
نسخه جدید برنامه Object Creator برای پلاگین کتیبه رو آماده کردم
یه قسمتهایی از اون رو تکمیل کردم
برای اون امکان ذخیره کردن و لود مجدد تغییرات رو ایجاد کردم
همچنین براش طبق خواست دوستان خط کش گذاشتم