هادی اتاقت رو چقدر مرتب کردی!! بالاخره نظم رو یاد گرفتی.ما هر وقت اومدیم دیدم تو اتاقت شتر با بارش گم میشه!!!!
1- دیوار بیرون تکسچرش ضعیفه.یعنی اندازش کوچیک بوده به یه سطح بزرگ دادی.بامپ و Displace هم تو زیاد معلوم نیست
2-مشکل همشگی کارهات. کنتراست یعنی تضاد بین سیاه و سفید کمه. تو کارهای Arch interiors پکیج Evermotionکه بهت دادم ببین.نباید از کنتراست بالا فرار کنی.
3- برای نور روز Color map مناسب Exponential و برای شب Reinhard.
4- یه مقداری تو تنظیمات رندر Saturation رو کم کن که مثلا قرمزی فرش تو سقف کمتر دیده بشه.
5- متریال فرش خوب نیست.
6- عکسهای روی دیوار تناقص دارن! یه عکس فشن اینور اتاق و یه عکس بی کلاس اونور!.
7- متریال کمد دیواری خوب نیست
8- تابلوها انگار تو فتو شاپ به کار اضافه شده.انگار یه جوری جسپوندی به کار.لازم نیست حتما حتما 100 دنیای واقعی رو شبیه سازی کنی.می تونستی برای اینکه بهتر باشه تو قاب بزاری یه شیشه هم روش.اگه عکسه معمولا از مجله ای چیزی گرفتی .که 90 درصد شون کاغذ گلاسه و براق هست.ولی عکسهای تو....!!!!
9- نورت ساعت چنده؟ فکر نکنم نورت مثل اتاق واقعیت باشه.چون مسیر قبله خونتون با این نور پردازی که هست تناقص داره.صبح چنین نوری داشته باشی باید یه مقداری ته رنگی آبی توش باشه.
اگه بخوای شبیه سازی 100٪ بکنی باید تمام تکسچرهای کثیف رو توش لحاظ کنی.برو تو کارهای Ever motionببین.معمولا یه تیکه جوراب لباس روی تخت یه جوری نشون میدن مثلا اتاق بهم ریحته و این چیزا.
شرکت به این بزرگی دیوانه نبود که این فایلها رو در اختیار ما گذاشت.گذاشت بریم ببینیم باهاش ور بریم متوجه بشیم از چه تکنیکهایی استفاده شده! سراغ این کارها نرفتن و بررسی نکردن رو خواهشا به اسم تقلید دزدی یا این چیزا نزارین! یاد گرفتن از این کارها بهتر از اینه که ادعا بکنیم ما رو پای خودمون وای می ایستیم و همیشه کارهامون تو یه سطح باشه!
من کارهام تو سایت هست.همه می تونن برن ببینن.خودم به مجموع کارهام بی تعارف از 10 نمره 4 هم نمیدم.اما تلاش می کنم و میرم دنبالش و سعی می کنم یاد بگیرم.اونهم از مرجع درست و حسابی که تو وی ری و معماری از Ever motion قوی تر نیست.
انصافا چقدر روش وقت گذاشتی.کارت مثل این میمونه که تا بالای نردبون بری روی پله آخر بگی خسته شدم همین خوبه.بعدشم....!!!
مدل سازی و این کارهارو انجام دادی.به کم وقت بیشتری روی تنظیمات رندر میذاشتی.(البته فکر کنم 60 تا 80٪ رو از Arch model گرفتی!)
اگه تند رفتم چون کارهات برام مهمه.و اگر نه منم میگفتم چقدر خوب کار کردی.آفرین.یه وقت دست نزنی بهشا!جیزه!همین عالیه.