National Geographic Wallpapers

iranexplorer.net

Active Member
کاغذ دیواری های زیبا ...

کد:
ftp://ftp.netz.ru/KiN/14.06/The.Best.National.Geographic.Wallpapers.[by.KiN_www.netz.ru]_%231.rar

کد:
ftp://ftp.netz.ru/KiN/14.06/The.Best.National.Geographic.Wallpapers.[by.KiN_www.netz.ru]_%232.rar

a Truth Seeking

Active Member
آقا عكساي خيلي خيلي قشنگ و تميزي داشت اگر باز هم از اين عكس ها پيدا كردي من در خدمتم بازم دستت درد نكنه.

a Truth Seeking

Active Member
amir600 گفت:
a Truth Seeking گفت:
amir600 گفت:
اينا كه پسورد مي خواد...
نه Password نمي خواد راحت باز مي شه منظورت چيه؟
من وقتي با دپ شروع به دانلود ميكنم ازم يوزر و پس مي خواد
الآن خالي اوكي كردم شروع كرد به دانلود
نمي دونم والله براي من كه مشكلي نداشت راحت دانلود شد چيزي هم نخواست انشاء الله كه درست دانلود بشه.

Salar

Active Member
DAP رو بنداز آشغالی ببره....Internet Download Manager بهترین است. تست شده جواب 20

a Truth Seeking

Active Member
salar گفت:
DAP رو بنداز آشغالی ببره....Internet Download Manager بهترین است. تست شده جواب 20
آها دمت گرم سالارخان باباجون Internet Download Manager يه چيزه ديگس من هم از اون استفاده مي كنم تا حالا هم كه ازش راضي بودم و مشكلي باهاش نداشتم.

amir600

Active Member
a Truth Seeking گفت:
salar گفت:
آها دمت گرم سالارخان باباجون Internet Download Manager يه چيزه ديگس من هم از اون استفاده مي كنم تا حالا هم كه ازش راضي بودم و مشكلي باهاش نداشتم.
من كه خيلي وقته از دپ استفاده مي كنم تا حالا هم كه ازش راضي هستم حالا يه مدت آزمايشي از اين Internet Download Manager استفاده مي كنم ببينم چي ميشه...

جدیدترین ارسال ها

بالا