بی بی کد my house

hamed max

کاربر فعال
سلام به همه............کار جدیدم برای رندر و تمرین طراحی.............. it.................................3dsmax.......vray...............adobe PS & AE

پیوست ها

• c3 f.jpg
    c3 f.jpg
    359.8 کیلوبایت · بازدیدها: 79
  • c2.jpg
    c2.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 122
  • c4 f.jpg
    c4 f.jpg
    467.6 کیلوبایت · بازدیدها: 106
  • c1.jpg
    c1.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 103
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.انجمن فارسی هست.فارسی بنویس :rose:
حامد جان با یه کارخوب دیگه اومد.
اول بگم توی بحث فوکوس خوب عمل شده.اما به نظرم یه مقداری افراط شده و این رندرها میطلبه که حتما سابدیوایز بالایی در نظر بگیری
رنگ چوبش خیلی تند شده.به نظرم باعث شده چوبش نویز بگیره و منطقی نباشه.
اما چمن و درخت ها نمره 10 از 10 رو میگیره
چمن ها رو با itoo forest ساختی؟ خیلی خوب میسازی.مولتی اسکاتر بعضی اوفات واقعا بی شعور میشه.
موفق باشی

hamed max

کاربر فعال
Ahmad Kouti.....................................ممنون از نظرت.........................خودم دوست داشتم کارم کنتراست بالایی داشته باشه.....................

عارف جان در مورد اون چوبه ...........واقعا خودم هم رنگشو هم نوعشو دوست داشتم که اینجوری بشه............در مورد زبان از تنبلی بود( هرچی تو فروم های دیگه نوشتم کپی کردم اینجا).................................چمن ها رو هم طبق معمول با advanced painter ساختم همین

*farshid*

کاربر VIP
سلام ... اولا که پست اول رو فارسی کن .
کار خوبی شده ...خسته نباشی
در مورد رندری که از چمنا گرفتی ... سوژه اصلی ساختمونه برای ارائه باید فوکوس رو ساختمون باشه ... البته به عنوان کار تمیرینی قابل قبوله
فیلترینگ کار خوب نیست ....فیلتر نرم تری باید استفاده کنی ...
آف اسکرین کارت خوبه و محیط کامل به نظر میرسه
نمیدونم مترال ها رو چجوری میسازی و نمیتونم نظر بدم ... ولی چیزی که به ذهنم میرسه اینه که دیفیوز مپ متریال خیلی خیلی به چشم میاد ... انگار متریال هیچ رفلکتی نداره و فقط یک بافت دو بعدی روش سوار شده (در مورد چوب و بتن) اگه امکانش هست متریالشون رو اینجا بذار ببینم ...مرسی
در مورد برگ ها و چمن هم فکر کنم اوپسیتی مپ لود نشده چون به جای فرم برگ هندسه لوزی جیومتری دیده میشه ... البته زیاد به چشم نمیاد
و در نهایت اگه قرار باشه فقط یک حالت نور پردازی رو برای رندرت انتخاب کنی سعی کن یک تایم خاص از شبانه روز رو در نظر بگیر ... ساعت 10 صبح 2 و ... ساعت های مناسبی نیستند ... عکاس های حرفه ای همیشه سعی میکنن سوژه رو در افقی ترین حالت قرار گیری خورشید شکار کنن ... مثلا صبح الالطلوع یا غروب و حتی هوای گرگ و میش! (البته این وحی منزل نیست ولی من سعی میکنم رندر روز با آسمون صاف رو جز اولیت های اول قرار ندم)

آخرین ویرایش:

hamed max

کاربر فعال
ممنون فرشید جان از نظرات کاملت........................اولا.....................فارسیش کرذم.........................دوما آقا منظورت از فیلترینگ کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟AA منظورته..................آقا من متریالارو مثل همه میسازم................نمیدونم این کنتراست بالای من شاید باعثشه...............شاید...............................در مورد هوا هم اگه یادتون باشه یه کار زده بودم sky villa رندر روزش خیلی روشن شده بود و بد میخواستم تو آفتاب کلی کارمو ببینم و گرنه در جریان هستم.....................و دیگه اینکه اون گیاهه که اونجوری دیده میشه اصلا مپ نداره.....اون low poly هست برای کارای سنگین....................انصافا تو این کار خیلی درخت و گل و بلبل دارم........................نمیدونم چرا این کنتراست بالای من اینقد منتقد داره میدونین من شدیدا تحت تاثیر کارای alex roman هستم.......................اگرم دیده باشین همه کاراش کنتراست بالا و خیره کننده ای داره (اگه من راهمو کج میرم و تقلید مسخره میکنم یا درست اصولو رعایت نمیکنم بهم بگین خب)................کار میزارم اینجاکه یه چیزی یاد بگیرم...................همه هم میدونین من حتی نصف نصف تجربیات خیلی از بچه های قوی اینجارو ندارم......................یه آماتور بدبخت......بیچاره....................درگوشه ای از قزوین......:)))))))))))) ..............حالا چرا هیشکی از معماری کار حرف نمیزنه؟؟؟؟؟؟..........خودم طراحیش کردم...........................چرا اونموقعکه سالک رو الگو قرار دادم شده بود لینک داغتر از آش.....................اما الان...............................بگذریم.................خلاصه اینکه عاجزانه تقاضای کمک و همیاری دارم.................................................چه درمورد طراحی کارهام........و چه رندر ها................

