بی بی کد my cold house

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
جــــــــــــــان ما بیخیال بابا کوتاه بیا........................................................................دمت گرم عالی شده فقط درخت های جلو فوکوس بده رو خونه تا تار بشن و اینکه واسه اون اتیش خیلی خامه باید یک Glow ــی چیزی بدی:clap::-<
یه لحظه احساس غربت بهم دست داد یاد کارای evermotion افتادم
ای بابا شد بنده خدا یکبار یک چیز بزاره با کارهای دیگه مقایسه نکنید !!! من که دیگه اعصابم ریخت بهم ، الان اگه یک جعبه هم وسط یک اتاق رندر بگیره میگن شبیه کار های دیزنیه !!!:green:

ای بابا شد بنده خدا یکبار یک چیز بزاره با کارهای دیگه مقایسه نکنید !!! من که دیگه اعصابم ریخت بهم ، الان اگه یک جعبه هم وسط یک اتاق رندر بگیره میگن شبیه کار های دیزنیه !!!

مجید جان دلبندم اون جعبه شبیه دیزنی نیست ,کاره دریم ورکه :)

سلام حامد کارات حرف ندارن خیلی خوبه و خیلی روش زحمت می کشی
ولی چند تا نکته هست که اگه به کار ببری حتما بهتر میشه کارت
استفاده از درختان باکیفیت و پویا و متریال های درخت باکیفیت تر و بهتر سعی کن متریال bark دانلود کنی
قبل از اینکه از یک متریال استفاده کنی سعی کن فرض کنی که در صورت استفاده با محیط هماهنگ میشه مثلا متریال چوب ساختمون کیفیت خوبی نداره
کارت خیلی قشنگ شده تبریک میگم

mzmz1

Member
سلام . خوبی اقا حامد
باید بگم همت و پیشرفتت واقعا تحسین برانگیز و غبطه آروره.
کار خیلی قشنگیه
به عنوان بک گراند گذاشتمش رو لبتابم.
موفق باشی

hamed max

کاربر فعال
سعید جان ممنون از کامنت قشنگت و توضیحاتت..........................یه چیزی : من از ول 100 اورموشن استفاده کردم اگه یه نگاهی بندازی میبینی یه سری درخت خیلی خیلی با کیفیتم داره اما خب وقتی اونا رو گذاشتم با مشکل رندر مواجه شدم...............بعد فکر میکنم تکسچرهای اون ول bark هستش خب!!!!

mzmz1 : عزیز شما همیشه لطف داری مرسی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا