N 2
galagoola Active Member Jan 6, 2008 #2 هه هه ههه ههه این کارو قبل از این که خودت اینجا بذاری بقیه دیدن شهرام زحمت کشیده بود تو گالری کارهای 2 دی اینو گذاشته بود منم اینجوری با یو آشنا شدم تقریبن خیلی کاره قشنگیه تبریک فلن
هه هه ههه ههه این کارو قبل از این که خودت اینجا بذاری بقیه دیدن شهرام زحمت کشیده بود تو گالری کارهای 2 دی اینو گذاشته بود منم اینجوری با یو آشنا شدم تقریبن خیلی کاره قشنگیه تبریک فلن
[REZA] Member Jan 6, 2008 #3 آره تو گالری دو بعدی شهرام گذاشت اتفاقا بچه ها هم لذت بردن. ما نیز لذت میبریم........
alionline1366 Active Member Jan 6, 2008 #4 من اونجا هم حال کردم ولی اینجا بیشتر حال کردم چون صاحبش گذاشته خوشحالم به مجید آنلاین اومدی
NAKOOT Well-Known Member Jan 7, 2008 #5 سعید خوش اومدی به مجید آنلاین به خودت هم گفتم نظرم رو در مورد این کارت ... این کارت رو از بقیه کارات بیشتر دوست دارم منتظر اون گرگه هم هستم
سعید خوش اومدی به مجید آنلاین به خودت هم گفتم نظرم رو در مورد این کارت ... این کارت رو از بقیه کارات بیشتر دوست دارم منتظر اون گرگه هم هستم
AhadGD Well-Known Member Jan 7, 2008 #6 بازم کارتون در خلق شخصیت ها عالیه ... خیلی خوب شده ... موفق باشی.. بای
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jan 8, 2008 #7 کار خیلی خوبی شده. شما فقط دیجیتال پیتینگ کار میکنی یا با دست هم طرح میزنی؟