بی بی کد My Cloth Room . . .

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام دوستان عزيز و اساتيد محترم
اين كارو در ادمه تمرين مدلسازي و متريال و نورپردازي و استفاده از نرم افزار marvelous زدم
ممنون ميشم مثل هميشه نقاط ضعف و قوت كارمو بگيد
max-vray-marvelous-Cs4
:rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    435.3 کیلوبایت · بازدیدها: 92
  • 2.jpg
    2.jpg
    326.6 کیلوبایت · بازدیدها: 86
  • 3.jpg
    3.jpg
    348.9 کیلوبایت · بازدیدها: 79
  • 4.jpg
    4.jpg
    226.6 کیلوبایت · بازدیدها: 67
  • 4-DOf.jpg
    4-DOf.jpg
    160.2 کیلوبایت · بازدیدها: 70
مدل ها کار خودتونه یا آماده استفاده کردید؟ ( طبق فرمایش خودتون که گفتید تمرین مدل و نور متریال )
تصویزی که از بالا تخت رندر گرفتی با اینکه نور روز هست اما زیر 3 پایه خیلی تاریک شده ! کف سمت چپ تخت با سمت راست تخت خیلی فرق می کنه !
اون depth of feild خیلی خوب شده و نمی دونم چرا یه خورده زحمت ندادی متریال کتاب فارسی درست کنی فرضا شاهنامه بوستان و گلستان سعدی مولوی . . .
تو اون تصویری که پنجره داری قسمت های پرنور زیاد داری و خوب پیاده نکردی ! تصوری پشت پنجزه هم چنگی به دل نمیزنه
تصویر آخر هم که دوتا ازش رندر گرفتی در کل خوب شده ولی میشد رو متریال صندلی کار کنی . اون چراغ یا شب خواب روی میز هم به نظرم تو روز انقدر نمیتونه روشن باشه که اگه اینطور باشه شب دیگه نیازی به لوستر نیست ! بهتره نورشو کمتر کنی
موفق باشی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
بسیار عالی دکتر:rose:
پرچم بالاست /m\
من از الان لقب دکتر را از شما سلب و لقب فوق دکترا را به شما اعطا خواهم نمودیـــــــــــه

dr.hashemi

کاربر فعال
مدل ها کار خودتونه یا آماده استفاده کردید؟ ( طبق فرمایش خودتون که گفتید تمرین مدل و نور متریال )
تصویزی که از بالا تخت رندر گرفتی با اینکه نور روز هست اما زیر 3 پایه خیلی تاریک شده ! کف سمت چپ تخت با سمت راست تخت خیلی فرق می کنه !
اون depth of feild خیلی خوب شده و نمی دونم چرا یه خورده زحمت ندادی متریال کتاب فارسی درست کنی فرضا شاهنامه بوستان و گلستان سعدی مولوی . . .
تو اون تصویری که پنجره داری قسمت های پرنور زیاد داری و خوب پیاده نکردی ! تصوری پشت پنجزه هم چنگی به دل نمیزنه
تصویر آخر هم که دوتا ازش رندر گرفتی در کل خوب شده ولی میشد رو متریال صندلی کار کنی . اون چراغ یا شب خواب روی میز هم به نظرم تو روز انقدر نمیتونه روشن باشه که اگه اینطور باشه شب دیگه نیازی به لوستر نیست ! بهتره نورشو کمتر کنی
موفق باشی

سلام دوست عزيز
به ترتيب مدلها يه سريشو خودم مدل كردم يه سري آماده بوده و يه سري هم تو مارولوس درست شده
تاريكيه كنار تختو خودم خواستم تو پست پرو اونجوري شه و در كل روشني و تاريكي ها حاصل پست پرو بوده و فكر نكنم اصلا ربطي به شبو روز داشته باشه شما ميتونيد با دوربين هم عكس بگيريد ولي با پست پرو تاريك-روشن و يا نور اضافه كنيد و كاملا تاريكي و روشني ها سليقه اي بوده.
و به اين دليل از بوستان و گلستان و . . . استفاده نكردم چون خودم نخواستم و فكر ميكردم اصلا تو اين فضا جايي نداره.
رندر آخر هم يه بار گرفته شده و داف دستي اعمال شده.
در كل ممنون از نظرت.

Mehran coyote

Well-Known Member
سلا
این یکی کارت با کارای قبلی فرق داشت
بازم تمرین کنی بهتر هم میشی
خوشم نمیاد تک تک ضعف های کارو بگم ولی این دو مورد تو چشم بود (تکسچر دیوار جالب نیس و پارچه هایی که با مارولوس زدی خوب سیمولیت نشده اون حالت ول بود پارچه حس نمیشه)

خدا قوت

dr.hashemi

کاربر فعال
سلا
این یکی کارت با کارای قبلی فرق داشت
بازم تمرین کنی بهتر هم میشی
خوشم نمیاد تک تک ضعف های کارو بگم ولی این دو مورد تو چشم بود (تکسچر دیوار جالب نیس و پارچه هایی که با مارولوس زدی خوب سیمولیت نشده اون حالت ول بود پارچه حس نمیشه)

خدا قوت

مرسي مهران از نظرت ولي دليل اينكه شخص خودم كارامو ميزارم اينجا اول اينه كه تا جايي كه ميتونم و براش زحمت كشيدم ازش دفاع كنم و بعدم تك تك ضعف هاشو بدونمو تو كاراي بعدي اصلاح كنم.
راجع به پارچه هاي مارولوس قبول دارم چون كار اولم بوده با اين نرم افزار البته تا اين حدش.ولي تكسچر ديوار تركيب 3 تا تكسچر بوده تو فتوشاپ و خودم ازش راضيم.
اگه بازم چيزي هست ممنون ميشم بهم بگي عزيزم . . .

