nic.ir

وضعیت
موضوع بسته شده است.

webmizban.com

Active Member
کسایی که از nic.ir شکایت دارند اینجا مطرح کنند.
nic.ir هر روز برای ثبت دامنه قوانین جدید رو می کنه وقتی با پشتیبانی هم تماس گرفته شود با پرخاشگری و داد از رجیستر کننده های دامین استقبال می شود و گوشی تققققققق قطع...........
دیگه شورش رو در آوردن....
به امید کارگزار ثبت دامنه های ای آر دیگر در ایران....

سلام - اگر یادتون باشه قبلا گفتم ( زمانی که سیستمشون رو عوض کردند ) بیاید هیچ کس دات آی آر ثبت نکنه گوش ندادین !
کلا خوشم نمیاد ازش !
خدمات در حد زیر صفر - امکانات در حد زیر صفر - نگاه به آینده ( آینده نگری و تلاش برای پیشرفت و رسیدن به استانداردهای جهانی ) در حد زیر صفر - پشتیبانی هم که اصلا حرفشو نزنید - صفر رو اگر جو کره زمین در نظر بگیرید پشتیبانیشون در حد زیر زمینه !

آخرین ویرایش:

webmizban.com

Active Member
پشتیبانی که اشغال میزارن خودشون شما ساعت 5 صبح هم تماس بگیرید اشغال هستند...زمانیم که جواب بدن دعوا دارن...اینها دیگه از کجا پیداشون شده....گوشی قطع می کنن.....دختر انگار واسه ....... داره ناز می کنه.....:lol:تق.......قطع......

I.NoBody

Active Member
آقاي صالحي، وقتي مشتري از من ميخواد كه براش .ir ثبت كنم و .com يا .net يا ... قبلاً ثبت شده، من چطور ميتونم راضي اش كنم كه بيخيال دامنه بشه؟
اين طرح شما كه هيچكس دامنه ثبت نكنه، هيچوقت قابل اجرا نبوده و نخواهد بود.
تا وقتي كارگزار ثبت اين پسوند (مثل خيلي از خدمات ديگه) توي كشورمون انحصاري هست، مجبوريم تحقيرها و بي لياقتي يك عده آدم بي سواد و بي نزاكت رو تحمل كنيم(مثل خيلي از ارگانهاي ديگه)

webmizban.com

Active Member
بهترین حالت اینه که کارگزار دیگه ای روی کار بیاد....که بعید به نظر میرسه....

آقاي صالحي، وقتي مشتري از من ميخواد كه براش .ir ثبت كنم و .com يا .net يا ... قبلاً ثبت شده، من چطور ميتونم راضي اش كنم كه بيخيال دامنه بشه؟
اين طرح شما كه هيچكس دامنه ثبت نكنه، هيچوقت قابل اجرا نبوده و نخواهد بود.
تا وقتي كارگزار ثبت اين پسوند (مثل خيلي از خدمات ديگه) توي كشورمون انحصاري هست، مجبوريم تحقيرها و بي لياقتي يك عده آدم بي سواد و بي نزاكت رو تحمل كنيم(مثل خيلي از ارگانهاي ديگه)

سلام دوست خوبم - حق با شماست! میدونین منظورم همینه که ای کاش مشتری ( متقاضی ثبت دامنه ) میدونست خدمات خاصی روی این دامنه دریافت نمیکنه ! باور کنید اگر اینو میدونستند مشتریا که پاسخ شما مبنی بر رسیدگی به مشکلات دامنه های آی آر کاملا وابسته به میزان و سرعت پاسخگویی nic.ir هستش و از وضعیت nic.ir اطلاع داشتند شاید تا حدودی تقاضاشون رو پس میگرفتند - الان اگر دقت کنید خیلی از مشتریای عادی بیش از یک سال تمدید نکردند دامنه خودشون رو - سال بعد کس دیگه ثبت کرده - من به شخصه توی تیکت ها اعلام میکنم ترجیحا دامنه آی آر انتخاب نکنید ( باورتون میشه یک دامنه توی ایام نوروز ثبت کردم - پرداخت انجام شده بود - اما توی پنل " پرداخت نشده " ثبت شده بود ) ایمیل زدم از 10 نوروز تا الان جواب ندادند :lol: ) چند روز پیش دوباره پیمنت کردم تا دیدم ثبت شد ( یعنی پول 2 تا دامنه رو انگار دادم برای یک دامنه )
ولی خوب در کل حق با شماست - مشتری اردر گذاشته و پول هم به حساب ریخته نمیشه کاریش کرد ...
به هر حال امیدوارم به قکر بیان این ارگان

شاد باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا