Ndesign

NaviD.R.R

Member
سلام دوستان.
این صفحه اول سایتی هست که دارم برای خودم طراحی میکنم و میخوام نمونه کارهام رو توش بزارم.
لطفا نظرتون رو در مورد رنگ بندی کل کار و طرحش بگین . ممنون.
NDESIGN.jpg

Broken-home

Member
مبارکه سایتت در مورده ایل هست ؟
طرح خوبه فقط اون دایره شکله وسط به نظرم با کار حسابی مچ نشده شاید به خاطره سایه خشکش باشه .سایشو لطیف تر کن و مودش رو تغییر بده و یا اوپاسیتی شو کم کن تا زیرش پیدا شه فکر کنم خیلی خوب شه

قشنگه ،
ولی فکر کنم اون فارسی و English که نوشتی با طرحت هماهنگی نداره . فونتش رو نمی گم ؛ اون افکتی که به مستطیلاشون دادی رو می گم .

پشت لوگوت هم ، اون خطی که حرکت نامنظم داره ، جلوی گرافیک دیزاین ، مولتی مدیا دیزاین ، پروگرامینگ و وب دیزاینت رو گرفته . این رو گفتم ، چون صفحه اول سایتت هست ؛ بالاخره توی همین صفحه شغلت رو می خوای بگی و برسونی حالا چرا بیایی و مخفیش کنی ؟؟؟
اما در کل خوبه .

موفق باشی .

Saeed-masih

Member
سلام آقا نوید
من طرح Coming Soon شما را دیده بودم و کلی حال کرده بودم......
در این طرح شما بکگراند قرمز باعث میشه که شما صفحات داخلی رو هم با این رنگ طراحی کنید (رعایت اصول طراحی سایت)پس نمیتونه رنگ مناسبی برای بازدید کننده ها باشه...........
در ضمن اگه اون خطهای منظم (نامنظم) پشت لوگو دارای یه تقارن باشه به لوگوی زیبای شما جلوه ی تازه ای میده.........
ببخشید دیگه من به عنوان یه دوست و یه آماتور نظرمو دادم........

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خیلی خوبه فقط اگه اون فارسی انگلیسی رو صاف بزاری به نظرم بهتره.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طرح خیلی قشنگی شده منتها اگر من میخواستم چنین صفحه ای رو با این ویژگیها طراحی کنم این چند تا نکته رو توش رعایت میکردم:

1- اولا در مورد رنگ بندی کار. این نوع رنگ بندی رو من برای یه سایت با ویژگی هنری زیاد قبول ندارم. ترکیب رنگهایی مثل قهوه ای تیره با قهوه ای روشن یا نارنجی یا سرمه ای به نظر من ترکیب بهتر و متناسبتری با موضوع داره.

2- اون دو تا کلمه فارسی و english رو متناسب با طرح ایجاد میکردم. یعنی الان در این طرح از حالتهای رویایی و لطیفی استفاده شده ولی حالت زبر و خشن این دو کلمه یه تضاد ایجاد کرده.

بقیه مسایلی که دوستان اشاره کردن مثل مخفی موندن نوشته ها زیر لوگو و ... فکر نمیکنم خیلی مهم باشه. چون این نوشته ها اولا جنبه تبیلغاتی داره و لازم نیست حتما خیلی تو چشم باشه و در ضمن بازدیدکننده با ورود به سایت میتونه از موضوعات باخبر بشه.

در کل طرح خوبی زدی. موفق باشی

NaviD.R.R

Member
با تشکر از نظر همه دوستان.
راستش رو بخواین من خودم هم در ابتدا با رنگ آبی و خاکستری می خواستم این کار رو طراحی کنم ولی وقتی رنگ بندی اون کار رو دیدم زیاد جذبم نکرد چون از رنگهای مرده و سرد توش استفاده کرده بودم.
به خاطر همون این رنگ بندی رو استفاده کردم تا جذاب تر بشه. در ضمن در مورد خستگی چشم هم فکر نمی کنم زیاد چشمو خسته کنه چون مطلب خاصی تو سایت نیست فقط نمونه کاره.
بازم ممنون از نظره همه دوستان.

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
من ترکیب این دو رنگ رو با هم خیلی خوشم میاد ولی به نظرم یک بار جای این دو رنگ رو با هم عوض کن ببین چطور میشه؟
یعنی نارنجی بیاد جای قرمز.فکر کنم اونم خوب بشه.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
نوید جان به نظرم جفتشون خوبه ولی این لوگو N روی کارا هست و یکم نا فرمه لوگو رو ببری بالای اون نوشته ها چظور میشه؟

Saeed-masih

Member
به نظر منم هر دوتاش قشنگن ولی اگه بکگراند این رنگو بهش یه Pattern بدی زیبا میشه.

NaviD.R.R

Member
بازم ممنون از نظرتون.
من همون کاره اولی رو تصویب کردم. فکر کنم خوب باشه.
اون نوشته ها هم همون پشت خوبن چون نمیخوام صفحه اول زیاد شلوغ بشه تازه توضیحات در مورد کارها توی صفحات دیگه هست و اون نوشته ها معلوم هم نشه غیبی نداره.
بازم ممنون.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با همون کار اولت بیشتر موافقم منتها همچنان بر سر نظرات صفحه قبلم پافشاری میکنم!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا