niaze fori daram be ye tarah site

nooshinf

New Member
آلان کاملا فارسی دارم می نویسم .سایت مربوط به کتابخانه الکترونیکی هست که می میخوام در نوشتن تجزیه و تحلیل آن کمک کنید.
سئوال حالا تجزیه و تحلیل چیه؟ پاسخ: نوشتن توضیحات سایت.چگونگی استفاده از کدها.نمودارها و نرمالسازی

آخرین ویرایش:

mosyhey

Member
فکر می کنم منظور شما این است که می خواهید یک سایت کتابخانه درست کنید.
اگر این طور است ابتدا مشخص کنید با چه زبانی و چه دیتابانکی و اینکه چه امکاناتی می خواهید داشته باشد ولی به هر حال شما قبل از هر چیز احتیاج به ایجاد یک بانک داده دارید مثل اکسس یا .... اگر بخواهید با متن های دورن کتاب ها ساده برخورد کنید و متن کتاب ها هم کوتاه باشد می توانید در این بانک داده یک جدول به نامbooks برای قرار دادن اطلاعات کتاب ها ایجاد کنید. این جدول می تواند فیلد های زیر را داشته باشد: (بعداً کاربر سایت می تواند در هر فیلد به جستجو بپردازد)
  • ID Auto Number
  • عنوان کتاب
  • نویسنده
  • مترجم
  • رسته کتاب: مثلاً 1 را قرارداد می کنیم مربوط به رسته کشاورزی و کتاب هایی که در این زمینه بود این فیلدش را 1 می کنیم.
  • کلمات کلیدی
  • فهرست: متنی که به صورت html نوشته شده و اجزای فهرست را نشان می دهد که کاربر می توان قبل از درخواست دیدن متن کتاب، فهرستش را ببیند.
  • متن کتاب: متن کتاب را به صورت html نوشته و در این فیلد ذخیره کنید.
البته فیلد های دیگری هم بسته به امکاناتی که می خواهید سایت داشته باشد بایستی اضافه گردد.
اگر منظور شما همین بود بگویید تا ادامه داده شود.

nooshinf

New Member
دقیقا بر عکس

مرسی از اینکه راهنمایی کردید. ولی من دقیقا بر عکس این را می خواهم.یعنی سایت رو به همراه بانک اطلاعاتی طراحی شده .آماده می باشد و توضیحات مربوط به این سایت را می خواهم. سایت با javascript,asp و sql است.اگه کسی بتواند توضیحاتش را بنویسه سورس کامل رو در اختیارش می زارم که بگه چطوری این سایت و ساخته.
چند تا جدول داره؟ p.k جدول ها چیست؟ نرمالسازی کنه جدول ها رو
از چه کدی برای گذاشتن کتاب استفاده شده؟ و توضیح بقیه کد ها
:sad:

به عبارتي مهندسي معكوس
باشه اگر خواستيد من مي توانم اين كار رو براي شما بكنم. سورس كد ها و همين طور بانك اطلاعاتي كه داريد رو برام بفرستيد و در ضمن هم به طور دقيق بفرماييد كه چه نوع تحليل هايي و چه نوع توضيحاتي درباره سايت نياز داريد.

چند تا جدول داره؟ p.k جدول ها چیست؟ نرمالسازی کنه جدول ها رو
از چه کدی برای گذاشتن کتاب استفاده شده؟ و توضیح بقیه کد ها
:sad:

اين كه فرموديد توضيح بقيه كدها؟
انشاالله منظورتون اين نيست كه كدهاي asp رو همش بايد توضيح بدهم؟!!

ولي دقيق بگين چي مي خواهيد در خدمتم
اين هم آدرس ايميل من
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا