بی بی کد my salon

Mj

Well-Known Member
بابا ایول داری دوسته من
خیلی خونه ی شیکی شده ، قشنگه
خسته نباشی

Hamed

Active Member
سلام
نه معلومه كه با زوقي حال كردم باحاله
فقط چندتا سوال
1 - اين نمونه پاركته چه شركتي يا همينجوري گذاشتي؟؟؟
2 -اينخونه تو تهرانه كجاست؟؟؟
نقدم رو عكس اما كامل نيست ولي خوب گوياست

آخرین ویرایش:
ممنون از لطف تمام دوستان.من رشتم معماریه و هر از چند گاهی یه 3d تمرینی میرنم.این کار اجرا نشده ولی قابل اجرا هست.

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
سلام خسته نباشی
کار رو دوس داشتم به جز زاویه دوربین
کادر موربی که انتخاب کردی یکم چشم رو اذیت میکنه

موفق باشی

*farshid*

کاربر VIP
کار خیلی خیلی خوبی شده ... در حد تاپ گالریه

این رندر یه رندر هنریه
فقط یه مورد به چشم میاد اون هم روشنایی آسمونه
تو کارای قبلیت آسمون رو کاملا سفید در نظر میگرفتی الان چطور شد یهوووییی تغییر موضع دادی؟
آسمون باید روشنتر از اینه باشه که تو رندرت دیده میشه
دلیلشم خودت میدونی
فضای داخل به نسبت فضای خارج خیلیییی تاریکتره
دوربین برای شرایط روشنایی 500lux تنظیم شده ولی روشنایی آسمون به 10.000lux هم میرسه
پس منطقی تر اینه که آسمونت روشنتر از اینااا دیده بشه

سقفی که روی لانه زنبوری سوار شده هیچ چفت و بستی با سازه نداره
دیوار خیلی بیتفاوت از کنار تیر رد شده که باید زیرش باشه
ولی چون کارت هنریه ایرادات بالا بهش وارد نیییییسسسسست :wink:
متریال دیوار و کفتم خعلیییی جیگر و خوب شده
خوشم اومد

*farshid*

کاربر VIP
سلام
نه معلومه كه با زوقي حال كردم باحاله
فقط چندتا سوال
1 - اين نمونه پاركته چه شركتي يا همينجوري گذاشتي؟؟؟
2 -اينخونه تو تهرانه كجاست؟؟؟
نقدم رو عكس اما كامل نيست ولي خوب گوياست

حامد جون سلام
یه نقدی بنویس که یه چیزی یاد بگیریم
همه نویز و گوشه ی پارچه و .. رو میبینن
تو که تو کار اجرایی یکم فنی تر نقد کنی بهتره... من به شخصه خعلی دوست دارم ازت یاد بگیرم

آخرین ویرایش:

3D Art

Member
درود دوست من
دورد فرشید جان و آقا حامد گل
خیلی خوب شده رندرت ولی ...
پرده وقتی که آفتاب بهش میخوره باید سایه پنجره روش بیوفته پس برای این کار باید از متریال 2side استفاده کنی
پارچه رو اول با subsample پایین و offset پایین sim کن وقتی افتاد روی جسم stop کن بعد باsubsample و بالا و offset پایین ... تا ریل تر بشه
متریال کتابخونه خوب نیست نه تکسچرت نه .... glossy زیادی هم داره و به همین دلیل نویز بیشتر...
حامد جان این لمینت رو میتونید توی سمپل های brabus ببینید که توی ایران هم هست ولی گرون تر هست

Hamed

Active Member
سلام
افشين جون و فرشيد جون خوبيين بابا چوب كاري ميكنين...:)
1 - اولين و گنده ترين ايرادش نداشتنه قرنيزه بابا حالا به قوله افشين لمنيت كه گذاشتي آب از لاي درزا بره تو تمومه همش باد كرده مگه اينكه از نوعmamut متري 45 الا 50 هزار بزاره حالا اين ماكري هم كه افشين ميگه( brabus )رو من نديدم متري چنده افشين؟؟؟چون ماموت نوع چوبه قديميش تو آشپزخانه با شلنگ روشو ميشورن آخ نميگه...
2 - آخه تير آهن روي سقف كار شده هم از نظر طراحي سنگينه دركش برا طرف تو نشيمن هم بار سنگين رو سازه...(ميفهمم مدرن يعني چي:green:) حالا اگر روش رابيس بكشي يه نور مخفي يه حركتي يه رنگ آميزيي...
3 - اون ديوار سيمان به نظر ميآد طبعش سرد و سخته چرا اين متريال شده مثله بدنه برج ميلاد البته اين سفيدشه البته من بتنه اين جوري مشبكم ديدم(ابعادشم سفارشي ميشه خريد)
4 - من معذرت ميخوام ولي اين طراحي خيلي خاصه شايد براي كار مكس زيبا باشه ولي كسي اينجا زندگي كنه مثله يه گنجيشك تو قفس دق ميكنه...ارتفاع پنجره از زمين و بالا رو ببين كرديش مثله يه قاب عكس ديواري...
5 - راستي اگر يكم فكر كني آهن رو سوراخ كني اولا جاش ميمونه دوما بجايي خورده گچ خورده آهن ميريزه رو زمين
كلا براي زندگي جايي باحالي نيست

ولي مكسش قشنگه و كلا بازم خسته نباشي:rose::rose::rose:

علي علي

ممنون که نظر دادید تا اونجایی که نقدها سلیقه ای نباشه نقد هارو می پذیرم ولی از لحاظ انتخاب مصالح و رنگ و ... شرمنده هستم چون همینطور که از اسم کارم معلومه این یک فضایی هست که من دوس دارم داشته باشم ممکنه برای 99% مردم قابل قبول نباشه ولی من این فضا رو خیلی دوس دارم بازم ممنون که نظر دادین.

Hamed

Active Member
سلام با نظرت موافقم منم فقط نقد كليش كردم قصد ناراحت كردن نبوده...:cry::cry::cry:

Farrokh

Active Member
کار خیلی خوبی شده به نظرم

یکم آچار کشی بشه واقعا عالی خواهد بود

متریالا
تناسبات مدلا

زاویه دوربین
اتقال اون کابل یا عناصر ضربدری به تیر آهن یکم جزئیات داشته باشه
تیر آهن های کناری یه مقداری از دیوار فاصله بگیرن که سایه بندازن خوشکل تر بشه

عکس بک گراند اکسپوز بشه تا حس بهتری داشته باشه

متریال پارچه ها هم یو وی بشه

یک مقداری هم نور رو بچرخون که بیاد روی فور گراند و زمین رو از لختی در بیاره