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
منظورم همون aa filter بود بله...
در مورد معماری کار ... ما در کل در مورد معماری نظر نمیدیم مگر اینکه صاحب اثر درخواست کنه یا طرحش نکته جالب عجیب و جنجالی داشته باشه.
در مورد معماری کار ... به نظر من در شرایط کنونی که معماری مملکت شده کنار هم چیدن چند تا حجم نا مانوس با ترکیبی درهم و بدون تناسبات و ... این طرح شما طرح خوب و قابل قبولیه.

hamed max

کاربر فعال
ممنون فرشید جان................................آقا فیلتر کارم vray sinc filter هست و 3.5.......................کمه؟؟؟؟؟ یا فیلتر دیگه ای بزارم؟؟؟؟؟؟...............................ممنون میشم دوستان کمک کنن............:))))))))))))))))))))))

darklight

کاربر فعال
ممنون فرشید جان از نظرات کاملت........................اولا........ .............فارسیش کرذم.........................دوما آقا منظورت از فیلترینگ کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟AA منظورته..................آقا من متریالارو مثل همه میسازم................نمیدونم این کنتراست بالای من شاید باعثشه...............شاید............... ................در مورد هوا هم اگه یادتون باشه یه کار زده بودم sky villa رندر روزش خیلی روشن شده بود و بد میخواستم تو آفتاب کلی کارمو ببینم و گرنه در جریان هستم.....................و دیگه اینکه اون گیاهه که اونجوری دیده میشه اصلا مپ نداره.....اون low poly هست برای کارای سنگین....................انصافا تو این کار خیلی درخت و گل و بلبل دارم........................نمیدونم چرا این کنتراست بالای من اینقد منتقد داره میدونین من شدیدا تحت تاثیر کارای alex roman هستم.......................اگرم دیده باشین همه کاراش کنتراست بالا و خیره کننده ای داره (اگه من راهمو کج میرم و تقلید مسخره میکنم یا درست اصولو رعایت نمیکنم بهم بگین خب)................کار میزارم اینجاکه یه چیزی یاد بگیرم...................همه هم میدونین من حتی نصف نصف تجربیات خیلی از بچه های قوی اینجارو ندارم......................یه آماتور بدبخت......بیچاره....................د رگوشه ای از قزوین......))))))))))) ..............حالا چرا هیشکی از معماری کار حرف نمیزنه؟؟؟؟؟؟..........خودم طراحیش کردم...........................چرا اونموقعکه سالک رو الگو قرار دادم شده بود لینک داغتر از آش.....................اما الان...............................بگذری� �.................خلاصه اینکه عاجزانه تقاضای کمک و همیاری دارم.......................................... .......چه درمورد طراحی کارهام........و چه رندر ها................

سلام.
شرمنده که من نظر میدم شاید قد و قوارم در این حد و حدود نباشه ولی خوب یه چیزی ب نظرم رسید گفتم که بگم. (نقش عمله رو در دعوای مهندسین دارم)
اون آقایی که معرفی کردی (الکس رومن) توی گوگل کارهاش رو دیدم و نکته اساسی برای کنتراست بالاش که طبیعی به نظر میرسه و قابل قبول می کنه کار رو اینه که زاویه عکس ها همیشه جوریه که انگار عکاس وایستاده توی یه محیط تاریک که کاملا از پشت محصوره و نور نمیاد و منبع نوری همونیه که توی تصویر دیده میشه که همون آسمونه. اونم با نور غیر مستقیم (یعنی اصلا نور فیزیکی مستقیم کارهارو روشن نکرده بلکه نورها بر اساس بازتاب تو محیط پخش شده) برای همین هم طبیعی به نظر میاد که محیط عکاس که تاریکه (برای حالت چشم که در محیط تاریک هستش) و محیط روبروش که نور غیر مستقیم و کم خورده و منبع نور مثلا آسمون که به علت قرارگیری عکاس در تاریکی٬ چشمش اونجارو اوربرایت می بینه و نور فیزیکی هم نیست بلکه خودش هم نور آبی آسمونه در نهایت به همچون کنتراستی بیانجامه. خلاصه اون کنتراست بالا محصول نور به شدت کم و تنظیمات دوربین برای نور کمه.
البته این نظر من بود و چیزی که دیدم این حس رو داد. اما کارهای شما یه محیط عادیه (برخلاف کارهای ایشون که محیط رو برای زاویه عکسش تنظیم کرده) که یه زاویه عکس رو انتخاب کردی و بعد کلی بهش کنتراست دادی و دور صفحه رو هم سیاه کردی. بازم میگم سیاهی دور صفحه کارهای آقای رومن به خاطر محیط تاریکی هستش که عکاس توشه.
بازم شرمنده از روده درازی چون من نه عکاسم نه نقاشم نه معمارم و تازه سه ماهیه وارد دنیای ۳دی شدم.

البته یه نکته دیگه رو هم یادم رفت بگم اونم زمان روز برای عکس هاشه مثلا حدود ۱۵ دقیقه به غروب کامل یعنی وقتی که خورشید تو آسمون نیست ولی آسمون هنوز از نور خورشید روشنه. تو این زمان نور کمه و به خاطر همین عنبیه چشم گشاد میشه و به همین دلیل کنتراست بینایی زیاد میشه.......(چی گفتم ...!!! :)) در کل لپ کلام اینکه ایشون برای این که کارش کنتراست باشه دلیل رو توی عکس گذاشته ولی شما کارت برای کنتراستش اصلا دلیلی نداره.....

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا