network بيلدر

Amit13

Well-Known Member
سلام دوستان!!!

چندتا كامپيوتر LAN داريم.ميشه آتورانم رو جوري بسازم كه دو حالت داشته باشه:1- سرور 2- كلاينت
يكي از كامپيوتر ها سرور بشه و يك فايل text رو توليد كنه.
تمام كامپيوترهايي كه كلاينت ميشن،اين فايل text رو بخونن و تغيير بدن.
؟؟؟؟؟؟

يادم مياد پارسال behjat جان يك چيز اين جوري راجع به شير كردن ديتابيس نوشته بودن و بهشون جواب داده بود،ممنون ميشم كمك كنيد:rose:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
باید شدنی باشه الان به هیچ شبکه ای دسترسی ندارم اما یه نمونه برای یکی ساختم که میگفت جواب داده نمونه روی سرور با دسترسی فول اکسس قرار داشت و با دادن آیپی سرور و حل ذخیره سازی فایل ، برنامه محتویات فایل رو میخوند و اطلاعات جدید رو مینوشت بازم میگم خودم امتحان نکردم اما کسی که براش نمونه دادم میگفت کار میکنه شما این روش رو امتحان کن ببین جواب میگیری یا نه

behjati mohamma

کاربر VIP
کاملا جواب میده فقط چند تا نکته
1: همه کامپیوترها به فولدر شر شده دسترسی داشته باشن
2: تمام کلاینت ها به جز ادمین نه توانند فایل تکست رو پاک کنن و این ممکن نیست مگر اینکه شبکه شما از نوع دامین باشه نه از نوع ورک گروپ البته اونم یک جورایی راه داره

کمکی خواستی در خدمتیم

Amit13

Well-Known Member
مرسي دوستان:rose:
ميخواستم اگر ممكنه داخل اين پست با كمك شما گام به گام جلو برم :):

1: همه کامپیوترها به فولدر شر شده دسترسی داشته باشن
مثلا كامپيوتر A سرور شد:فايل تكست رو كجا بسازه كه تمام كلاينتها بهش دسترسي پيدا كنن؟؟؟ يعني بيرون از بيلدر اين كارو انجام بدم،يا داخل بيلدر هم ميشه؟؟؟

دادن آیپی سرور و حل ذخیره سازی فایل
اگه حالت كلاينت باشه،خوب طرف بايد اول آي پي اوني كه سرور شده رو پيدا كنه ،داخل بيلدر چه جوري ميشه اينكارو كرد؟؟؟

peyman136

متاسفانه الان به شبکه دسترسی ندارم تا خودم چک کنم که با بیلدر میشه یا نه اما پلاگین Com رو امتحان کن فکر میکنم باید داشته باشه

Amit13

Well-Known Member
متاسفانه الان به شبکه دسترسی ندارم تا خودم چک کنم که با بیلدر میشه یا نه اما پلاگین Com رو امتحان کن فکر میکنم باید داشته باشه

پلاگين com رجيستر ميخواد نميشه استفاده كرد:cry:

مثلا كامپيوتر A سرور شد:فايل تكست رو كجا بسازه كه تمام كلاينتها بهش دسترسي پيدا كنن؟؟؟ يعني بيرون از بيلدر اين كارو انجام بدم،يا داخل بيلدر هم ميشه؟؟؟

آدرس درايو لوكال (؟) رو چه جوري داخل بيلدر پيدا كنم؟؟؟؟؟؟

peyman136

نسخه رایگانش هم هست بگرد یخورده
نمیخواد بگردی پیوست کردم
البته بخاطر حجم بالای (19 mb) مجبور شدم نمونه ها رو حذف کنم و فقط پلاگین رو گذاشتم تا جایی که اطلاع دارم خود bokzy نسخه رایگان رو ارائه داده (یعنی منبعی که ازش دانلود کردم این ظوری نوشته بود) اگه این طور نیست لطفن بگید تا پاک کنم

موفق باشید

پیوست ها

• COMV2PlugIn.rar
    867.3 کیلوبایت · بازدیدها: 45

جدیدترین ارسال ها

بالا