need help in designing!

Jimmy24

New Member
salam,
aval bayad begam ke man moteasefaneh font e farsi nadaram o majbooram fingilish(!) type konam. bebakhshid.
man daram say mikonam ba photoshop ye tarhiro baraye rooye jeld e projectam bekesham, vali az oonjaee ke photoshop balad nistam hesabi gir kardam!
mikhastam bebinam kasi hast ke betoone behem dar takmil kardan e in tarh komak kone ya na.
project rajebe"governing innovation" hast
age kasi hast ke vaght va hoseleye inkaro dare lotfan id e yahoosh ro be man bede ya mano ba in id add kone:
sepideh_hb
kheili kheili mamnoon
/Sep

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سپیده جونم خیلی خوش اومدی به انجمن خودت.

فقط خواهش میکنم مشکل فارسی نویسی رو حل کن چون واقعا خلاف قوانین فروم هست و به هیچ عنوان نمیشه نادیده گرفته بشه.

از اون گذشته واقعا خوندش چشم و چال آدم رو درمیاره.

درباره درخواستت هم میشه بیشتر توضیح بدی. البته اگر بتونی همینجا توضیح بدی بهتره چون اینطوری افراد بیشتری میتونن بهت کمک کنن.

Jimmy24

New Member
ممنون از جوابتون. فارسی هم install کردم که قانون شکنی نکنم:wink: راستش این طرحی که میخوام برای روی جلد پروژه ام هست. که راجع به مدیریت نوآوری هست.
طرحی که خودم سعی کردم بکشم و نتونستم(!) اینجوری که بالای صفحه یه office board هست . یه میز که دورش چند نفر نشستن. مثلا نمادی براي گروهه مديريته. بعد پایین صفحه یه دست که توش یه لامپه . مثلا سمبل نوآوری! بعد بین اون میز و دست دو تا فلش قوس دار هست. با جهت های مخالف. تو هر کدوم از اين فلش ها چند رديف فلش هاي کوچکي هست که در رديف هاي موازي و مرتبي هستن. و هم جهت فلش بزرگ هستن ولي يکي از اين رديف ها( رديف وسطي) جهتش عكس فلش بزرگی که توش هستن هست.( يعني در اصل هم جهت اون يکي فلشه بزرگ )
اين دو تا فلش بايد دو تا رنگ مختلف داشته باشن مثلا اگه يکيشون قرمزه اون يکي سفيده و اينکه اون رديف فلشي که جهته عکس داره تو هر فلش بزرگ رنگ فلشه مخالف رو هم داره. اين فلش ها مثلا هم نماد رابطه ی دو طرفه هست هم نماد بحث و گفتگو .

خيلي پيچيده شد نميدونم چه جوري واضح تر توضيح بدم .

ولي اگه اين هم نشد هر طرحي که خودتون فکر مي كنيد مناسبه و به"Governing innovation " ربط داره خوبه . اگه توضيحه بشتري لازم هست بگيد تا بنويسم .

اگه هزينه هم داره بگيد لطفا چقدر ميشه

خيلي خيلي ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا