سلام به همه............کار جدیدم برای رندر و تمرین طراحی.............. it.................................3dsmax.......vray...............adobe PS & AE
پیوست ها
آخرین ویرایش:
ممنون فرشید جان از نظرات کاملت........................اولا........ .............فارسیش کرذم.........................دوما آقا منظورت از فیلترینگ کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟AA منظورته..................آقا من متریالارو مثل همه میسازم................نمیدونم این کنتراست بالای من شاید باعثشه...............شاید............... ................در مورد هوا هم اگه یادتون باشه یه کار زده بودم sky villa رندر روزش خیلی روشن شده بود و بد میخواستم تو آفتاب کلی کارمو ببینم و گرنه در جریان هستم.....................و دیگه اینکه اون گیاهه که اونجوری دیده میشه اصلا مپ نداره.....اون low poly هست برای کارای سنگین....................انصافا تو این کار خیلی درخت و گل و بلبل دارم........................نمیدونم چرا این کنتراست بالای من اینقد منتقد داره میدونین من شدیدا تحت تاثیر کارای alex roman هستم.......................اگرم دیده باشین همه کاراش کنتراست بالا و خیره کننده ای داره (اگه من راهمو کج میرم و تقلید مسخره میکنم یا درست اصولو رعایت نمیکنم بهم بگین خب)................کار میزارم اینجاکه یه چیزی یاد بگیرم...................همه هم میدونین من حتی نصف نصف تجربیات خیلی از بچه های قوی اینجارو ندارم......................یه آماتور بدبخت......بیچاره....................د رگوشه ای از قزوین......))))))))))) ..............حالا چرا هیشکی از معماری کار حرف نمیزنه؟؟؟؟؟؟..........خودم طراحیش کردم...........................چرا اونموقعکه سالک رو الگو قرار دادم شده بود لینک داغتر از آش.....................اما الان...............................بگذری� �.................خلاصه اینکه عاجزانه تقاضای کمک و همیاری دارم.......................................... .......چه درمورد طراحی کارهام........و چه رندر ها................