Mehran coyote

Well-Known Member
دیشب کلی واست نوشتم ولی نمیدونم چرا پستم نیست خلاصه میگم

ببین تکسچر دیوارت درسته زحمت واسش کشیدی ولی تکرار ترک ها و خطوط کاملا پیداست و خیلی بهتر میتونی یه دیوار خو بسازی

پرده و پنجره و ویو بیرون خوب نشده

Mehran coyote

Well-Known Member
روش های مختلفی داره
اسونترین روش برای اینکه درگیر متریال هاو آپشن های vray نشی اینه که دیوارت رو با تمام جزئیات تو فتوشاپ در بیاری جوری که اگه دیوارت 50*50 هست تو فتوشاپ هم با همین سایز یه دیوار بسازی

و روش های دیگه ........که با خوده vray میتونی متریال خوب خوب بسازی

dr.hashemi

کاربر فعال
روش های مختلفی داره اسونترین روش برای اینکه درگیر متریال هاو آپشن های vray نشی اینه که دیوارت رو با تمام جزئیات تو فتوشاپ در بیاری جوری که اگه دیوارت 50*50 هست تو فتوشاپ هم با همین سایز یه دیوار بسازی و روش های دیگه ........که با خوده vray میتونی متریال خوب خوب بسازی
مهران جان اين اولين ايده ايه كه به ذهن هركسي ميرسه خودمم تست كردم خوب شد ولي فايده نداره چون از استفاده از متريال هاي وي ري غافل ميمونم. . . به هر حال ممنونم از نظرت . . .

Mehran coyote

Well-Known Member
منم گفتم ساده ترین روش بود
پس اگه دوست داری با وری همه چیزو در بیاری باید بیشتر تمرین کنی
ولی خب وقتی از وری استفاده کردی و منم میگم دیوارت مشکل داره گفتی خودم راضیم ،حرفی دیگه ندارم بزنم
همین از خود راضی هامون هست که پیشرفتمونو عقب میندازه

امیدوارم ناراحت نشده باشی
موفق باشی:rose:

dr.hashemi

کاربر فعال
منم گفتم ساده ترین روش بود
پس اگه دوست داری با وری همه چیزو در بیاری باید بیشتر تمرین کنی
ولی خب وقتی از وری استفاده کردی و منم میگم دیوارت مشکل داره گفتی خودم راضیم ،حرفی دیگه ندارم بزنم
همین از خود راضی هامون هست که پیشرفتمونو عقب میندازه

امیدوارم ناراحت نشده باشی
موفق باشی:rose:

نه اتفاقا در جوابت بايد بگم همين نقدهاست كه باعث پيشرفت ميشه منم ازاين راضيم ولي پيگير بهتر شدنشم هستم.
بازم ممنون
اينم گل من به شما:rose:

milad_k

Member
سلام
امیدوارم خسته نباشید
و بابت کار جدیدتون هم بهتون تبریک میگم
اما من پیشنهاد دیگه ایی دارم بجای vray blend
بیا اول ایراد های اصلی کارت رو برطرف کن
نورپردازی و کادر بندی
یه شکل دیگه هم که کارت داره تناسبات ابجکت ها و محل قرار گیریشون توی فضاست،خیلی به زیبا بودن کار میتونه بهت کمک کنه
بعد اینها که به جواب خوب و رضایت بخشی رسیدیم میتونیم بریم سراغ مترال و vray blend
من پیشنهاد میکنم بهتر یک رفرنس از کاری که میخوای داشته باشی و سعی کنی از روی رفرنست تقلید کنی، رفرنس حتما یک عکس باشه نه یک رندر
موفق و پیروز باشی

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام
امیدوارم خسته نباشید
و بابت کار جدیدتون هم بهتون تبریک میگم
اما من پیشنهاد دیگه ایی دارم بجای vray blend
بیا اول ایراد های اصلی کارت رو برطرف کن
نورپردازی و کادر بندی
یه شکل دیگه هم که کارت داره تناسبات ابجکت ها و محل قرار گیریشون توی فضاست،خیلی به زیبا بودن کار میتونه بهت کمک کنه
بعد اینها که به جواب خوب و رضایت بخشی رسیدیم میتونیم بریم سراغ مترال و vray blend
من پیشنهاد میکنم بهتر یک رفرنس از کاری که میخوای داشته باشی و سعی کنی از روی رفرنست تقلید کنی، رفرنس حتما یک عکس باشه نه یک رندر
موفق و پیروز باشی

مرسي ميلاد جان واقعا لطف كردي كه سر زدي . . .
حتما رعايت ميشه . . .

جدیدترین ارسال ها

بالا