News & FrontPage

mroveis

Member
سلام

من مي خواهم در FrontPage قسمتي براي News بزارم . كاربران با وارد كردن ادرس Mail در ان وزردن دكمه Submit اين ادرس به DataBase ارسال بشود و در آن ثبت گردد .

البته مي خواهم در زمان لازم آن را فراخواني هم بكنم.

اگر از دوستان كسي راه حلي يا برنامه اي مي شناسد ممنون مي شوم راهنمايي بكند.

با تشكر پيشاپيش

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
من چند وقت پيش براي اين موضوع سرچ كردم براي فرانت پيچ اين قابليت رو پيدا نكردم .
فقط با زبانهايي چون ASP و PHP مي شه اين كار رو انجام داد.
در هر صورت اگه جوابي پيدا شد مرا هم خبردار كنيد
موفق باشيد
مهدي

omidmtl

Member
با فرانت پيج اين كار ممكن نيست. مطمن باش...
شايد البته اگه هم بشه حتما بايد سرور فرانت پيج باشه!

mazoolagh

Active Member
دوستان دقت كنيد كه front page يك زبان برنامه نويسي يا اسكريپ نويسي نيست كه فرضا قابليت انجام كار خاصي رو داشته باشه يا نداشته باشه
بلكه
يك محيط كار هست كه باهاش ميشه از صفحات html و متن ساده گرفته تا اسكريپتهاي جاوا و بيسيك و صفحات - asp - aspx- و تمپليتهاي css و ... رو طراحي كرد.

frontpage ديتابيسهاي متنوعي رو پشتيباني ميكنه و wizardهاي متنوعي داره كه خيلي از كارها رو چه براي مبتديها و چه حرفه ايها ساده ميكنه.
البته شايد شما چيزي رو بخواهيد كه wizardي براش نباشه يا اگر هم هست مطابق خواسته شما نباشه كه در اينصورت بايد بخودتون زحمت بديد و بنويسيدش.
بطور كلي چون تمام صفحات متني هستند شما ميتونيد حتي با notepad هم كارتون رو انجام بديد. محيطهايي مثل frontpage فقط كار شمارو ساده تر ميكنه .
خلاصه اينكه خواسته آقاي اويس براحتي در frontpage شدني است فقط بايد قدري زحمت برنامه نويسي رو متحمل بشن!

mroveis

Member
ممنون از راهنماييتون

سلام دوست عزيز

ممنون از راهنمايي شما من هم منظورم كاملا اين بود كه آيا Wizard دارد يا خير و به جوابم هم رسيدم.

با تشكر مجدد

:wink:

mazoolagh

Active Member
بله frontpage 2003 ويزارد مورد نظر شما رو داره ولي براي اينكه كار كنه بايد سرورتون advanced server 2003 باشه كه قابليت پشتيباني سرويس sharepoint رو داره

جدیدترین ارسال ها

بالا