جلوه های ویژه Navy Ocean Test

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همگی. امیدوارم حال همه خوب باشه.
سر یه پروژه سنگین مجبور به استفاده از قدرت های نرم افزار مورد علاقم، Houdini شدیم و بیش از پیش به قدرت این نرم افزار پی بردیم. به هر کسی که تو زمینه های جلوه های ویژه دستی داره پیشنهاد می کنم امتحانش کنه حتما، یه پکیج کامل از قابلیت های خیلی عالی و کاربردیه. و فوق العاده پروداکشنه این نرم افزار.
بگذریم، این یکی از تست های اولیه هستش که براتون گذاشتم خوشحال میشم دوستان ببینن و نظراشونم بگن.
مدل ناو یه مدل آماده هست که توی اینترنت پیداش کردم. سیمولیت کار هم چون فقط یه تست بوده زیاد سنگین محاسبه نشد و بیشتر سعی در انجام کامل پروسه اجرای همچین صحنه ای بطور کامل توی Houdini بود که ببینیم امکانش هست یا نه که شکر خدا تا اون حدی که می خواستیم به نتیجه رسیدیم. تو نمونه نهایی البته سیمولیت به مراتب سنگین تر و با کیفیت تر انجام شد و واقعا سیمولیت هر چی سنگین تر انجام بشه واقعا نتیجش زیباتر و جالب تر میشه و واقعی تر.
کل این تست از سیمولیت و رندرش گرفته تا کامپوزیتش توی Nuke نزدیک به سی ساعت زمان برده. که بیشتر زمانش مربوط به زمان رندر لایه ها و پس های مختلفش بوده.

در کل، امیدوارم که خوشتون بیاد.

پیوست ها

• NavyOceanTest05-02.mp4
    14.4 مگایابت · بازدیدها: 296
  • NavyOcean05-02.jpg
    NavyOcean05-02.jpg
    672.1 کیلوبایت · بازدیدها: 44

mo-hammad

Active Member
خسته نباشی ولی تو این فریم امواج (برآمدگی ها) هماهنگ هستند و کمی تصویر دریا حالت صخره مانند گرفته بخاطر این در حالی که میبایست پراکندگی ایجاد بشه

yas_d

Member
سلام امین جان چطوری دوست خوبم:rose:
آقا دیگه اسمت رو از Amin4D به AminHoudini باید تغییر بدی ها:)
خیلی‌ خوب شده می‌دونم اگه سیستم قویتری داشتی بهتر هم میشد کار کنی‌:wink:
فقط چنتا نکته به نظرم هس اینجا
اولیش اینکه احساس نمی‌شه که یک کشتی بزرگ داخل دریا هستش این حس می‌شه که یک اسباب بازی داره داخل آب حرکت می‌کنه
دومیش داینمیک آب هستش که وقتی‌ این کشتی داخل آب داره حرکت می‌کنه و آب‌ها رو کنار می‌زنه ارتباط زیادی بین این دو وجود نداره انگار ۲ لایه جدا هستن که به همدیگه ربطی‌ ندران:-?

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوب شده.ببین کف زیاد واضح نیست.به نظرم دوربین رو از کادر پائین به بالا میگرفتی که عظمت کشتی رو نشون بده. موج ها خیلی تکراری هست.می تونست بهتر باشه.بازه تکرار حرکت موج رو وسیعتر کن. با پلاگین هست یا خود نرم افزار شبیه سازی میکنه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام ، امین جان خیلی خوب شده ، من از مجید جان درخواست کردم بخش Houdini هم در سایت ایجاد بشه .
انشالله به زودی این بخش ایجاد میشه و اموزش های خوبی در موردش میشه گذاشت .

در مورد کار همونطور که گفتن دوستان یکم رندر ایراد داره .
من خیلی هودینی رو دوست دارم . سرعت و کیفیت عالی رو تحویل میده .

toyz

Member
احسنت به شما .
نکاتی رو که دوستان اشاره کردن که اگه رعایت بشه ، مطمئنا کار بهتری رو شاهد خواهیم بود .

جدیدترین ارسال ها

بالا