بی بی کد My dream

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.
این کار رو واسه دل خودم زدم.
البته بیس کار یه طراحی داخلی بود برای آتلیه عکاسی
اون کار رو تحویل دادم و بعئ بخاطر علاقه ای که به کار با بتن دارم و آرزومه یه روز خونه ای داشت باشم که با بتن بتونم توش کار کنم این طرح رو واسه دل خودم زدم.
اول برای اون دسته از دوستانی که اطلاع ندارن بگم که در معماری مدرن به کرار از بتن استفاده میشه و بسیار شیک هم هست .علاوه بر اون عایق گرما و سرما است.تقریبا از بین نمیره و مستحکمه.. اگه براق بشه یعنی بخوبی صاف شه بسیار زیبا و شیکه.
قابلیت رنگ پذیری هم داره.
این کار هم همه قسمتهای کف و دیوار و سقف از انواع بتنه با رنگهای مختلف.
مواد لازم:
3d max 2012
vray 2
photoshop
nick softwer
مدت زمان رندر اول 7 ساعت به خاطر اینکه از اوتو گریس استفاده کردم و درست تنظیم نشده بود.

پیوست ها

• 002.jpg
    002.jpg
    657.4 کیلوبایت · بازدیدها: 91
  • 001.jpg
    001.jpg
    728.1 کیلوبایت · بازدیدها: 115
  • 004.jpg
    004.jpg
    907.7 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • 003.jpg
    003.jpg
    735 کیلوبایت · بازدیدها: 60
آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
به نظر میاد زیادی از nik استفاده کردی حتما تجدید نظر کن یه سری موردهای کوچیک هم هست که اون بماند

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا فارسی بگیئ نیک کیه؟ زنبور عسله؟ کاره قشنگی شده. البته این بتون رو من تاحالا تو کار داخلی و خارجی ندیده بود. بیگانه هستش یکمی. بعد این شیشه نداره؟! شیشه بزاری بعد اون منظره پشتش طبیعی تره. اگر هم شیشه داره اصلا معلوم نیست یا چشمای من نمیبینه.

maxpin206

Well-Known Member
سلام
کار زیبایی است در عین زیبایی اشکالاتی نیز داره
بکگراند یا همون فضا سازی بیرون جالب نیست نه درخت مناسبه نه چمن ها به این بزرگی
سقف و کفم نمی دونم باچی کار شده
تو مکتب پست مدرن یا فرانو گرایی خلق هر شکل جدید اشاره شده ولی نه نا همگون با فضا که مثلا میشه به تابلو رو lcd و کتابخانه
اشاره کرد که هماهنگ با فضا نیستن
شاید خیلی هم زیبا باشن
موفق باشی

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی علی
خوشگل شده
یکم خیلی عکسو تیره کردی :دی
اگه بتن هم براق بشه فک نکم همچین رفلکتی داشته باشه ها ؟!!!
عکس بیرون اصلا جالب نیست
یو وی سقف هم انگار کش اومده تو یکی از رندرها
مبله هم جالب نیست فقط چند تا باکس که روی هم چیده شده
تو که میخوای صحنت رویایی بشه یه مبلی بزار که هم راحت باشه هم رویایی

اگه وقت داری بازم روش کار کن چون کارایی که ادم واسه دل خودش میزنه خیلی خوشگل میشن :rose:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام

نویز ترکونده ------ بعدش اون تابلو نقاشی ون سان داداشم انگار تابلوش با دیوار فاصلش زیاده که اون سایه به اون مقدار پشتشه؟ ----------------بتن سقف اینقدر براق مگه میشه یا من فکر می کنم زیاد براقه ورف داره؟ یا یه کاغد دیواری با طرحه بتن هسته ؟

بعد یه چیزه دیگه اون قسمتی که اونجایه پنجره یا بازشو ؟ انگار شبیه یه ال سی دی بزرگ شده که داره فیلم نشون می ده اگه همون جا فقط یه عکس فیلم بزاری معلوم می شه

رنگ های خاکستری فضا رو خفه و رنگهای سیاه فضا رو کوجیک نشون می ده اینا برا رندر سمته راستی بوود

تو رندر چپیه نور از کدوم طرف می زنه اون ته یه جور سایه اینور یه جور دیگه (منظور جهت تابش نور)

طرحه جدیده که ال سی دی رو می زارن پشته مبل طرف باید بر گرده خیلی جالبه فقط یه کم گردنش درد می گیره ولی ارزششو داره تلویزیون نگاه می کنه که مگه نه؟

