قالب new render cars

nabav

Member

پیوست ها

• 124.jpg
    124.jpg
    608.7 کیلوبایت · بازدیدها: 28

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کارهای خوبی.
رندر ماشین fbi که سفید هست به نظرم نمره 9 از 10 میاره. 1 نمره به خاطر عدم شفافیت لا تینگهایی هست که توی شیشه افتاده
رندر پژو نما روبرو که دوست ندارم اما ویو بغلش عالی شده.
رندر hdri هم خوب نشده. برای اون جاده به نظر خیلی بزرگ میرسه.
در کل به کارت از 10 نمره 9.5 میدم. موفق باشی

nabav

Member
سلام.خیلی کارهای خوبی.
رندر ماشین fbi که سفید هست به نظرم نمره 9 از 10 میاره. 1 نمره به خاطر عدم شفافیت لا تینگهایی هست که توی شیشه افتاده
رندر پژو نما روبرو که دوست ندارم اما ویو بغلش عالی شده.
رندر hdri هم خوب نشده. برای اون جاده به نظر خیلی بزرگ میرسه.
در کل به کارت از 10 نمره 9.5 میدم. موفق باشی

خیلی ممنون دوست عزیز.راستی من میخوام نام کاربریمو تغییر بدم آخرش یه i کم داره باید چیکار کنم؟

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام همشهری. عکس 2 خوب شده. عکس hdri هم اون تغیراتی که تو فتوشاپ بهش دادی و نویزش خوب نشده.
خودت مدل کردی؟ به نظرم تمرین کن خودت مدل کنی اینطوری بهتره
در کل با تمرین به رئال نزدیک تر خواهذ شد

mgh-max

کاربر فعال
دوست عزیز من اینجا به اندازه بقیه تو زمینه رندر صاحب نظر نیستم ولی خب برام سواله مگه کارای ماشین 90% ارزششون به مدل سازی نیست؟ وقتی مدل سازی در کار نباشه اونم واسه مقوله ماشین واقعا چی میمونه واسه نظر دادن؟

nabav

Member
سلام همشهری. عکس 2 خوب شده. عکس hdri هم اون تغیراتی که تو فتوشاپ بهش دادی و نویزش خوب نشده.
خودت مدل کردی؟ به نظرم تمرین کن خودت مدل کنی اینطوری بهتره
در کل با تمرین به رئال نزدیک تر خواهذ شد
سلام.چطوری؟خوبی؟خیلی ممنون واسه نظرت.منم با نظرت موافقم الان روی مدلینگ ماشین دارم کار میکنم.ممنون

nabav

Member
دوست عزیز من اینجا به اندازه بقیه تو زمینه رندر صاحب نظر نیستم ولی خب برام سواله مگه کارای ماشین 90% ارزششون به مدل سازی نیست؟ وقتی مدل سازی در کار نباشه اونم واسه مقوله ماشین واقعا چی میمونه واسه نظر دادن؟
سلام دوست عزیز خیلی ممنون.با نظرت موافقم باید مدل کار خودم باشه الان هم بیشتر روی مدلینگ دارم کار میکنم. اما از نظر من 90% کار رو مدلینگ شامل نمیشه!شاید 70% شامل مدل بشه و اینکه ما نباید با گفتن این حرف ارزش یک کار رو انقدر کم کنیم که چیزی واسه نظر برامون نباشه!ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا