New
M mostafa_cs Well-Known Member Feb 17, 2007 #2 خیلی قشنگ شده! ولی روی لبها و بخصوص حالت چشماش یه تجدید نظری بکن. پیروز و سربلند باشی...
Mandana Active Member Feb 17, 2007 #3 آخی.خیلی خوشگل شده اما اگه نسبتهای صورت آدمیزاد رو توش بیشتر مراعات می کردین خیلی خیلی بهتر تر میشد.مثلا روی بینی میتونستین بیشتر کار کنین یا لبها موفق باشید راستی نگفتین چقدر زمان برده؟
آخی.خیلی خوشگل شده اما اگه نسبتهای صورت آدمیزاد رو توش بیشتر مراعات می کردین خیلی خیلی بهتر تر میشد.مثلا روی بینی میتونستین بیشتر کار کنین یا لبها موفق باشید راستی نگفتین چقدر زمان برده؟
MAGIC BOY Member Feb 17, 2007 #5 این عکسه نیومد ! من لینکش تو یه صفحه جدید زدم که فغیلتر بود فکر کنم جای درستی آپ نشده نه ؟
Mandana Active Member Feb 17, 2007 #6 اینم عکس: کیوتی جان من بعد لطف کن ویا توی خود مجید آنلاین آپ کن یا فری شیر و سایتهای امن ممنون و موفق باشید
اینم عکس: کیوتی جان من بعد لطف کن ویا توی خود مجید آنلاین آپ کن یا فری شیر و سایتهای امن ممنون و موفق باشید
س سارینا شنگول Member Feb 17, 2007 #7 آرایش خلیجیش کردی . طرح خاصی شده و رویایی به نظر می رسه .فقط انگار گردنشو شکوندن . که این برمی گرده به تناسباتش. موفق باشی
آرایش خلیجیش کردی . طرح خاصی شده و رویایی به نظر می رسه .فقط انگار گردنشو شکوندن . که این برمی گرده به تناسباتش. موفق باشی
Mehdi Pardazesh Member Jul 7, 2007 #9 قشنگ شده ولی بعضی جا ها به خاطر کار بالا یه خورده blur شده، شفافیت نداره. ولی خیلی خوشگله...
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 8, 2007 #10 كار خيلي قشنگي شده. البته اگر لبها رو به اون حالت رنگ نميكرديد از اينم خيلي قشنگتر ميشد. موفق باشي.