اینا نقد های من بوود ناراحت نشو دیگه نقده دیگه

sasan irani

Well-Known Member
خسته نباشی عزیز
1-به نظر من بگراند کار اصلا مناسب نیست چمنها خیلی بزرگن
2-به قول دوستان من شیشه اگه داره حس نکردم شیشه رو
3-رفلکت بتن که رنگ قرمز داره خیلی زیاده براق شده
4-مبلمانش خوب نیست متریالشم مناسب نبود یعنی نداشت
5-متریالی که به میزها دادی انگا نویزشون 1کم زیادیه کار خیلی زبر شده
با این حال دستت درد نکنه خسته نباشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ آها به این میگن کار...
خیلی کار خوبی شده.
طراحیش دوست داشتنی شده.استفاده مناسب از فرم های مکعبی ، پر و خالی های قشنگی رو بوجود آوردی
رنگ بازی خیلی قشنگ شده.رنگ بتن طوسی هست و این امکان رو میده که هر طیف رنگ رو باهاش ترکیب کرد.با چندتا رنگ قرمز قرنیز کف و سبز بیرون باهم ترکیبات قشنگی شدن.
اما توی جا نمایی اتاق زیاد خوب عمل نکردی. تلویزیون پشت مبل افتاده،
رندر تمیز نیست.انگار مدیریت روی نویز نداشتی.نویز فقط با یه گزینه anti alissing بر طرف نمیشه.باید توی شیدرهای سابدیوایز رو دست بالا گرفت.توی منابع نور هم همینطور
اندازه تکسچرهات مثل سقف بزرگ شدن و دون دون شده. و این خوب نیست.
توی پست پروداکشن افراط شده و فضای سفید سیاه داری توی کارت.باید طوری کنتراست بازی کنی توی تاریکترین و روشن ترین نقاط تصویر دیتیل دیده بشه.سیاه مطلق و سفید مطلق خوب نمیکنه کارو
بعضی از تکسچرها مناسب نیست.مثلا تکسچر خوبی رو برای میز انتخاب نکردی.توی آرشیو siger shader چوب های خیلی خوب هست.
انتخاب زاویه ها خوب شده.اما زیادی لنز واید شده.چشم انسان تقریبا حدود 40 تا 45 هست.یه جور کار کن یا دوربین رو طوری بده که لنز 40 باشه.
کارت نسبت به کارای قبلیت خیلی ترفی داشت.بتن بازی خوبی شده.
از دوستانی که زحمت نقد کار رو به خودشون میدن هم کمال تشکر رو دارم

ALI_TAKHTI

Active Member
از همه بچه های گس سایت ممنونم.همه ایراد ها وارده. همه رو بجون میخرم. به هر حال ما آماتور هستیم و داریم پیش اساتیذ درس پس میدیم.
چشم تا میتونم ایرادهارو بر طرف میکنم.

ALI_TAKHTI

Active Member
از همه بچه های گل سایت ممنونم.همه ایراد ها وارده. همه رو بجون میخرم. به هر حال ما آماتور هستیم و داریم پیش اساتید درس پس میدیم.
چشم تا میتونم ایرادهارو بر طرف میکنم.

NNumber_one

Member
ایده جالبی هست در مورد طراحی کاش یه فکری در مورد ارتباط اون باغچه با فضای خونه و جلوگیری از کثیف کاری احتمالی میکردی
در مورد رندر هم رفلکت سیمان یکم غیر عادی هست و شبیه سرامیک و سنگ براق شده. در کل خیلی خوشم اومد از ایدش. ممنون

ALI_TAKHTI

Active Member
ایده جالبی هست در مورد طراحی کاش یه فکری در مورد ارتباط اون باغچه با فضای خونه و جلوگیری از کثیف کاری احتمالی میکردی
در مورد رندر هم رفلکت سیمان یکم غیر عادی هست و شبیه سرامیک و سنگ براق شده. در کل خیلی خوشم اومد از ایدش. ممنون

ممنون از لطفت.
اون قسمت باغچه یک در کشویی داره که باز و بسته میشه. و تو این رندر باز هست.
برای بتن هم من توی چند تا کار که دیدم بقدری بتن رو صاف میکنن که براق میشه.
بازم ممنونم.

Alien2007

New Member
کار شیک و تمیزی هست علاوه بر مشکلات جزئی مثل نویز که اونا هم در مقابل این همه عظمت رویایی دیده نمیشه

خسته نباشی علی
نویز تو کارت بیداد میکنه و رفلکت ها رو اصلا کنترل نکردی
شما پشت به تی وی میشینید؟
کدوم بتون انقدر براق هست؟
تصویر یا ابجکتی که پشت شیشه گذاشتی اصلا جالب نیست(البته به نظر من)
شیشه هم که معلوم نیست اصلا
بیشتر متریال ها ایراد دارن و یو وی مپ رو درست کنترل نکردی

ALI_TAKHTI

Active Member
نویز قبول زیاده.
اما فکر کنم شما بتن براق تا حالا ندیدی دوست عزیز که مخصوص طراحی داخلی هست.
چیدمان رو هم تو رندر جدید درست کردم.
این تایپیک 2 ماه پیش تایپیک زیرخاکی بالا نیارید کار بچه ها که تو صفحه اوله نره پائین.

بتن دیدم اما بتن براق نخیر.به نظرم زیبای بتن به همون خشن بودن و متفاوت بودن نسبت به یک سری از متریال های سیقلی و شفاف هست!
کارات رو نگاه میکردم و خواستم نظرم رو اعلام کنم و فکر نمیکنم خلاف قوانین عمل کرده باشم

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
بتن دیدم اما بتن براق نخیر.به نظرم زیبای بتن به همون خشن بودن و متفاوت بودن نسبت به یک سری از متریال های سیقلی و شفاف هست!
کارات رو نگاه میکردم و خواستم نظرم رو اعلام کنم و فکر نمیکنم خلاف قوانین عمل کرده باشم

نه داداش گلم کی گفت خلاف قوانین هست.مرسی که نظر دادی.فقط گفتم کار قدیمی هست بالا اومدنش باعث میشه کاراب تازه بچه ها زودتر بره پائین.
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا