بی بی کد my green villa

درود حامد
یکی از بهترین کارات شده به شدت عالیه تقریبا یکی دوتا مشکل کوچولو داره اونو برطراف کنی یکی از بهترین کارا میشه
دیدت نسبت به طراحی خیلی بازه
من الان متوجه نمی شم ساعت چنده سایه ای درختا مثل ظهر نیست ولی نور حجمی مثل ظهره باز نور داخل ویلا روشنه مثل بعد از ظهر
افکت اوربرایت روی درختا تقریبا زیاده و واسه این آب و هوا به کار نداره
آبی بودن اتمسفر توی ظهر باید تو سایه هات دیده بشن یکم هم کار شارپ شده
این مشکل های کوچولو برطرف شه بینظیر میشه کارات و یکی از کارای مطرح می تونه باشه

hamed max

کاربر فعال
ممنونم pakzad_saeedو همينطور از بقيه ي دوستان..................از نگاه خوبت به کارم ممنونم...............ايشالا با کمک بقيه بهتر هم ميشم..........اينکه چراغ ها رو روشن کردم و نور و افکت ها هم زياده فقط ميخواستم يه حالت حماسي و ويژه که مد نظرم بود در بيارم...........................اينجور کاراي عجيب رو دوست دارم...............گذشته از اين من اين کارو خيلي سريع انجام دادم و ديد اصليم به سمت حالات درختها و سنگها بود............

arman_kad

Member
من فکر کنم از sharp در فتوشاپ استفاده کردی ؟ و خیلی زیاد درسته ؟

یکم!! ( یکم که نه) نویز کار بالا رفته

به نظر من یه فیلتر blur بزار رو کار خیلی بهتر میشه شاید مشکل نور که سعید خان گفتن هم با blur برطرف شه

dr.hashemi

کاربر فعال
ميشه يه توضيح راجع به پلاگين هاي مورد استفادت بدي و اينكه چمن ها و صخره تكسچر هستند؟
و يه تو ضيح كلي براي زمان رندر و مدت مدلسازي . . .
ممنون

Mehran coyote

Well-Known Member
کارت خیلی خوشگل شده از نظر معماری هم عالیه معلومه روش زحمت کشیدی
نظرات سعید رو قبول دارم نورت رو بیشتر تنظیم کن
همه ی کارات شارپ هستن اگه میتونی یکم تغییر توی نحوه ی پست پرو کردنت یا تنظیمات رندرت بده که از شارپ بودن در بیاد

خسته نباشی

KHURSHID

کاربر فعال
سلام کارت عالیه تبریک میگم واقآ لول کارت بالاس از اون سایه ای که پشت پنجره های مشکب اتاق افتاده خیلی خوشم اومد
راستی اون هاله های نوری که از لابلای درختا اومده رو با چی زذی؟ میشه توضیحی آموزشی چیزی معرفی کنی؟

hamed max

کاربر فعال
از همگی دوستان ممنونم................در مورد پلاگین ها از چندتا استفاده کردم.....itoo forest lite.........rock generator............advanced painter...............تمامی چیزهای توی صحنه آبجکت هستند و چیزی توی فتوشاپ اضافه نشده...........فقط پست پروداکت تو فتوشاپ بوده واز.....magic photo looks 2....استفاده کردم.........افکتهای نور حجمی و....تو فتوشاپ وباچندتالایه درست شده..............برای معرفی مرجع خوب برای اطلاعات بیشتر به سایت ......ronenbekerman.com......مراجعه کنید..........درکل از نظراتتون ممنونم.........

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام حامد جان.شاید بالای 5 بار میخواستم روی کارت بیام یا نت قطع میشد یا سیستم قاط میزد.شرمنده دیر خدمت رسیدیم.
بسیار کار با ارزش و شایسته ای شده
مدیریت تکسچر ها و شیدر ها تقریبا بی عیب هست
جدا چطوری طراحی میکنی چنین چیزی رو...یعنی هیچ عکسی شبیه ندیدی؟ خیلی سخته آخه
خیلی حجم ها قشنگ شده
اما چیزی که کارو خیلی متمایز کرده به نظرم قدرت توی محیط سازی هست.
سنگ ها که گفتی عالی هست.خواهشن لینک دانلود اسکریپت یا پلاگینش رو بزاری خوب میشه.
itoo forest مثل مولتی اسکاتر هست؟ چه فرقی میکنه؟
سنگ ها کامل شده.کامل
پست پرو هم قوی شده.آفرین
یه خورده چمن ها واقعی نشده.به نظرم از آرشیو خیلی حرفه ای hq grass mentor استفاده بکن.خیلی معرکه هست.
با مهران موافقم.کار زیادی شارپ شده.چیزی که خیلی ها بهش بی توجه هستیم فیلتر anti alis هست.بعضی اوقات روی area خیلی کار توپ میشه.چون چشم ما هم یه مقداری درصدی بلور میکنه همه چیز رو.vray sinc box هم خوب هست.
به کارت از 10 میشه 9.5 داد.نظر متخصص ها مهم هست .

hamed max

کاربر فعال
از همگی ممنونم.......................مخصوصا عارف عزیز......................!!!!عارف جان خب یه فضایی تصور میکنم بعد یه اسکیس اولیه ازش میکشم و فضاهامو هم بصورت لکه گذاری اولیه در نظر میگیرم و بعد میرم تو کار................!!!!همین.........البته کارهای خارجی و معروف زیاد نگاه میکنم..........اما کپی نمیکنم........سایت www.archdaily.comمرجع خوبی برای معمارها و دانشجوهای معماریه................در مورد پلاگین ها هم حتما میذارم.............بزودی..........!!!!!پلاگینitoo forest هم یه پلاگینه که مثل وی ری پروکسی عمل میکنه.....چطور؟؟؟؟؟؟وقتی یه درخت با حجم مثلا 70مگابایت رو مرج میکنم به سکانس با این پلاگین همون درخت رو با این پلاگین به هر تعدادی که میخوای زیاد میکنی بدون اضافه شدن حجم کار..............واقعا عالیه توصیه میکنم استفاده کنی.............چمن ها رو هم........چی بگم؟؟؟؟؟؟بسوزه پدر فقر...................!!!!!!!جز این چمن ها چیز دیگه ای ندارم.......ه ه ه ه ه.............در مورد فیلتر هم از vray sincاستفاده کردم...............خودم میدونم تو پست پروداکت زیادی شارپ شد......................در کل هم از عارف و هم از همه ی بچه ها بابت نظراتتون ممنونم.......................every design has a story

جدیدترین ارسال ها

بالا